Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Serbest Kürsü (Moderatör: TURKUAZ) > AKP KAPATILSIN MI ?
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi AKP KAPATILSIN MI ?
Cevaplar 41
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 597
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: AKP KAPATILSIN MI ?  (Okunma Sayısı 597 defa)
03 Nisan 2008, 12:23:27
Global Moderator
*
Üye Grubu : Klas Müdavimi
Yas : 21
Kayit Tarihi : 29 Mart 2008, 14:45:57
Mesaj Sayisi : 349
Konu Sayisi : 24
Üye No : 1066
Rep Gücü : Rap 15
Kisisel Mesaj : Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır...

« : 03 Nisan 2008, 12:23:27 »

Bu konuyu özellikle bu bölüme acıyorum çünkü asıl hayatın içinden hepimize yansıyan bir konu yeri değiştirilmezse sevinirim...

Biliyorsunuz ki bizim medyamızda sürekli farklı konular gündemde tutulur ... Bundan 3-5 sene önce ekonomi tartışılırken bu gün türban, terör, ve en son olarak da kapatılması davası !

ÜLkenin en önemli konuları bu sayede üstü kapatılmıs olur. Yani bizim en önemli tartısılması gereken konularımız unutturulur medya bir sekilde bir konu üzerinde yogunlasılır.Böylece asıl konumuzdan sapmış oluruz. Bu gün tartısmamız gereken en önemli şey EKONOmi, DIŞ BORÇ, ÖZELLEŞTİRME olması gerekirken biz herşeyi unuttuk...

Geldik günümüzdeki konumuza ...

AKP kapatılıyor davası mahkeme tarafından kabul edildi ve süreç başladı... Kapatılması iyimidir kötümüdür herkezin bir fikri var. Vatandaş kendi fikrini söylüyor, kanun adamları da öyle vs...

Ak Partinin kapatılma davasına nedense hiç üzülmedim . Bence de kapatsınlar hatta davayı acana saygılarımı gönderiyorum.
Lakin kapatılma sebebi türban olmamalı ... Yani bu adamın o kadar yanlıs politikası var ki neden kapatma türban konusundan sonra geliyor onu anlayamadım !

Herkezin bir yorumu olmalı elbet...

Ben daha fazla uzatmadan begendiğim bir fıkrayla yorumumu yapıyor ve SAYGIYLA ANDIĞIM ULU ÖNDERİN güzel bir fotoğrafını sizlerle paylaşmak istiyorum...

Bush tayyip'e "bizde tip o kadar ilerledi ki oluyu diriltiyoruz" demis. tayyip de bunun altinda kalmamak icin "bizim insanlarimiz artik 100mt'yi 3 sn'de kosuyorlar" demis.

aradan zaman gecmis, bush turkiye'ye gelecek olmus. almis tayyip'i bir telas. hadi o oluyu diriltirse, ben napicam; yalanci konumuna dusucem, diye tedirgin olmus. en sonunda danismanlarindan biri tayyip'i kurtarmis:

"efendim", demis, "bush'u anitkabir'e goturun. soyledigi sozu yerine getirmesini isteyin. eger

ataturk'u diriltemezse o rezil olur, diriltirse siz zaten 100 mt'yi 3 sn'nin altinda kosarsiniz."

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Moderatöre Bildir   Logged

İMZA BİLMİYOM AGABEY :s PARMAK BASSAM OLUYO MU ?
03 Nisan 2008, 19:16:11
Administrator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5604
Konu Sayisi : 2421
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 168
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor

« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2008, 19:16:11 »

Genç Bozkırlı Gündeme dair bir konu ve çok önemli.
Yazdıklarının arasında katıldığım noktalar var.Lakin şunu unutmayalım.Burada Yazdıklarınla esasında kendinle çelişmişsin bazı yerlerde.Ülkenin şuan için En önemli sorunu Elbet Ekonomi.Bunda herkes hemfikir.Ama bu yapılan harekat Akp 'yi kapatma,Laikliği koruma adına değil,Ergenekon çetesinin çöküşünü önlemek ve Türkiye'yi yeni bir Kaos ortamına sokmak isteyenlerin hazrladığı bir tuzaktır.
Herkesin bir önceliği vardır.Herkesin vazgeçemeyeceği değerleri vardır.Kiminin Türban,kiminin para,kiminin mevki,koltuk vs. Önemli olan bu ülkede yaşayan insanların Huzur ve Refah içinde birarada yaşamasını sağlamaktır.Akp bugüne kadar herkesime mesafeli yaklaştı ve Seçim sonuçlarında sandığa yansıdı bu durum.Açıkçası ben bir Alternatifi olduğunuda düşünmüyorum.
Bu Dava kime ne kazandırır bunu şimdiden kestirmek zor ama Ülkemin bundan ancak zarar edeceğini çok iyi biliyorum.Yasaklarla bi yere gelinmez.
Fıkra konusuna gelince Tayyip Erdoğanı Eleştirmek için Yabancı bir Fıkrayı evirip çevirip bu hale sokmuşlar .Atatürk şuan Hayatta olsaydı bu Liderler arasında tek takdir edeceği isim bana göre R.Tayyip Erdoğan olurdu.

Bize ait Siteler
|Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Merak iyidir
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Hz.Muhammed (s.a.v.)
En Klas Forum
|
03 Nisan 2008, 21:54:13
Administrator
*
Yas : 24
Mesaj Sayisi : 3150
Konu Sayisi : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45

« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2008, 21:54:13 »

ekonomi,terör vs çok önemli bir sorun muhakkak yalnız bunların önemli olduğu düşünülürken insanların inançlarının önemsiz olduğu düşünülmemeli..herkesin öncelik ve önem sırası farklıdır..siyasi bi yorum yapmak istemem ama demokrasiden söz edilen bi ülkede böyle bi dava saçma olsa gerek..bunun kazandıracağı değil ama kaybettireceği şey çoktur.bugün bir parti kapatılır ama yarın yenisi açılır..siyasi kararların verileceği  yer kuşkusuz mahkeme salonları değil parlmentodur..Atatürk laikti ama din düşmanı dğildi..bugün Atatürkçü geçinenler hayatlarında Nutuk'un sayfasını karıştırmış mıdır acaba?Ya da Atatürk'ün din hakkında düşüncesi nedir, din ve vicdan hürriyetini savunurken neyi amaçlamıştır? bunu nedense kimse araştırmaz....bu ülkede hep bi grup var ki birinin arkasına sığınıp kendini haklı çıkarma çabasında zaten..Bunun en büyük kurbanı da Atatürk olmuyor mu zaten?vicdanı olan herkes elini biraz vicdanına koysun..tabi vicdanları olanlardan söz ediyorum..

04 Nisan 2008, 09:30:29
Global Moderator
*

« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2008, 09:30:29 »

Sayın adminim yazdıklarınızda kendinizce haklı olabilirsiniz ! Yazdıklarınıza katılmıyorum. Ayrıca ATATÜRK hayatta olsa tek takdir edeceği lider Tayyip olurdu demişiniz ... O zaman buyrun okuyun ... Biz değil Arşivler Belgeler KOnussun !

TAYYİP ERDOĞAN'IN, 1980'Lİ YILLARDA ARŞİVLENEN, KURAN KURSUNDA ETTİĞİ BİLİNEN VE TRABZON - ASKERİ ARŞİVİNDE MEVCUT BULUNAN ATATÜRK ALEYHİNDEKİ ÜNLÜ YEMİNİ:

İŞTE O YEMİN...

"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma. Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime.Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan. şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim. Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim."

Bu sözleri ULU ÖNDER duysaydı sizce takdir mi ederdi yoksa ......... ?

04 Nisan 2008, 11:14:46
Administrator
*

« Yanıtla #4 : 04 Nisan 2008, 11:14:46 »

Bu Sözlerin bir Belgesi olsa inan bana bugüne kadar defalarca Ekranlarda gösterilir,İnternet ortamında elden ele dolaşırdı.Keza bu Davadaki Suçlamalar arasında bu Sözlerde olurdu.Belge olmadan sadece Yazılanlara inanmam heleki internet ortamında.

Bize ait Siteler
Merak iyidir
Hz.Muhammed (s.a.v.)
En Klas Forum
|
04 Nisan 2008, 11:21:01
Global Moderator
*

« Yanıtla #5 : 04 Nisan 2008, 11:21:01 »

Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmazmış :) Ayrıca söz konusu yemin geçmişte tv ekranlarına bir kere yansımış ama nedense ört pas edilmiştir !
Ayrıca internet ortamında elden ele dolasıyor zaten.Google ye bile tayyibin yemini yazınca bir sürü sitede yeterince açıklama var !

04 Nisan 2008, 11:22:10
Global Moderator
*

« Yanıtla #6 : 04 Nisan 2008, 11:22:10 »

04 Nisan 2008, 12:17:02
Administrator
*

« Yanıtla #7 : 04 Nisan 2008, 12:17:02 »

Bu Fotoğraf sürekli gösterilir durur,Ne maksatla inanın anlamış değilim?

Üstteki mesajımdada belirttim,Eğer öyle bir belge olsa şuan bu Gündemde olurdu.İnternet ortamında dolaşması önemli değil,Resmi Kurumların hangisinde vardır ve madem öyle bir belge var neden kullanılmamıştır,Bu Ülkenin şuanki Yargıtay Başsavcısı gibi Vatansever! Savcıları yokmu,neden görevlerini yapmamışlar!
Konu başka yerlere kayıyor,Konu Ak Parti kapatılsınmı? bunu konuşalım bence

Ak Parti Bu Ülkede Son Seçimde her 2 seçmenden 1 tanesinin Oy'unu alarak İktidara gelmiştir.

Demokratik Ülkelerde Halkın teveccühü önemlidir,Halk tarafından seçilmiş kişi ve partilerin Atanmışlar tarafından Yasaklanması gibi bir uygulama ancak 3. Sınıf Ülkelerde ve bizim Ülkemizde olur.

Kimsenin Bu Güzel Ülkeyi karıştırmaya,Düzelen Ekonomisini çökertmeye Hakkı yoktur.

Son olarak Bu Kapatma Davası Gören Gözler için bazı gerçekleri Gözler önüne sermiştir.

Bu Ülkede PKK'nın Üzerine gidilmemelidir ve PKK bitirilmemelidir.

Türban Sorununa bir çözüm getirilmesi Şer odaklarının tamamıyla gözünün dönmesine sebep olmuştur.

Ergenekon Çetesi ve Bağlantıları Bu Ülkede çok Derine inmiş ve Gerekirse Ülkeyi Kaos Ortamına sokmak için Bu Ülkenin Yargısını,Gazetelerini,Siyasi Partilerini Yanına çekmiştir.Daha bu çetenin içinden çok Pislikler çıkacak hepimiz göreceğiz.

Bu Davanın tamda böyle bir zamanda açılması dediğim gibi Türban,Pkk ve Ergenekon üçleminde Gündemin değiştirilmesi ama Ülkedeki Düzenin (ki bu düzenin ne olduğu belli Ülkeyi ele geçiren Çetelerin Saltanatı)aynen devam etmesini isteyenler.
Ne Yazıkki biz İtalya kadar Temiz Ellere ve Siyasetçilere Sahip değiliz,Temiz Yargıçlara Sahip değiliz.Ak Partinin kapatılması Cambaz ve İp Hesabıdır.Halka meydan okuyup Parti kapatmayla oyalarken diğer taraftan Çeteciler,Soyguncular,Pkk'lılar İcraat ve Eylemlerine aynen devam etmektedir.

Bize ait Siteler
Merak iyidir
Hz.Muhammed (s.a.v.)
En Klas Forum
|
04 Nisan 2008, 14:06:35
Global Moderator
*

« Yanıtla #8 : 04 Nisan 2008, 14:06:35 »

Peki partilerin kapatılması konusuna da bu kadar güzel açıklık getirecekmisiniz ?

Demokrasiden bahsetmişiniz... Demokrasi başa kim gelirse yasaları kendine göre seçmesi ayarlaması mı demektir?
Cumhurbaşkanını halk seçecek neden çünkü akp öyle istiyordu ve oldu da ! Neden ATATÜRK zamanında meclis seçiyordu da simdi halk seciyor öyle sey olurmu ?
Cumhurbaşkanını halkın seçmesi demek hangi partinin oyu fazla ise onun adayının cumhurbaşkanı olması demek !
Oysa cumhurbaşkanının tarafsız olması gerekmezmi?

Bu konuyu geçtik diyelim ... Şimdi akp ye bir kapatma davası acıyorlar ...

Sonuc : Tabi ki akp milletvekilleri sayısı sayesinde partilerin kapatılmasını zorlastıracak ! Kendine göre ayarlayacak çıkarları üzerinde yine bir yolunu bulacak...

Peki bu seferde kapatılmalar zorlaşınca  adını bile söylemek istemediğim ( dtp ) vb. partiler içinde bir çözüm düşünmüşmüdür ?
Ne bu gün ne de yarın bu ülkeyi bölmek isteyen böyle partiler bitmez bitmeyecekte ... O zaman onları kapatmak için neler yapacaklar çok merak ediyorum...
Aslında biliyorum sonucu. O gün geldiğinde bu halk o kadar pişman olacak ki bir zamanlar akp nin getirdiği yasaların ne denli zararlı oldugunun farkına varacak elbet ... Varacak varacak elbet...

Öyle arkamızda %50 oy var diye alkışlamaya gelmez. Bu millet kimsede alacağını bırakmaz. SOnra akp nin sonuda hocaları ERBAKAN a benzemesin !

04 Nisan 2008, 14:28:59
Administrator
*

« Yanıtla #9 : 04 Nisan 2008, 14:28:59 »

Kendi Halkından Korkan bir Devlet ASla Devlet olamaz,Olsa olsa Muz Cumhuriyeti olur.Buna Cevabım budur.
Sadece kendinize Demokrat olmayın,Sadece kendi Partinize herşeyi serbest Başkalarına Yasak görmeyin bunu diyorum.

Bize ait Siteler
Merak iyidir
Hz.Muhammed (s.a.v.)
En Klas Forum
|
04 Nisan 2008, 16:03:07
Global Moderator
*

« Yanıtla #10 : 04 Nisan 2008, 16:03:07 »

Yorumunuzu tam 7 kere okudum ... O kadar güzel yorumlardan sonra son yorumunuz oldukça ilginç...
Kendiniz derken ne anlatmak istediğinizi de çözemedim açıkçası...

17 Mayıs 2008, 19:28:44
Bayan Moderatör
*
Yas : 18
Kayit Tarihi : 27 Haziran 2007, 00:41:05
Mesaj Sayisi : 1242
Konu Sayisi : 34
Üye No : 402
Rep Gücü : Rap 22
Kisisel Mesaj : ã$¦kåtÙL ®Âßë

« Yanıtla #11 : 17 Mayıs 2008, 19:28:44 »

ben bu konuyla ilgili tek bişiy  söylemek istiorum.
tamam akp gerekirse kapatılsın sorun değil ama şu anda türkiyeyi en iyi yönete bilcek kişi kimmm GENC_BOZKIRLI ?

18 Mayıs 2008, 17:19:38
Global Moderator
*

« Yanıtla #12 : 18 Mayıs 2008, 17:19:38 »

gÜLten : Sorduğun soru bana Namık Kemal'in sözlerini hatırlattı

"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,

Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini? "            (mader: anne)

Kurtuluş Savaşı yıllarında, Ankara'da bir milletvekili meclis kürsüsünde Namık Kemal'in bu sözlerini söyler.

Mustafa Kemal'in yanıtı şöyle olmuştur:

"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,

Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini!"

18 Mayıs 2008, 17:58:01
Administrator
*

« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2008, 17:58:01 »

İlk olarak eleştiride Dozu kaçırmamak çok önemli bunu belirteyim.

Hiçbir suretle Demokratik olduğu iddia edilen bir Ülkede (ki ben Türkiyede Demokrasi olduğuna inanmıyorum) bir siyasi partinin böylesine Abuk sabuk iddialarla kapatılmasına karşıyım.Bu Chp içinde böyle,Mhp içinde böyle Akp içinde böyle.Mesela DTP var aşikar olarak Terör örgütünü destekleyen bir parti buna bir itirazım yok kapatılabilir.Ha açarlar partiyi,gerçekten Güneydoğuyu temsil etmek ve bu ülkenin gençlerini kutuplaştırmadan Teröre karşı ortak hareket ederler ve masabaşında çözüm yoluna giderler bi lafım olmaz ve kapatılmasına o zaman karşı olurum.

Burda veya diğer sitelerde bana yanlış gelen tutum şu.Ben bu partiyi sevmiyorum,bana göre hep olumsuz icraatları var o halde kapatılsın mantığı.Belki sen sevmiyorsun ama bu partiye bu ülke seçmeninin neredeyse yarısı oy vermiş.Ne yapacaksın diyelimki partiyi kapattın,oy veren adamlar ne olacak,başka ülkeyemi süreceksin veya kimin oy verdiğini tespit edip bir dahaki seçimde oy hakkınımı alacaksın elinden?Fikirler Fikirle çürütülür,Alternatif üretmeden ne yaparsan yap bazı şeylere engel olamazsın.Bence Tayyip Erdoğan Atatürk'ten bu yana Ülkemize gelmiş en iyi,en başarılı liderlerden biridir.Ve bu kadar saçma bir iddianamenin hazırlanması,ülke ekonomisinin felç edilmesi gerçekten çok acı bir olaydır Türkiye için.Buna alkış tutmak desteklemekte aynı derecede üzüntü vericidir.Bunun adı Din Düşmanlığıdı ve bunun açığa vurulmasıdır başka bir izahı yok.

İşte buyrun iddianameden komik maddelerden sadece bir tanesi :

AK Parti'nin kapatılmasına gerekçe gösterilen çok önemli unsurlardan biri de Bolu Belediye'sinin vatandaşa hizmet amacıyla yaptığı "seyyar mescit" uygulaması. Semt pazarlarında namaz kılmak isteyen vatandaşların talebi üzerine belediyenin bir otobüsü seyyar mescit haline getirip vatandaşın hizmetine sunması Savcı tarafından iddianameye konu haline getirildi.

Bize ait Siteler
Merak iyidir
Hz.Muhammed (s.a.v.)
En Klas Forum
|
18 Mayıs 2008, 22:49:30
Bayan Moderatör
*
Yas : 18
Kayit Tarihi : 27 Haziran 2007, 00:41:05
Mesaj Sayisi : 1242
Konu Sayisi : 34
Üye No : 402
Rep Gücü : Rap 22
Kisisel Mesaj : ã$¦kåtÙL ®Âßë

« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2008, 22:49:30 »

Alıntı
gÜLten : Sorduğun soru bana Namık Kemal'in sözlerini hatırlattı

"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,

Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini? "            (mader: anne)

Kurtuluş Savaşı yıllarında, Ankara'da bir milletvekili meclis kürsüsünde Namık Kemal'in bu sözlerini söyler.

Mustafa Kemal'in yanıtı şöyle olmuştur:

"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,

Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini!"

tamam da şuanda varmı yani.bulunur demekle olmuyo.bence şuanda bundan iyisi yok.haa çok mu iyi belki değil ama şuanda bence en iyisi bu.sence?

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: