Klas En Klas Forum Sitesi
20 Temmuz 2008, 13:12:08 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Dua Göğü - Senai Demirci  (Okunma Sayısı 47 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lคเlคђєเllคllคђ ๓ยђค๓๓є๔ยггєรยlยllคђ
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 402
Üye No : 797
Rep Gücü : Rap 68
Kişisel Mesaj : öуℓє вιя gєçєя zαмαηкι

« : 28 Nisan 2008, 22:38:57 »

İncecik fısıltılarımı gizli saklı yakarışlarımı koynunda ninnileyen gökçe topraksın Sen.

Fanilik sancılarımdan taşı(r)dığım, ayrılık dertlerimden saldığım yağmurları göğe yükselten kutlu güneşsin Sen.

Varlığımın titrek kanatlarını ebedî kabullenişin seccadesinde yatıştıran serin rüzgarsın Sen.

Özlemlerimin kırgın bakışlarını sonsuzluk semasının ufkuna taşıyan rahmet ışığısın Sen.

Kirli paslı kalıbımı sorgusuz sualsiz itaat kalıbında yoğura yoğura temize çeken mahbubiyet elisin Sen.

Boynu bükük yakarışlarımı, yüzü yerde arzularımı şeksiz şüphesiz makbul olan nefesine dolayıp okşayan şefkat fısıltısısın Sen.

Bir denizi kağıda döker gibi, göğü avuçlarıma indirir gibi, dudağımda inciler büyütür gibi, sesime sesin dokunur gibi salavatlarca tebessümünü gördüğüm aşinalık vechesisin Sen.

Dua göğüm, muştu güneşim, teselli yağmurum, muhabbet meltemim; ne hoş duruyorsun aramızda, yanımızda, yöremizde.

Merhamet durağım, metanet sığınağım, huzur barınağım, hep yüzüne yüzüne vardığım Efendim; ne çok oluyorsun dillendiremediğim hayranlıkların arefesinde, yetişemediğim minnettarlıkların zirvesinde...

Senin ubudiyetinin toprağına attığım tohumlar gibidir kalpsiz secdelerim.

Senin mahbubiyetinin denizine akıttığım nehirler gibidir arsız isteyişlerim.

Senin miracının göğüne dal budak, salkım saçak uzattığım ağaçlar gibidir dilsiz dualarım.

Sözümü miraca eriştiren Efendim.

Sesimi duaya yetiştiren Efendim.

Yüzümü secdeye bitiştiren Efendim.

Yüz buldumsa varlığa, Senin Yüz'ünden Efendim.

Yakınlığından seslenirim.

Söz oldumsa Var Eden'e, Sana inen Söz'den Efendim.

Yakınlığından nefeslenirim.

Yüz'lerce sâlât ve Söz'lerce selam Efendim.

Şükür ki bu paslı dudağa emanettir Sana verilecek selamlar.

Şükür ki bu kirli dile değmektedir Sana edilecek salatlar.

Sesimi çoğaltan, sözümü yükselten

aczimi ve fakrımı Kadir-i Rahîm'in dergahına taşıran "Dua Göğü"m

Efendim.
Moderatöre Bildir   Logged

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Administrator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45

« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2008, 22:10:31 »

Çok güzel bi şiir..paylaştığın için Allah razı olsun mxdönence..
Moderatöre Bildir   Logged

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
GoogleTagged: demirci dua resmi senai

Otomatik Tag
Dua Göğü - Senai Demirci klas, Dua Göğü - Senai Demirci sinema, Dua Göğü - Senai Demirci film, Dua Göğü - Senai Demirci haber,Dua Göğü - Senai Demirci teknoloji, Dua Göğü - Senai Demirci televizyon, Dua Göğü - Senai Demirci anket, Dua Göğü - Senai Demirci fragman, Dua Göğü - Senai Demirci mizah, Dua Göğü - Senai Demirci komik indir, Dua Göğü - Senai Demirci program yükle, Dua Göğü - Senai Demirci download, Dua Göğü - Senai Demirci ilahi, Dua Göğü - Senai Demirci resim, Dua Göğü - Senai Demirci islam, Dua Göğü - Senai Demirci anket,Dua Göğü - Senai Demirci video, Dua Göğü - Senai Demirci imamhatip,Dua Göğü - Senai Demirci dini bilgi, Dua Göğü - Senai Demirci resim, Dua Göğü - Senai Demirci siir, Dua Göğü - Senai Demirci biyografi, Dua Göğü - Senai Demirci sehirler, Dua Göğü - Senai Demirci moda, Dua Göğü - Senai Demirci dizi, Dua Göğü - Senai Demirci photoshop, Dua Göğü - Senai Demirci font, Dua Göğü - Senai Demirci dizisi, Dua Göğü - Senai Demirci smf, Dua Göğü - Senai Demirci sözleri, Dua Göğü - Senai Demirci avatar, Dua Göğü - Senai Demirci sohbet , Dua Göğü - Senai Demirci smf mod, Dua Göğü - Senai Demirci windows, Dua Göğü - Senai Demirci futbol, Dua Göğü - Senai Demirci smf tema, Dua Göğü - Senai Demirci smf seo,Dua Göğü - Senai Demirci donanim, Dua Göğü - Senai Demirci wallpapers, Dua Göğü - Senai Demirci çözüm, Dua Göğü - Senai Demirci moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer:  

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss - Arsiv

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Theme by m3talc0re.com  |  Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.123 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu