| 31 Ağustos 2007, 14:43:25 |
|
...aciz...
Bayan Moderatör
Üye Grubu : O Bir Klas
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 10:50:55
Mesaj Sayisi : 1303
Konu Sayisi : 170
Üye No : 4
Rep Gücü : Rap 88
Kisisel Mesaj : ELHAMDULİLLAH....
|
 |
« : 31 Ağustos 2007, 14:43:25 » |
|
Başınıza gelenleri paylaşmak istermisiniz.Benim böyle bir isteğim vardı ve konuyu açtım.  Konuyu açmışken de hemen yazayım. Dün çözmem gereken 50 geometri sorusu vardı.Çözdüm ama bir yaprak testim evde kalmış.Hoca da aksi gibi beni kaldırmasın mı  Almayayım dedim atlattım  Bikaç soru snr yine gözü bende. Sonra yeni bir test dağıttı sırayla cevaplayalım dedi.Hiç bişi yapamıyorum başım çok ağrıyor.Yeter artık zil çalsın diyorum. Ama sıra bana geldi.O da en zor soru Hiç kimse yapamadı.Hoca kendisi yaptı.40 dakika içinde o kadar kişini içinde üç defa geldi beni buldu ya.Hem de en sevdiğim konularda 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2007, 15:57:49 Gönderen: TUĞBA PB »
|
Moderatöre Bildir
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 31 Ağustos 2007, 15:08:33 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 09 Temmuz 2007, 15:12:11
Mesaj Sayisi : 5577
Konu Sayisi : 761
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 133
Kisisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2007, 15:08:33 » |
|
ya canım takma kafaya başka sefere inş. hayatta kafana takacak çok daha şeyler olacak... 
|
***** S3WG! BULM@K !Ç!N @R@Y1$@ Ç1KM@Y1N @LD@N@ ß!L!RS!N!Z ÇÜNKÜ 3N DOĞRU S3WG! UMM@D1Ğ1N1Z @ND@ G!R3R H@Y@T1N1Z@ V3 S!Z D@H@ N3 OLDUĞUNU @NL@M@D@N TUT@R 3L!N!ZD3N.... *****Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 31 Ağustos 2007, 15:55:01 |
|
...aciz...
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2007, 15:55:01 » |
|
Takmak değil de bugün bütün olumsuzluklar üst üste geldi.Ayrıca geometri sorusu çözmekten çok zevk aldığım için...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2007, 15:59:03 Gönderen: TUĞBA PB »
|
Moderatöre Bildir
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 31 Ağustos 2007, 19:50:44 |
|
Yas : 23
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 15:24:11
Mesaj Sayisi : 954
Konu Sayisi : 140
Üye No : 16
Rep Gücü : Rap 16
|
 |
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2007, 19:50:44 » |
|
Bir dahaki sefere en güzel şekilde telafisini yaparsın merak etme. Üzme kendini boşver. Canım kardeşim o değerli canını sıkmaya değmez. Bugün değilde 3 gün önce başımıza birşey gelmişti. Kilerden birşeyler almıştık kardeşime aldığı şeyin birkaç çeşitini çıkartıp beğendiğini vermeye çalışıyordu eleman. Neyse bizde aldık marketten çıktık. Biraz dolaş dolaş gezindik eve dönmek üzereyken poşetlere bakınıyorduki kardeşim içinde aldığı şeyin fazlasından 4 adet daha koyulduğunu farketti ve bizde gidip geri verdik fakat marketin çıkışından çıkarken neden siren ötmediğini halen anlamış değiliz biran kendimizi hırsız gibi hissetmiştik eğer siren ötseydi çok kötü olacaktı.
|
Aşkın Dili Kuş Dili Gibidir, Ona Süleyman Gerek. Aşkın Sabrı Sonsuzluktur, Ona Yus'uf Gerek. Aşkın Esintisi Tufan Gibidir, Ona İsrafil Gerek. Aşkın Yolu Dağ, Kır Ve Çöldür, Ona Kerem, Ferhat ve Mecnun gerek. Bendeki Aşkın Tarifi Yok Sevgili, Onu Anlatabilmek İçin Yaşamak Ve Yaşatmak Gerek.Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 31 Ağustos 2007, 20:28:12 |
|
Administrator
Yas : 24
Mesaj Sayisi : 3150
Konu Sayisi : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45
|
 |
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2007, 20:28:12 » |
|
hadi hadi kurtarmışsın ns.. benim de geçen yiğenim alışweriş yaptığımız bi yerde masa üstünde ki tlf ablamınkiyle aynı olunca almış..yiğenim daha 2.5 yaşında.ablamda "kızım tlf numu nezaman çıkardın diye kızıp çantaya indirdi...ewe gelince ablamın çantadan aynı tlf 2 tane çıkınca şaşırdık.. nasrettin hoca nın kazan doğurdu hikayesine döndü.. .acaba mıki dedim  ertesi gün ablam götürdü...işin garip yanı adam farkında bile değilmiş.. 
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 31 Ağustos 2007, 20:40:15 |
|
...aciz...
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2007, 20:40:15 » |
|
Bir dahaki sefere en güzel şekilde telafisini yaparsın merak etme. Üzme kendini boşver. Canım kardeşim o değerli canını sıkmaya değmez. Bugün değilde 3 gün önce başımıza birşey gelmişti. Kilerden birşeyler almıştık kardeşime aldığı şeyin birkaç çeşitini çıkartıp beğendiğini vermeye çalışıyordu eleman. Neyse bizde aldık marketten çıktık. Biraz dolaş dolaş gezindik eve dönmek üzereyken poşetlere bakınıyorduki kardeşim içinde aldığı şeyin fazlasından 4 adet daha koyulduğunu farketti ve bizde gidip geri verdik fakat marketin çıkışından çıkarken neden siren ötmediğini halen anlamış değiliz biran kendimizi hırsız gibi hissetmiştik eğer siren ötseydi çok kötü olacaktı.
Tamam.Sağol canım 
|
|
|
|
| 31 Ağustos 2007, 20:58:00 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2007, 20:58:00 » |
|
evt ya bide yapmadığın bir şeyden dolayı olunca insan dahada fazla üzülür. neyse ALLAHtan bir şey çıkmamış sonuçta..paylaşım için sağol
|
***** S3WG! BULM@K !Ç!N @R@Y1$@ Ç1KM@Y1N @LD@N@ ß!L!RS!N!Z ÇÜNKÜ 3N DOĞRU S3WG! UMM@D1Ğ1N1Z @ND@ G!R3R H@Y@T1N1Z@ V3 S!Z D@H@ N3 OLDUĞUNU @NL@M@D@N TUT@R 3L!N!ZD3N.... *****Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 31 Ağustos 2007, 21:00:39 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #7 : 31 Ağustos 2007, 21:00:39 » |
|
|
|
|
|
| 31 Ağustos 2007, 21:22:11 |
|
Yas : 23
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 15:24:11
Mesaj Sayisi : 954
Konu Sayisi : 140
Üye No : 16
Rep Gücü : Rap 16
|
 |
« Yanıtla #8 : 31 Ağustos 2007, 21:22:11 » |
|
Suçsuz yere birde suçlanmak o daha da kötü olsa gerek. Ya bu hırsızlar nasıl rahatlar ya. Nasıl vicdanları var.
|
Aşkın Dili Kuş Dili Gibidir, Ona Süleyman Gerek. Aşkın Sabrı Sonsuzluktur, Ona Yus'uf Gerek. Aşkın Esintisi Tufan Gibidir, Ona İsrafil Gerek. Aşkın Yolu Dağ, Kır Ve Çöldür, Ona Kerem, Ferhat ve Mecnun gerek. Bendeki Aşkın Tarifi Yok Sevgili, Onu Anlatabilmek İçin Yaşamak Ve Yaşatmak Gerek.Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 01 Eylül 2007, 17:35:53 |
|
...aciz...
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Eylül 2007, 17:35:53 » |
|
Bugün telafi ettim bile. 
|
|
|
|
|