Klas En Klas Forum Sitesi
20 Ağustos 2008, 14:39:47 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz  (Okunma Sayısı 142 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 2407
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 154
Kişisel Mesaj : Canım sıkılıyor

« : 27 Eylül 2007, 22:59:00 »

Üyelerimizden Gelen İstek üzerine Açmış olduğumuz bu Bölüm Diğer Bölümlerimize nazaran benim için biraz daha farklı bir Bölüm.Bu sebeple bu Bölümde Karşılıklı Sevgi ve Saygı çerçevesinde Seviyeli bir şekilde Tartışacağınızı umuyorum.Forum Kurallarımız bellidir ve Bu Bölümdede geçerlidir.Buna ilave olarak Eğer Bu Bölümde Aksi giden birşeyler Görürsem buranın özellikle altını çiziyorum,"Kimse kırılıp Gücenmesin bu bölümde yapmış olduğu yanlış hareket Sitemizde yapmış olduğu son hareket olur."

Faydalı ve Güzel Tartışmalara imza atılması Dileğiyle Hayırlı olsun diyorum.Siyasi Tartışmalardan uzak durulursa memnun olurum.

Soul_Eraser
Moderatöre Bildir   Logged

Bize ait Siteler
|Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Merak iyidir
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Hz.Muhammed (s.a.v.)
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
En Klas Forum
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 425
Üye No : 69
Rep Gücü : Rap 50
Kişisel Mesaj : Artık emeklemeyi bitirdik, şimdi Amel zamanı..."

« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2007, 23:28:51 »

Arkadaşlar benimde ricamdır bu site benim düşüncem sonucunda açıldı burada yaptınız yanlışlardan kendiniz sorumlu olduğunuz kadar bende sorumluyum üstüne basa basa söylüyorum siyasi tartışmalar yok tartışmalara partileri alet etmeyin SİYASET BİZ DEĞİL EHLİ OLAN KİŞİLER YAPSIN hepinize şimdiden teşekkür ediyor eğlencelive ateşli tartışmalar diliyorum
Moderatöre Bildir   Logged

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
[img][http://cdn-img1.imagechef.com/w/080721/sampfb87ffe75e3b8424.jpg/img]
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz klas, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz sinema, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz film, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz haber,Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz teknoloji, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz televizyon, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz anket, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz fragman, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz mizah, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz komik indir, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz program yükle, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz download, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz ilahi, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz resim, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz islam, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz anket,Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz video, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz imamhatip,Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz dini bilgi, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz resim, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz siir, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz biyografi, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz sehirler, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz moda, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz dizi, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz photoshop, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz font, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz dizisi, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz smf, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz sözleri, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz avatar, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz sohbet , Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz smf mod, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz windows, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz futbol, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz smf tema, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz smf seo,Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz donanim, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz wallpapers, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz çözüm, Bölümle İlgili Uyarıdır!Mutlaka Okuyunuz moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: