| 14 Temmuz 2007, 08:40:02 |
r a z ı y ı m A L L A h ı m . .
Bayan Moderatör
O Bir Klas
Üye No: 1487
Rap 384
''Ben O'nun Sılası,Kendimin Gurbetiyim...''
|
 |
« : 14 Temmuz 2007, 08:40:02 » |
|
ağlayabilsem...
Yalnız, garib gecelerde yıldızlar hep beni gözlerdi pencereden. Ay, nurunu göndermeye hasret, beklerdi mehtapta. Ben, maşukuyla vuslatı anlattığını, göz kırptığını sanırdım. Heyhât... Geceler Ötelere açılan pencereler mi? Yoksa perdeler mi? Gece... Yalnızlık... Yalnızlık... Fanilik ve ötesinde beka hissi.
Her geçen gün kaybolurken dünya meyvalarından yediğim tokat. Bir tarafta ümid, diğer tarafta dünya. .Arıyorum: Nerde Epiktetos'un aradığı atlet, "Rüyalarında bile mağlup olmayan yiğit." Ben mezar-i müteharrik miyim? Hayır.. Hayır.. Mezar bile birşey anlatır insana "Her nefis ölümü tadacaktır."
Taşlar; madenlerin, rahmetin hazineleridir. Bu cihetle keşke, kalbim tas olabilseydi. Gözyaşı damlalarını barındırdığımı ümid ederdim. Heyhat. Hep gülen, oynayan kalbin karasını "gönül yanıldığı" sanmayın. O, günah ateşinin bıraktığı istir.
Gözyaşı, zemzem kadar pak. hem, gözpınarından cennetlere uzanan ırmak. Izdırap, kafes gibi sarmış ruhumu. Günah boyumu aşmış, dertler yollarımı kesmiş, ecel ağzını açmış bir canavar. Âh, keşke kuşlar kadar hür uçabilsem, benliğimi aşabilsem. Batıp giden insanlığa, kaybolan gençliğime, yok olan varlığıma bir "dur" diyebilsem. Âh!.. Bir ağlayabilsem!..
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Klas Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben Klas moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Ağlayabilsem... oyunlari, Ağlayabilsem... programi, Ağlayabilsem... oyunu indir, Ağlayabilsem... program yükle, Ağlayabilsem... download, Ağlayabilsem... hikayeleri, Ağlayabilsem... resimleri, Ağlayabilsem... haber, Ağlayabilsem... yükle,
Ağlayabilsem... videosu, Ağlayabilsem... msn eklentisi, sarki sözleri
|
|
|
|
|
|
| 14 Temmuz 2007, 09:04:17 |
Klas Müdavimi
Üye No: 242
Rap 1
beklenen gün gelecekse, cekilen cile kutsaldir...
|
 |
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2007, 09:04:17 » |
|
 |  | Alinti: |  |  | nur42 tarafindan gönderildi. |  | |  | | Gözyaşı, zemzem kadar pak. hem, gözpınarından cennetlere uzanan ırmak. Izdırap, kafes gibi sarmış ruhumu. Günah boyumu aşmış, dertler yollarımı kesmiş, ecel ağzını açmış bir canavar. Âh, keşke kuşlar kadar hür uçabilsem, benliğimi aşabilsem. Batıp giden insanlığa, kaybolan gençliğime, yok olan varlığıma bir "dur" diyebilsem. Âh!.. Bir ağlayabilsem!..
| |  | |  |  , paylasim icin tesekkürler nur42  ...
|
|
|
|
|
| 14 Temmuz 2007, 10:02:35 |
Administrator
O Bir Klas
Üye No: 15
Rap 45
|
 |
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2007, 10:02:35 » |
|
Âh, keşke kuşlar kadar hür uçabilsem, benliğimi aşabilsem. Batıp giden insanlığa, kaybolan gençliğime, yok olan varlığıma bir "dur" diyebilsem. Âh!.. Bir ağlayabilsem!..  tşkr pylaşım için nur42 ...çok güzel 
|
|
|
|
|
| 16 Temmuz 2007, 16:47:16 |
ahmet koçyiğit
Klas Dostu
Üye No: 465
Rap 4
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2007, 16:47:16 » |
|
Batıp giden insanlığa, kaybolan gençliğime, yok olan varlığıma bir "dur" diyebilsem. Âh!.. Bir ağlayabilsem!.. emeğine sağlık çok güzellll.
|
|
|
|
|
|