Klas En Klas Forum Sitesi
05 Temmuz 2008, 00:15:18 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: ağlama karanfil--eşref ziya  (Okunma Sayısı 45 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Moderator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 720
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 96
Kişisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« : 13 Ocak 2008, 00:00:46 »

Ağlama Karanfil

Ağlama karanfil
Beni de ağlatma sil gözyaşlarını
Yeşerecek sevdan kutlu tohumlarda
Körpe diyarlarda

Aldırma söylenen o sözlere
Sen dağıt etrafa mis kokunu
Umudu sevgiyi özlemlerini
Ve hasretleri

Susadım karanfil
Çöllerde kavrulan kurumuş toprak gibi
Kelepçe vurulmuş yemyeşil gevdene
Ben özgürlüğe hasret
Moderatöre Bildir   Logged

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
*
Üye Grubu : Klas Delisi
Konu Sayısı : 80
Üye No : 671
Rep Gücü : Rap 14

« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2008, 00:02:59 »

Çok güzel bir ezgidir hiç eskimicek benim için, çünkü lisedeyken sorunlu dönemlerde çok dinlerdim, o günlerimi hatırlattın teşekkürler dürricim:)

Ar ile namus kalmadı gitti
Yüzler siyah oldi, haya da gitti,
Dünyada yaşamak kemale yetti,
Hükemâ–yı zaman nanay oynarlar.
**
Avretler, erine itaat etmez,
Erlerin sözü avrete kâr etmez,
Evlât baba ile iftihar etmez,
Hükemâ–yı zaman nanay oynarlar...

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Moderator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 720
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 96
Kişisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2008, 00:05:00 »

Çok güzel bir ezgidir hiç eskimicek benim için, çünkü lisedeyken sorunlu dönemlerde çok dinlerdim, o günlerimi hatırlattın teşekkürler dürricim:)
ben bayılıyorum buna..=)çok güsel...
yorum için sağol...=)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
ağlama karanfil--eşref ziya klas, ağlama karanfil--eşref ziya sinema, ağlama karanfil--eşref ziya film, ağlama karanfil--eşref ziya haber,ağlama karanfil--eşref ziya teknoloji, ağlama karanfil--eşref ziya televizyon, ağlama karanfil--eşref ziya anket, ağlama karanfil--eşref ziya fragman, ağlama karanfil--eşref ziya mizah, ağlama karanfil--eşref ziya komik indir, ağlama karanfil--eşref ziya program yükle, ağlama karanfil--eşref ziya download, ağlama karanfil--eşref ziya ilahi, ağlama karanfil--eşref ziya resim, ağlama karanfil--eşref ziya islam, ağlama karanfil--eşref ziya anket,ağlama karanfil--eşref ziya video, ağlama karanfil--eşref ziya imamhatip,ağlama karanfil--eşref ziya dini bilgi, ağlama karanfil--eşref ziya resim, ağlama karanfil--eşref ziya siir, ağlama karanfil--eşref ziya biyografi, ağlama karanfil--eşref ziya sehirler, ağlama karanfil--eşref ziya moda, ağlama karanfil--eşref ziya dizi, ağlama karanfil--eşref ziya photoshop, ağlama karanfil--eşref ziya font, ağlama karanfil--eşref ziya dizisi, ağlama karanfil--eşref ziya smf, ağlama karanfil--eşref ziya sözleri, ağlama karanfil--eşref ziya avatar, ağlama karanfil--eşref ziya sohbet , ağlama karanfil--eşref ziya smf mod, ağlama karanfil--eşref ziya windows, ağlama karanfil--eşref ziya futbol, ağlama karanfil--eşref ziya smf tema, ağlama karanfil--eşref ziya smf seo,ağlama karanfil--eşref ziya donanim, ağlama karanfil--eşref ziya wallpapers, ağlama karanfil--eşref ziya çözüm, ağlama karanfil--eşref ziya moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: