Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Sohbet ve Eğlence > MİZAH (Moderatör: TURKUAZ) > bu yazıyı okumak kesinlikle yasaktır!!! :)
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi bu yazıyı okumak kesinlikle yasaktır!!! :)
Cevaplar 1
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 62
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: bu yazıyı okumak kesinlikle yasaktır!!! :)  (Okunma Sayısı 62 defa)
16 Ağustos 2007, 14:15:01
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : Yok
Mesaj Sayisi : 5677
Konu Sayisi : 768
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 140
Kisisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« : 16 Ağustos 2007, 14:15:01 »

Aslında sana bunu okumaman gerektiğini taa başlığı yazarken söyledim ama beni dinlemiyorsun bak... hala devam ediyorsun okumaya, galiba birşeyler öğrenebileceğini sanıyorsun fakat HAVANI alırsın. Çünkü bu yazıda işine yarar bir şey yok.Tekrar tekrar etmeme rağmen hala okuyorsun!

Büyük ihtimalle sorunlu bir insan olmalısın sen, insanların okumaması için bir yazı var burada ve sen buna aldırmadan okuyorsun. Bu işten ne zevk aldığını sorabilir miyim sana? Çok Merak ediyorum,
başka işin yok mu senin?
Okuma bu yazıyı . Bak hala okuyor, Allahım ya. Vakit varken şunu okumayı bırak işine gücüne bak. Burada hayatını değiştirecek bişey mi arıyorsun? Okumaya devam ederek beni sinirlendirdiğinin farkında mısın? Okumasana yaw.

Yok yok sen adam olmazsın. . İnsana bi kere laf söylenir ...Okuma dediysek okuma işte Tabi sallayan kim? Bu yazıda hiçbi şey yok vakit kaybı valla benden söylemesi . Yeter yaw okuma işte. İşine gücüne git. Başka bloglara, sitelere git gez dolaş hayatını yaşa ya.. Üff sıkıldım ha.. Ne bekliyorsun hala bu anlamsız yazıdan? Mesaj vermemi mi bekliyorsun?

İyi hadi kazandın... Artık sıkıldım çünkü.... İşte mesajın:
“Sigara sağlığa zararlıdır...”
Umarım başın göğe ermiştir....

........................ALINTIDIR......................(ben yazmadım sakın bana kızmayın gırgır işte yapıyozz)
(bende okudum ki size yazıyorum unutmayın) hııı hııı hııı
Moderatöre Bildir   Logged

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
16 Ağustos 2007, 17:02:09
Üye Grubu : Klas Hastası
Yas : 18
Kayit Tarihi : 10 Temmuz 2007, 23:07:48
Mesaj Sayisi : 159
Konu Sayisi : 33
Üye No : 446
Rep Gücü : Rap 3
Kisisel Mesaj : Hayat birbiri ardına açılan kapılar misalisir....

« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2007, 17:02:09 »

hııı hııı hııı
Moderatöre Bildir   Logged

"EY KARANLIK KARAR KARARABİLDİĞİN KADAR... ELBET BİRGÜN GÜNEŞİM DOĞACAK VE BİTECEK BU KARANLIKLAR...."
TÜM İMAM HATİPLİ KARDEŞLERİM UMUTLARINIZI YOK ETMEYİN
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: