Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Sohbet ve Eğlence > Garip olaylar > aşk böyle anlatılır
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi aşk böyle anlatılır
Cevaplar 43
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 715
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: aşk böyle anlatılır  (Okunma Sayısı 715 defa)
15 Mayıs 2008, 19:19:42
Global Moderator
*
Üye Grubu : Klas Müdavimi
Yas : 21
Kayit Tarihi : 29 Mart 2008, 14:45:57
Mesaj Sayisi : 349
Konu Sayisi : 24
Üye No : 1066
Rep Gücü : Rap 15
Kisisel Mesaj : Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır...

« Yanıtla #15 : 15 Mayıs 2008, 19:19:42 »

Belki kızacaksınız ama  yine de söliyim

KIZ APTALMIŞ :d:d:d:d:d:d
yok estafirullah kızmak ne haddimizede
bişi soracam ama..
size neresii aptalce geldii anlayamadıımm..
açıklarsanız bizde neden olduğunu daha iyi anlarızz..

AÇIKLIYORUM :

Burda çoğunuz imamhatip mezunusuz ya da değilseniz sorun öğrenin,,, İNTİHAR ETMEK APTALLIK DEĞİLDİR DE NEDİR ?

Moderatöre Bildir   Logged

İMZA BİLMİYOM AGABEY :s PARMAK BASSAM OLUYO MU ?
15 Mayıs 2008, 19:42:00
-asi-
Üye Grubu : Klas Dostu
Mesaj Sayisi : 64
Konu Sayisi : 5
Üye No : 1287
Rep Gücü : Rap 7

« Yanıtla #16 : 15 Mayıs 2008, 19:42:00 »

evet geç olabilir ama herşey karşılıklı olmalı bence... ama cok etkileyici ve duygulu bir hikayeydi tebrikler... gülümse tebrik
15 Mayıs 2008, 19:55:58
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : Yok
Mesaj Sayisi : 5347
Konu Sayisi : 738
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 112
Kisisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« Yanıtla #17 : 15 Mayıs 2008, 19:55:58 »

Belki kızacaksınız ama  yine de söliyim

KIZ APTALMIŞ :d:d:d:d:d:d
yok estafirullah kızmak ne haddimizede
bişi soracam ama..
size neresii aptalce geldii anlayamadıımm..
açıklarsanız bizde neden olduğunu daha iyi anlarızz..

AÇIKLIYORUM :

Burda çoğunuz imamhatip mezunusuz ya da değilseniz sorun öğrenin,,, İNTİHAR ETMEK APTALLIK DEĞİLDİR DE NEDİR ?

anlayamadığım bişi var daha varrr..
ne yanii ne demek istiyorsunuz
en alaka imamhatipli olmak veya olmamaklaaaaaaa... 

kızgın

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
16 Mayıs 2008, 08:32:55
Global Moderator
*

« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2008, 08:32:55 »

doSTum, sen yazdığım cümlelerde gereksiz anlamlar çıkarmayı bırakta susmayı dene :)
O zaman daha karizmatik oluyorsun ;)
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 08:39:43 Gönderen: GENC_BOZKIRLI » Moderatöre Bildir   Logged

16 Mayıs 2008, 11:39:42
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
*

« Yanıtla #19 : 16 Mayıs 2008, 11:39:42 »

doSTum, sen yazdığım cümlelerde gereksiz anlamlar çıkarmayı bırakta susmayı dene :)
O zaman daha karizmatik oluyorsun ;)

siz neden arada susmayı denemiyorsunuz da
hep başkalarından bekliyorsuunuzzzzz...

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

16 Mayıs 2008, 12:06:07
Global Moderator
*

« Yanıtla #20 : 16 Mayıs 2008, 12:06:07 »

Kimin ne kadar çok sustuğu attığı mesajlarda belli ;)

16 Mayıs 2008, 12:17:09
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
*

« Yanıtla #21 : 16 Mayıs 2008, 12:17:09 »

Kimin ne kadar çok sustuğu attığı mesajlarda belli ;)

şunuda unutmamalısınız kii..
attığınız mesajlarınn çoğu iğneliyicii..
beniimm attığım onca meaj arasında  sayılıyken..sizin 190 mesajınız arasında 180 i iğneliyicildiirr..
ben sitede sevilebileceğim ve saygı göreceğim kadar saygı görüyorum..(yaşım küçük olmasına rağmen..)
iki dakika oturupta siz düşünün bakalıımm  bidee..
bi sonuç alabilecekmisinizzz..

daha fazlaa  sizinlee  bu konudada konuşmak istemiyorum
umarım bu konuda son mesajım olurr..

16 Mayıs 2008, 12:22:55
Global Moderator
*

« Yanıtla #22 : 16 Mayıs 2008, 12:22:55 »

Paylaşım için teşekkür ederim ellerine sağlık deseydim saygı görecektim ama kötü yorum yapınca iğneleyicimi oldum
Yaşının küçüklüğünü başta söyleseydin her yazdığına heeeeeee der geçerdim kahkaha
Ayrıca beni site kim sevecek kim sevmeyecek diye bir derdim yok kahkaha Sen oy toplamaya devam et UFAKLIK ;)

16 Mayıs 2008, 12:29:34
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
*

« Yanıtla #23 : 16 Mayıs 2008, 12:29:34 »

Paylaşım için teşekkür ederim ellerine sağlık deseydim saygı görecektim ama kötü yorum yapınca iğneleyicimi oldum
Yaşının küçüklüğünü başta söyleseydin her yazdığına heeeeeee der geçerdim kahkaha
Ayrıca beni site kim sevecek kim sevmeyecek diye bir derdim yok kahkaha Sen oy toplamaya devam et UFAKLIK ;)

işte  farkımız burdaa ben sizdenn büyük ihtimal küçük olsamdaa..
sizden daha olgun olabiliyorum ama sizse halaa ben az konuşuyorum dediğiniz haldee  susma büyüklüğğünü gösteremecek kadar küçülmeye devam ediyorsunuz
hayat sadece site diil..
siz böyle devam edinn bakalım..yolunuz açık olsun belkii sizide  haddinizi bildirecek kişiler çıkar karşınızaaa..
bundann sonra mesaj yazıp kendimi siz kadra küçültmicemm..
evet siz büüyk olmakla övünmeyede devam ediin..
BÜYÜKLÜK YAŞTA DİİL BAŞTADIR..

16 Mayıs 2008, 12:42:46
Global Moderator
*

« Yanıtla #24 : 16 Mayıs 2008, 12:42:46 »

siz böyle devam edinn bakalım..yolunuz açık olsun belkii sizide  haddinizi bildirecek kişiler çıkar karşınızaaa..
bundann sonra mesaj yazıp kendimi siz kadra küçültmicemm..
evet siz büüyk olmakla övünmeyede devam ediin..
BÜYÜKLÜK YAŞTA DİİL BAŞTADIR..

1 -    BÜYÜKLÜK YAŞTA DİİL BAŞTADIR yerde yerde yerde  hemen düzelteyim  AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR ve bunun konumuzla alakası yok  şaşkın

2- bundann sonra mesaj yazıp kendimi siz kadra küçültmicem... HAVANI YİYİM SENİN UFAKLIK

3- EDEBİYAT HOCANA BENDEN SELAM SÖYLE HATTA MÜSAİT OLDUĞUN ZAMAN YAZDIKLARIMI OKUTTUR BAKALIM BÜYÜKLÜK TASLAYACAK CÜMLELER GEÇİYORMU ?

4- Önümüzde 19 mayıs Bayramınız var bence sen abilerinle tartışmak yerine bayramlıklarını giyde biraz eğlen çok kafan dağılmış çokkkk ağlayan         ( İşte büyüklük taslamak böyle yapılır )

Herhalde bu kadar sözden sonra kendini küçülterek bu konuya cevap vermezsin :P

16 Mayıs 2008, 16:41:37
Administrator
*
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5604
Konu Sayisi : 2421
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 168
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor

« Yanıtla #25 : 16 Mayıs 2008, 16:41:37 »

Tartışmanında bir usulü,adabı vardır,İsmail konuya bakış açın farklı olabilir veya yazdığın kelimeyi karşındaki kişi farklı anlamış olabilir,hemen tartışmaya girmek yada birbirinizi kırmak yerine neden birbirinizi anlamaya çalışmıyorsunuz.

İsmail mesajında birde İmam Hatiplisiniz derken esasında doğru bir konuya temas etmiş.Zira İntihar eden kimse Cennete giremez bunu hepimiz biliyoruz,veya bilmeyen varsa öğrensin.Burada İntihar eden bir kimseden bahsediyoruz ve bence yerinde bir uyarı yapmış İsmail.Ardından Dürri can bunu art niyetle yazdığını zannedip oda karşı savunmaya geçmiş,ardından ne olmuş Konu başlığıyla son mesaj Hanya-Konya arası mesafede kalmış  hııı

Sizden isteğim birbirinizi incitmeyin.Çok sevdiğim bir söz vardır."Önemli olan Kırmamak değil,Kırılmamaktır."Sizde bunu uygulamaya çalışın bakın bazı şeylerin daha anlamlı olduğunu farkedeceksiniz.Bu kadar çabuk kırılmayın ve birbirinizle atışmak yerine anlaşmayı deneyin.

Bize ait Siteler
|Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Merak iyidir
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Hz.Muhammed (s.a.v.)
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
En Klas Forum
|
16 Mayıs 2008, 17:26:56
Global Moderator
*

« Yanıtla #26 : 16 Mayıs 2008, 17:26:56 »

Abi bak bunlar neden oluyor biliyormusun ?

Ben senin kadar olmasa da uzun zamandır net kullanıcıyım.Sanal alemde girmediğim forum kalmadı nerdeyse.
Bu sadece Klasfrm için geçerli değil.Genelde bütün forum sitelerinde üyeler tanımadıkları diğer üyelere karşı olumsuz yaklaşırlar.Burdan bana nasıl olumsuz yaklaşıldığını hissediyorum ve anlıyorum . Biliyorum ki karşımda ki beni tanımıyor.Yazdıklarımda cümlenin özü yerine sadece cümleyi eleştiriyor.Ben bunlara alışığım yani birine yorum yaparken yaptığı hataya değil cümlenin ifade etmek istediği hatasına bakarım.

Burda yaklaşık bütün üyeler birbirini tanıyor.Yarın yeni bir üye kaydolsa ve mesaj yazmaya başlasa eminim eski üyeler ilk başta onlara da negatif yaklaşacaklar.( Şimdi bu cümlemden birisi eski-yeni üye tartışması cıkarırsa hiç şaşmam )

Birde insan psikolojisinde üstün olmak tabiri vardır.Her üye kendini diğer üyeden daha zeki hisseder ve ondan üstün olduğunu daha cok bilgiye sahip olduğunu hisseder.Şimdi diyeceksiniz ki ben de öyle bir şey yok ALLAH a şükür. HAYIR insan kendisinden bile saklasa bu insanın iç güdüleri ile ilgilidir.
En güzel örnek : Foruma yeni üye olan ve user yada rütbesi olmayan bir üye her zaman kendini ezik gibi hisseder ve diğer üyelere kendini ispatlamak için uğraşır didinir durur.
Bu hep böyledir ve değiştirilmez heryerde bu kural geçerlidir.
Gelelim bizim sorunumuza burdaki kimse beni tanımıyor bilmiyor hakeza bende burdaki çoğu insanı tanımıyom ve yazdıklarımda ya da başkalarının yazdıklarında içgüdüsel olarak negatif düşünüyom.

Ben burda birisine herhangi bir konuda içimden gelerek samimi bir şekildeee YÜRÜ BEEEEEEE HELALLL desem hemen arkamda ki üye dalga geçtiğimi sanır. Halbuki bilmez ki ben bunu sadece gerçekten beğendiğim ilgimi çeken insanlara yazarım ...

Anladığım kadarıyla klasfrm de tek sorun insanların birbirini tanımaması ... Emin olun tanısa ve karşıdaki anlasa burası çok daha eğlenceli olur.

Gelelim şu iğneleme olayına... Bunu defalarca Sİte admini ne söyledim muhalefet olan yer her zaman ilgi çeker insanı hep oraya sürükler.
Ben burda klasfrm görüşüne zıt bir topic açsam bütün üyeler şiddetle konuya eğilir ve tartışma çıkar.Tartışmanın çıkış kötü EVET.Ama bu forumu hareketlendirir.İnsan kendisine
- Ben bu konu da sunu söylemiştim bakalım ne yorum yapmışlar diyerek ateşlenir ve günde 10 dk ayırdığı foruma 30 dk ayırır.
En güzel örnek bakınız bu konu ! Bu konuda birbirimize verdiğimiz cevapların yazılış tarihleri birbirine yakındır çünkü hem ben hem karşı taraf tetikte o yazdığı an ben yazacam biliyorum :)

Tanışma konusuna gelince ukalalık kabul edilmezse bir kaç fikrim var ( edersenizde edin canım aaaaaaa :) )

Burda ben bir kaç kişi dışında hatta senin dışında ( ömer abi ) kimseyi tanımıyorum . O zaman ilk önerim:

- Sitenin anasayfasına xat tarzı yada benzeri online chat kurabilirsin. ( Bu sistem foruma ilgiyi azaltacaktır ama kısa süreliğine kurarsın )
- Sohbet bölümünde tanışma faslı var ama her sitede oldugu gibi klasik vb .. saçma seyler yazıyor.
O bölüme güzel bir oyun açıyorum.( Daha Doğrusu adını oyun koyuyorumki kimse alınmasın üzülmesin )
Oyunda herkez bir diğer üye hakkında bilgi edincek soru soracak ya da onun hakkında öğrenmek istediklerini merak ettiklerini yazacak . Böylece diğer üyeler o üyeyi tanıtmaya çalışacak ( ben kötü tanıtırım kahkaha )
Üye de kendini burda tanıtmaya çalışacak. Sizin yaptığınız ayın üyesi müyesi var ama pek gözüm tutmadı :)

Ben şu an klasfrm den daha kalabalık ve aktif 3-5 tane forumda zaten görevim var ( ukalalık mı sayacaksınız sayın :) ) ama ben her fırsatta klasfrm ye bir seyler kazandırmaya çalışıyorum...
Bu yüzden 2. önerimi ben açıyorum ...Diğer xat artık site adminim düşünsün

SAYGILARIMLA ....

16 Mayıs 2008, 18:02:04
Bayan Moderatör
*
Yas : 18
Kayit Tarihi : 27 Haziran 2007, 00:41:05
Mesaj Sayisi : 1242
Konu Sayisi : 34
Üye No : 402
Rep Gücü : Rap 22
Kisisel Mesaj : ã$¦kåtÙL ®Âßë

« Yanıtla #27 : 16 Mayıs 2008, 18:02:04 »

Burda yaklaşık bütün üyeler birbirini tanıyor.Yarın yeni bir üye kaydolsa ve mesaj yazmaya başlasa eminim eski üyeler ilk başta onlara da negatif yaklaşacaklar.( Şimdi bu cümlemden birisi eski-yeni üye tartışması cıkarırsa hiç şaşmam )

bizim sitede kesinlikle böyle bişiy olmadı şimdiye kadar.aksine aramıza dahil edebilmek için hep çırpındık ki ömer abide buna şahittir.yazdıkların bize bişiyler öğretiyomu illaki vardır öğrettiği şeyler ama bide iğneleyici konuşmasan duyuru

şimdiye kadar üye olmuşlara bir sor bakalım kaç kişi kötü karşılanmış yahut senin bize yaptığın gibi iğnelemeye yada yermeye yönelik şeyler söylemiş die.parmakla sayılamayacak kadar az.EMİNİM BUNA...

16 Mayıs 2008, 18:14:51
Global Moderator
*

« Yanıtla #28 : 16 Mayıs 2008, 18:14:51 »

HATASIZ KUL OLMAZ HATAMLA SEV BENİ :p  BEN Demiyorum ORhan Baba DİYOR  :d

BAK İŞTE SİZE ANLATMAK İSTEDİĞİM BU ... BİR SAYFA YAZIDAN SADECE BİR CÜMLEYİ ALARAK KİMSEYİ ELEŞTİRMEYİN. ADAM O BİR SAYFA YAZIDA NE ANLATMAK İSTEMİŞ ONU DÜŞÜNÜN VE ONU ELEŞTİRİN
( Şimdi bu cümlemden birisi eski-yeni üye tartışması cıkarırsa hiç şaşmam )  Bunu özellikle parantez içinde yazdım.Ama bu yazıyı gördüğün halde yorum yapmamalıydın.

Gelelim şu iğneleme olayına... Bunu defalarca Sİte admini ne söyledim muhalefet olan yer her zaman ilgi çeker insanı hep oraya sürükler.
Ben burda klasfrm görüşüne zıt bir topic açsam bütün üyeler şiddetle konuya eğilir ve tartışma çıkar.Tartışmanın çıkış kötü EVET.Ama bu forumu hareketlendirir.İnsan kendisine
- Ben bu konu da sunu söylemiştim bakalım ne yorum yapmışlar diyerek ateşlenir ve günde 10 dk ayırdığı foruma 30 dk ayırır.
En güzel örnek bakınız bu konu ! Bu konuda birbirimize verdiğimiz cevapların yazılış tarihleri birbirine yakındır çünkü hem ben hem karşı taraf tetikte o yazdığı an ben yazacam biliyorum :)

Zaten ben iğnelemeyi açıklamaya çalıştım hala ne yazmam gerekiyor ki :) neyse bakalım

16 Mayıs 2008, 18:22:50
-asi-
Üye Grubu : Klas Dostu
Mesaj Sayisi : 64
Konu Sayisi : 5
Üye No : 1287
Rep Gücü : Rap 7

« Yanıtla #29 : 16 Mayıs 2008, 18:22:50 »

niye herkes birbirine karşı kırıcı oluyor bazen?grçekten anlamıyorum kızgın benim üye olalım çok olmadı birbirinizle tartışacağınıza yeni üyelerle ilgilenirseniz çooooooooooooooooooooooooooooooook sevinirim,lütfen... ağla
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: