Klas En Klas Forum Sitesi
22 Ağustos 2008, 04:21:22 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz?????  (Okunma Sayısı 59 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 725
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 100
Kişisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« : 15 Ağustos 2007, 12:32:16 »

ARKADAŞLAR BEN BU ANKETTE BAKALIM HANGİ FLİM YILDIZININ EN ÇOK SEVİLDİĞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN BÖYLE BİR ANKET AÇTIM
ŞİMDİ HANGİ KARAKTER YERİNDE OLMAK İSTERİZ...

ben kavak yellerindeki - ASLI yani pelin karahanın yerinde olmak isterdim..

YA SİZLERR???
Moderatöre Bildir   Logged

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
*
Üye Grubu : Klas Hastası
Konu Sayısı : 7
Üye No : 459
Rep Gücü : Rap 4

« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2007, 19:51:50 »

ben star tv deki aşk kapıyı çalınca dizisindeki ipek erdem olmak isterdim çok güzel bi dizi ya hastasıyım
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? klas, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? sinema, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? film, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? haber,Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? teknoloji, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? televizyon, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? anket, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? fragman, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? mizah, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? komik indir, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? program yükle, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? download, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? ilahi, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? resim, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? islam, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? anket,Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? video, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? imamhatip,Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? dini bilgi, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? resim, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? siir, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? biyografi, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? sehirler, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? moda, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? dizi, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? photoshop, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? font, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? dizisi, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? smf, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? sözleri, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? avatar, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? sohbet , Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? smf mod, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? windows, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? futbol, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? smf tema, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? smf seo,Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? donanim, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? wallpapers, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? çözüm, Arkadaşlar hangi flim karakterinin yerinde olmak isterdiniz????? moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: