Klas En Klas Forum Sitesi
20 Ağustos 2008, 14:29:16
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Portal
Ana Sayfa
Yardım
Ara
Takvim
GoogleTagged
Giriş Yap
>
Klas Forum Sohbet ve Eğlence
>
Şiir Köşesi
>
İslami Şiirler
>
Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma...
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Bu Konuyu Gönder
|
Yazdır
Gönderen
Konu: Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... (Okunma Sayısı 45 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rabiaa
Üye Grubu :
Klas Dostu
ANKARA
Konu Sayısı :
27
Üye No :
674
Rep Gücü :
Rap 2
Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma...
«
:
24 Aralık 2007, 01:56:22 »
...Bir avuç güneşle gelsen karanlıklarıma...
Satırlarımı son kez yüreğine eğip sana yazıyorum. Yoksun işte. Cümlelerim bile değişti sensizliğin vurgun saatlerinde. Herşey anlamsız, herşey kapkaranlık. Seninle gülümseyen satırlarım bak şimdi yokluğunda karamsarılığa büründü "Hayatımın hiç bir karesinde sevgi olmamıştı. Sevgi zannetmiştim yalanları, umut zannetmiştim karanlıkları. Hep severken terkedildim, hep gülümserken acıya yenildim. Belki de sevilmeyi haketmedim ben. Belki de hiçbir zaman sevginin sofrasında gülüşlerimle nefes alamayacağım."
Sensizliğin vurduğu dalgaların arasında ılık nefesini bekliyorum. Telefonlarım hala sessiz, yüreğim ise sensiz. Bıraktığın yerdeyim. Çok mu senden istediklerim ? Çok mu seni uzaklarda bekleyip bir yudum nefesini beklemelerim çok mu ? Haklısın. Ben sevgiyi hiç haketmedim..Hiçbir zaman da haketmeyeceğim.
Şimdi bu yazıyı okuyupta çok karamsarsın deme bana. Sensizlikte çektiğim acıları bilemezsin. Sanma senin yokluğundan kanayan yaralarımın sancı değil çektiklerim. Dört duvar yalnızlığı arasında nefes alan yüreğimin çığlıklarıdır hissediklerim. Hani senin düşlerinde gökyüzüne kanatlanmayı öğretecektin bana ? Hani gözlerimin renginden gökyüzünü " mutluluğa " boyamayı öğretecektin ? Şimdi yalnızlığa demlenmiş yokluğunla başbaşayım. Sevgiyi haketmeyen yüreğimle sesinden gelecek ılık rüzgarları bekliyorum odamda. Yokluğun kanıyor içimde, yetimliğin ağlıyor gözbebeklerimde....
Birkaç gün sonra doğum günüm. Haklısın dünyanın en mutlu insanı benim. Yanılıyorsun, dört duvar yalnızlığında üşüyorum. Artık dışarıya bile çıkmıyor. Herşey seni hatırlatıyor. Dört duvar yalnızlığında yokluğunu soluyorum. Çok mu istediklerim senden ? Çok mu sana dair beklentilerim....?
Düşlerinde ellerini tutmaktan öte ne istedim senden. Karanlıklarıma bir avuç güneşinle gelmeni, gecenin avuçlarında uyumaktansa avuç içlerinin arasına kıvrılıp bir cocuk gibi senin yanında gülümsemeyi istedim hep. Gelmeyeceğini bile bile bir yudum sevgini diledim. Çok mu istediklerim ? Artık kelimeler anlamsız, çaresizliğim ise yapayalnız. Şimdi beni bıraktığın yerde hala seni bekliyorum. Çok şey istemiyorum senden. Yüreğime yüreğinle dokunmak, ılık nefesinden düşüp gülüşlerinden avuçlarına yuvarlanmak..Sadece gözlerinde demlenmiş umutları sesinden duymak, kirpiklerinde ıslanmış gözyaşlarınla kanayan yokluğunu yıkamak. Söyle hadi senden istediklerim çok mu sevgili ?
Senden hiçbir zaman yollarıma serilecek bir ömür istemedim. Ya da duygularıma sunulacak bir beden diledim senden. Asla senin yüreğinde bir yudum sevgi damlası istedim. Dilinde ıslanan bir kelime, iki dudağından havaya kanatlanmış bir nefes olmayı diledim ben. Biliyorum hiçbir zaman ellerimiz birbirini tutmayacak. Yüreklerimiz hep hasretin avuçlarında " imkansızlığı " yaşayacak. Lakin karanlıkların içindeyim. Ne olur nefesinden bir yudum " hayat "yolla. Seni soluyayım havayı solur gibi. Zifiri gecenin içinde kaybolmak üzereyim. Yokluğun kanarken ne olur bir avuç güneşinle karanlıklarıma gel. Karanlıkların içinde sonbaharda solan bir yaprak gibi düşmek istemiyorum kuru toprağa. Anla sevgili; gözlerinde saklı aydınlığına ihtiyacım var benim..
Eğer gelmeyeceksen sevgili ; bırak tövbeleri yarım kalmış günahlarını ser bedenime. Sevgiyi haketmeyen kalbim bari bir işe yarayıp küllerimden yalnızlık gülleri yeşersin yalnızlığın gölgelerinde. Bir yudum sevginle düşlerime gelmeyeceksen; bırak ta sensizliğin içinde avuç içlerinden kanatlanayım sonsuzluğun satırlarına. Bir avuç güneşinle karanlıklarımı ezmeyeceksen; bırak dilinde ıslanacak son dua, gözbebeklerinde akan son damla olup toprağa ben sarılayım. Ben ellerimi uzattım yüreğine; nefesinden ya yokluğunu yolla yalnızlığa sarılayım ya da gözlerini yolla delice yüreğine soluyayım..
" Karanlıklarıma yokluğunun hançerinin düşmesine izin verme; gözlerinde saklı bir avuç güneşle gel yalnızlığın gölgelerine. "
Moderatöre Bildir
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için
Üye Ol
veya
Giris Yap
"Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne, Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne "
(Mehmet Akif ERSOY)
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
Bu Konuyu Gönder
|
Yazdır
Otomatik Tag
Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... klas, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... sinema, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... film, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... haber,Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... teknoloji, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... televizyon, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... anket, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... fragman, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... mizah, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... komik indir, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... program yükle, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... download, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... ilahi, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... resim, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... islam, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... anket,Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... video, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... imamhatip,Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... dini bilgi, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... resim, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... siir, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... biyografi, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... sehirler, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... moda, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... dizi, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... photoshop, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... font, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... dizisi, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... smf, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... sözleri, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... avatar, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... sohbet , Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... smf mod, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... windows, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... futbol, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... smf tema, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... smf seo,Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... donanim, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... wallpapers, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... çözüm, Bir Avuç Güneşle Gelsen Karanlıklarıma... moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
Klas Forum Sohbet ve Eğlence
-----------------------------
=> Gündemden Başlıklar (Son Dakika Haberler)
===> Teknoloji Haberleri
=> Videolar [Genel]
===> Şarkı , Klip, Konser Videoları
===> Hayvanlar Aleminden Videolar
===> Otomobil Videoları
===> Kaza Videoları
===> Spor Videoları
===> Çocuklara Özel Videolar
===> Kamera Şakaları
===> Motor Sporları
===> Komik Vİdeolar
===> Güzel ve İlginç Videolar
===> Dini Videolar
=> Sinema
===> Vizyondaki Filmler
===> Film Tanıtım ve Fragmanları
=> Güzel ve İlginç Resimler (Genel)
===> Komik Resim
===> Kendi Çektiğimiz Resimler
===> Hayvan Resimleri
===> Doğa Resimleri
===> Dini Resimler
===> Aşk ve Sevgi Resimleri
=> Anketler
===> Sosyal Gelişmelerle İlgili Anketler
===> Spor Anketleri
===> Eğitim,Kültür ve Sanat Anketleri
===> Kategori Dışı Tüm Anketler
=> Spor
=> Serbest Kürsü
=> Sohbet ve Eğlence
===> Garip olaylar
===> Sohbet-Geyik
===> MİZAH
===> Forum Oyunları (Mesaj Sayacı Kapalı)
=> Müzik-İlahi Sohbet
===> Şarkı Sözleri
===> İlahi Sözleri
===> Müzik Sohbet
=> Bize Özel Günler
=> Sınavlar ve Hazırlık - Eğitim Haberleri
=> Şiir Köşesi
===> Başörtüsü Şiirleri
===> Güzel Şiirler
===> Aşk Şiirleri
===> İslami Şiirler
=> Rüya Tabirleri