Klas En Klas Forum Sitesi
20 Ağustos 2008, 14:31:11 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: cEnNeTtE iKi KaDıN  (Okunma Sayısı 54 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sensizlik_ve_ben
Ziyaretçi
« : 25 Haziran 2007, 13:03:14 »

1- Selam, benim adım Wanda.
2- Selam, benimkide Slyvia, sen nasıl öldün?
1- Donarak öldüm.
2- Ne kadar korkunç.
1- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya
başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
2- Peki sen nasıl öldün?
1- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu
iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına
televizyon seyreder halde buldum.
2- Sonra ne oldu?
1- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi
aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını ama her yeri aradım fakat
bulamadım. Ama aşırı yorulmuştum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
2- Keşke derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor
olacaktık.
Moderatöre Bildir   Logged
sensizlik_ve_ben
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 13:04:24 »

oKuDuĞuM dA çOkKk GüLmÜşTüM  hııı aDaMa BiŞi OlMaDı AmA yAaA... kEşKe O dA ÖlSeYdİ  hııı
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
GoogleTagged: cennette cennet iki

Otomatik Tag
cEnNeTtE iKi KaDıN klas, cEnNeTtE iKi KaDıN sinema, cEnNeTtE iKi KaDıN film, cEnNeTtE iKi KaDıN haber,cEnNeTtE iKi KaDıN teknoloji, cEnNeTtE iKi KaDıN televizyon, cEnNeTtE iKi KaDıN anket, cEnNeTtE iKi KaDıN fragman, cEnNeTtE iKi KaDıN mizah, cEnNeTtE iKi KaDıN komik indir, cEnNeTtE iKi KaDıN program yükle, cEnNeTtE iKi KaDıN download, cEnNeTtE iKi KaDıN ilahi, cEnNeTtE iKi KaDıN resim, cEnNeTtE iKi KaDıN islam, cEnNeTtE iKi KaDıN anket,cEnNeTtE iKi KaDıN video, cEnNeTtE iKi KaDıN imamhatip,cEnNeTtE iKi KaDıN dini bilgi, cEnNeTtE iKi KaDıN resim, cEnNeTtE iKi KaDıN siir, cEnNeTtE iKi KaDıN biyografi, cEnNeTtE iKi KaDıN sehirler, cEnNeTtE iKi KaDıN moda, cEnNeTtE iKi KaDıN dizi, cEnNeTtE iKi KaDıN photoshop, cEnNeTtE iKi KaDıN font, cEnNeTtE iKi KaDıN dizisi, cEnNeTtE iKi KaDıN smf, cEnNeTtE iKi KaDıN sözleri, cEnNeTtE iKi KaDıN avatar, cEnNeTtE iKi KaDıN sohbet , cEnNeTtE iKi KaDıN smf mod, cEnNeTtE iKi KaDıN windows, cEnNeTtE iKi KaDıN futbol, cEnNeTtE iKi KaDıN smf tema, cEnNeTtE iKi KaDıN smf seo,cEnNeTtE iKi KaDıN donanim, cEnNeTtE iKi KaDıN wallpapers, cEnNeTtE iKi KaDıN çözüm, cEnNeTtE iKi KaDıN moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: