Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Spor (Moderatör: Soul_Eraser) > Arda inanıyor
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi Arda inanıyor
Cevaplar 0
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 113
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Arda inanıyor  (Okunma Sayısı 113 defa)
13 Mart 2007, 23:03:33
e_f_s
Ziyaretçi
« : 13 Mart 2007, 23:03:33 »

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Arda Turan, Süper Lig'de çok çekişmeli bir sezon yaşandığını belirterek şunları söyledi: Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız.

Arda, Galatasaray TV'de yaptığı açıklamada, kalan maçları da kazandıkları takdirde şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını belirterek, ''Lig çok çekişmeli geçiyor. Anadolu takımları, üç büyüklere kök söktürüyor. Galatasaray, her zaman olduğu gibi, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaktır. İnanıyorum ki kalan 10 maçımızı da kazanırsak şampiyon oluruz'' dedi.

Galatasaray'ın altyapısından yetişen bir oyuncu olduğunu, formayı her giydiğinde aynı heyecan ve istekle oynadığını kaydeden Arda, ''Bazı değerlere sahip çıkmak çok önemlidir. Sonuçta ben Galatasaray altyapısından yetişmiş bir oyuncuyum. Allah bana, bir gencin bu ülkede yaşayabileceği en güzel duyguları yaşamayı nasip etti. Hem milli takımda, hem Galatasaray'da oynuyorum'' diye konuştu.

Futbolcuların zaman zaman düşüş yaşayabileceklerini, dünyanın en iyi futbolcuları denilen Ronaldinho ve Messi'nin bile sahada hiçbir varlık gösteremediği maçlar olduğunu ifade eden Arda, ''Bunlar doğal şeyler. Belki kötü oynayabilirsiniz ama mücadele etmeme hakkınız yok'' diye görüş belirtti.

Maç kaybettiklerinde, sabaha kadar uyuyamadıklarını anlatan Arda, her takımın kötü günler yaşayabileceğini, böyle günlerde takıma destek verilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Arda, 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçında iyi mücadele edip, iyi futbol oynadıklarını, bu arada rakip futbolcu Musa'nın sakatlanmasından da büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: