| 20 Mart 2007, 02:58:17 |
|
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : 19
Kayit Tarihi : 15 Mart 2007, 01:00:44
Mesaj Sayisi : 1628
Konu Sayisi : 110
Üye No : 83
Rep Gücü : Rap 33
|
 |
« : 20 Mart 2007, 02:58:17 » |
|
selamün aleyküm Ya diyorum ki Peygamber efendimizin kutlu doğum haftası yaklaşıo hem onun için hemde her ayı kapsayan hatimlere başlasak bi hatim konuşu açılsa 1-30 kadar yazsak herkes istediği cüzü alsa her ay böle devam etsek güzel olmazmı ne dersiniz tabiki site yönetimine ilk önce danışıyorum Saygılar 8)
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 20 Mart 2007, 09:21:19 |
|
Administrator
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5604
Konu Sayisi : 2421
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 168
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor
|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2007, 09:21:19 » |
|
Güzel Bir Öneride bulunuşsun Gül Güzeli ama bu tip İstek ve Önerilerimizle İlgili bölümümüze açmalıydın konuyu :) Bu Şekilde bir projem var ama şu an için erken diye düşünüyorum.Nedeni Aktif üye sayımız henüz yeterli değil ve benim en sevmediğim şey başladığım bir işi yarım bırakmak.Yani Bu işe başlayıp ondan sonra yarım kalmasını istemem ki bu çok hassas bir konu.Ama tabi diğer üyelerimiz bu konuda ne düşünür,ne söyler? onu bilemem eğer Diğer kardeşlerimizde destek verir ve üstesinden geliriz derlerse neden olmasın. Önerin için Teşekkür Ediyorum Gül Güzeli..
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 20 Mart 2007, 11:34:01 |
|
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2007, 11:34:01 » |
|
öncelikle gül güzeli ne böle güzel bir konuyu açtığı için teşekkür ederim.. harika bir tavsiye.. şimdi olaya gelelim...çok güzel bir düşünce ama maalesef S-B-Z abinin de dediği gibi aktif kullanıcı sayınız az olduğundan bu bizim için zor olur... her türlü şekilde destek veririz böle bir konuya ama yine S-B-Z abinin de dediği gibi bu çok hassas bir konu.. bu yüzden dikkat etmek gerekir. en iyisi sabır deyip biraz daha beklemek gerekir...üye sayımız ve aktif kullanıcı sayımız arttığında bunun daha kolay ve aynı zamanda daha düzenli başarılı olacağı düşüncesindeyim.. o zaman yine bu başlık altında dediğin gibi yaparsak güzel olur inşALLAH.. selametle..
|
|
|
|
|
| 20 Mart 2007, 18:54:06 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2007, 18:54:06 » |
|
ESEDULLAH_HAKAN ve S-B-Z bende benidikkate alıp cvp verdiğiniz için ikinizede tşk ederim haklısınız daha aktif üye sayısı az ozaman ben böle bi öneri sunduysam iş başa düşüo sitemizin adını her yerde zikredicem aktif üyelerimiz çoğalsın değil mi HERŞEY RABBİMİN RIZASI İÇİN ALLAHA EMANETSİNİZ... :wink:
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 20 Mart 2007, 20:23:30 |
|
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Mart 2007, 20:23:30 » |
|
estağfurALLAH gül güzeli ne demek dikkate almak tabiki alacağız bu imamhatiplim ailesi içerisinde bulunan herkesin görevi biribirimizi dikkate almak fikir alışverişinde bulunmak güzel şeyler paylaşmak için burdayız... evet ben şimdiden okulumdaki arkadaşlarıma sitenin adresini vermeye başladım bile... inşALLAH onlar gelir üye olur ve güzel şeyler paylaşırız...ve üye sayımız aynı zamanda da aktif kullanıcı sayımız artınca bu güzel öneriye en iyi şekilde cevap alacağımızı umuyorum...selametle..
|
|
|
|
|
| 20 Mart 2007, 22:12:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2007, 22:12:55 » |
|
Çok sağol desteklerin için sen kaçıncı sınıfsın ve imam hatiplimiydin unuttumda ben hazırlıkta okudum bu sene son senem imam hatibimde şaka maka bitti be okul bugün saydımda 85 gün sonra lise bitio daha gün gibi hatırlıorum ilk gittiğim günü neyse ya herşeyin hayırlısı
|
|
|
|
| 20 Mart 2007, 23:30:20 |
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2007, 23:30:20 » |
|
ESEDULLAH_HAKAN ve S-B-Z bende benidikkate alıp cvp verdiğiniz için ikinizede tşk ederim haklısınız daha aktif üye sayısı az ozaman ben böle bi öneri sunduysam iş başa düşüo sitemizin adını her yerde zikredicem aktif üyelerimiz çoğalsın değil mi HERŞEY RABBİMİN RIZASI İÇİN ALLAHA EMANETSİNİZ... :wink: Elbette Dikkate alacağız ne demek Ve Öenerin çok güzel ama keşke yeterli sayıda olabilseydik.Sitenin tanıtımı için be ve sizler elimizden geleni yapıyoruz zaten buna bir şüphem yok.Bende sana Teşekkür ediyorum.İnşallah en kısa zamanda dahada çoğalır ve bu tür Hayırlı ve Güzel Organizasyonlara imza atarız.
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 21 Mart 2007, 01:20:31 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Mart 2007, 01:20:31 » |
|
Eh Hayırlı ve Güzel Organizasyonlara imza atarız. demişsin ya artıkın bizide görürsün forumun yönetim kadrosuna alırsın yani size çay kahve getiririm sitenin tozunu alırım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Şaka bi yana müdüre hanımlık yakışmaz mı yahuuu 8) :lol:
|
|
|
|
| 21 Mart 2007, 01:44:49 |
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Mart 2007, 01:44:49 » |
|
Eh Hayırlı ve Güzel Organizasyonlara imza atarız. demişsin ya artıkın bizide görürsün forumun yönetim kadrosuna alırsın yani size çay kahve getiririm sitenin tozunu alırım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Şaka bi yana müdüre hanımlık yakışmaz mı yahuuu 8) :lol: Valla tam Damardan girdin şimdi Ahsen.Bana Çay-Kahve dedinmi Canımı alsanda gam yemem.Şaka bir yana sende Yönetim için düşündüğümüz isimler arasındasın.İnşallah paylaşımlarına devam etmeye devam.Gerekli zamanda sende yönetim kadromuzdasın Şüphen olmasın.Not:Hala bazı bölümlerde Tozlu Alanlar var,İstersen bezi arada bi tekrar ıslat toz kalmasın :lol: :evil:
|
|
|
|
| 21 Mart 2007, 18:18:04 |
|
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 21 Mart 2007, 18:18:04 » |
|
ben 13. sınıftayım :):):) üniversite 1. sınıf.. imamhatip mezunu değilim .. yabancı dil ağırlıklı lise mezunuyum ama ben de hazırlık okuduğum için lise 4 yıl oldu.. ama tekrar oku deseler hiç düşünmeden kabul ederdim.. lise hayatım harika geçti çünkü... neyse selametle.....
|
|
|
|
|
| 21 Mart 2007, 23:49:51 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 21 Mart 2007, 23:49:51 » |
|
Eh Hayırlı ve Güzel Organizasyonlara imza atarız. demişsin ya artıkın bizide görürsün forumun yönetim kadrosuna alırsın yani size çay kahve getiririm sitenin tozunu alırım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Şaka bi yana müdüre hanımlık yakışmaz mı yahuuu 8) :lol: Valla tam Damardan girdin şimdi Ahsen.Bana Çay-Kahve dedinmi Canımı alsanda gam yemem.Şaka bir yana sende Yönetim için düşündüğümüz isimler arasındasın.İnşallah paylaşımlarına devam etmeye devam.Gerekli zamanda sende yönetim kadromuzdasın Şüphen olmasın.Not:Hala bazı bölümlerde Tozlu Alanlar var,İstersen bezi arada bi tekrar ıslat toz kalmasın :lol: :evil: böyle düşündüğün için öncelikle çok tşk ederim ya gerçekten çok bunaldığım bi anda bu forum bana yetişti fellik fellik dini bi forum arıyodum karşıma çıktı çok huzurlu ve keyifliyim burda sağolasınız hepiniz :wink:
|
|
|
|
| 22 Mart 2007, 01:45:17 |
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #11 : 22 Mart 2007, 01:45:17 » |
|
Sizlerden böyle övgüleri duydukça daha bir gaza geliyorum.Yapmayın ama Arkadaşlar :oops: :lol:
|
|
|
|
| 23 Mart 2007, 23:44:55 |
|
Kayit Tarihi : 04 Mart 2007, 12:31:44
Mesaj Sayisi : 1346
Konu Sayisi : 425
Üye No : 69
Rep Gücü : Rap 50
Kisisel Mesaj : Artık emeklemeyi bitirdik, şimdi Amel zamanı..."
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Mart 2007, 23:44:55 » |
|
valla arkadaşlar ne güzel bir sohbet ortamı yaratmışsınız bir an bende bu sohbetin bir parçası olmak istedim bu arada sbz gerçekten çok güzeleşiyor site Eline yüregine sağlık
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap[img][http://cdn-img1.imagechef.com/w/080721/sampfb87ffe75e3b8424.jpg/img]
|
|
|
| 24 Mart 2007, 00:21:11 |
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #13 : 24 Mart 2007, 00:21:11 » |
|
valla arkadaşlar ne güzel bir sohbet ortamı yaratmışsınız bir an bende bu sohbetin bir parçası olmak istedim bu arada sbz gerçekten çok güzeleşiyor site Eline yüregine sağlık Çok Teşekkür Ederim gerçekten.En ine ayrıntısına kadar kendim uğraşıyorum ve sizlerden bu iltifatları duymak gerçekten çok hoşuma gidiyor.Emeğin Takdir edilmesi kadar güzel bişey yok gerçekten.Sağolasın sende katılmazmısın bu sohbete :)
|
|
|
|
| 24 Mart 2007, 18:50:25 |
|
Kayit Tarihi : 04 Mart 2007, 12:31:44
Mesaj Sayisi : 1346
Konu Sayisi : 425
Üye No : 69
Rep Gücü : Rap 50
Kisisel Mesaj : Artık emeklemeyi bitirdik, şimdi Amel zamanı..."
|
 |
« Yanıtla #14 : 24 Mart 2007, 18:50:25 » |
|
katılırımda ortada konuşulacak bir konu :? yok gibi sanki :lol:
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap[img][http://cdn-img1.imagechef.com/w/080721/sampfb87ffe75e3b8424.jpg/img]
|
|
|
|