| 23 Ağustos 2008, 10:03:04 |
Administrator
O Bir Klas
Üye No: 2
Rap 173
Çok Uzaklarda
|
 |
« : 23 Ağustos 2008, 10:03:04 » |
|
Kaç gündür bu zor yazıyı yazmamak için erteledim ve geciktirdim.ama artık zaman çok yaklaştı ve zorda olsa yazmak zorundayım.Yaklaşık 3-4 gün içinde göreve başlıyorum.Gideceğim yerde normalde Adsl hizmeti var ama Abone olmak istediğimizde oradan başka talp olmadığı için İnternet hizmeti alamıyorum.Biliyorum bu çok saçma ama benim elimden bişey gelmiyor.Son 4-5 gündür Telekomun kendi ihbar hattı dahil,Tüketici hakları gibi İnternet sitelerinden pek çok Şikayet Dilekçesi yazdım ama hiçbirinden netice çıkmadı.Oradan İnternete bağlanabilmem için Ya Belirsiz bir süre Adsl hizmetinin açılmasını bekleyeceğim ki bu süre ne kadar olur tahmin etmek zor  diğer seçenek Sabit telefondan Dial-Up bağlantıyla internete bağlanabilecek olmam.Fakat bu seçenekte oldukça pahalı.İndirimli saatlerde günde 1 saat bile girsem Ayda 40 Ytl ara ediyor.Bu sebeple Konya Telekom Müdürlüğüne de bir Dilekçe yazacağım ve gidene kadar tüm uğraşları vereceğim ama artık hiç umudum kalmadı desem yeridir. İnternetsiz ve sizlersiz günler benim için çok zor olacak ama elden bişey gelmiyor bazen.Bu bir Veda yazısı.Süreyi bilmiyorum ne zaman eskisi gibi girebilirim siteye ama bu Veda gerçekten üzücü.Hafta sonları Konyada olacağım genel olarak ve Vakit yettikçe girebileceğim siteye ama şuanda bilemiyorum ne olup ne biteceğini. Hepinizi gerçekten Candan seviyorum.Geçen süreç içinde aramızda geçen olaylardan ötürü herhangi birinizi kırdıysam Özür Diliyor ve Hakkınızı Helal edin diyorum.Benim sizlere Hakkım Helaldir.Çok Güzel zamanlar geçirdik,birbirimizden çok şey öğrendik.Siteyi açtığım günden bu yana bir Yönetici gibi değil bir Arkadaş gibi davranmaya ve kimseyi kırmamaya özen gösterdim.Umarım başarabilmişimdir.Belirsiz Süreli gidişim için Hepinize Elveda diyorum ve Allaha emanet olun diyorum.Gözüm arkada kalmıyor kesinlikle ilgilneceğinizi ve devam ettireceğinizi biliyorum.Bu site benim değil hepimizin sonuçta önede böyleydi şimdide böyle.Kendinize iyi bakın. İhmalkar Admininiz : Soul_Eraser
|
|
|
|
|
|
Klas Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben Klas moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Elveda Site Ahalisi oyunlari, Elveda Site Ahalisi programi, Elveda Site Ahalisi oyunu indir, Elveda Site Ahalisi program yükle, Elveda Site Ahalisi download, Elveda Site Ahalisi hikayeleri, Elveda Site Ahalisi resimleri, Elveda Site Ahalisi haber, Elveda Site Ahalisi yükle,
Elveda Site Ahalisi videosu, Elveda Site Ahalisi msn eklentisi, sarki sözleri
|
|
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 10:10:47 |
O Bir Klas
Üye No: 99
Rap 36
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2008, 10:10:47 » |
|
abi ne görevi ?..... bu nasıl iş nasıl net bağlanmıyormuş böyle şey olur mu .. biz hep seni burada bekliyoruz.. . 
|
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 10:40:28 |
|
GENC_BOZKIRLI
|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2008, 10:40:28 » |
|
Ben bir zamanlar bu görevle ilgili konu açmıştım ama kimse inanmamıştı. Ya size ajan gibi çalışıp kimsenin bilmediği haberleri getiriyorum ama inanmıyorsunuz. Buyrun bakalım Ömer beyle ilgili açtığım haberi tekrar okuyun ... Link yazmıyorum forumda arayın bulun 
|
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 11:10:40 |
...aciz...
Bayan Moderatör
O Bir Klas
Üye No: 4
Rap 89
ELHAMDULİLLAH....
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2008, 11:10:40 » |
|
Soul_Eraser'den bir veda yazısı okuyacağım hiç aklıma gelmezdi.Gerçekten çok üzüldüm... Ne diyelim kısmet... Şunu söylemeden edemeyeceğim; sen gerçekten çok mükemmel,başarılı bir adminsin bundan emin olabilirsin abi... Her zaman kırgınlıkları yatıştıran,birşeyileri değiştirirken ve her türlü problemi sorunsuzca halletmeyi çoğu zaman başaransın....Bunları sadece adminliğin için söylemiyorum... Biz (en başta ben) seni sitenin admininliğinden de öte bir abi, gerçek bir dost bildik.... Bizimle az uğraşmadın.... :) Bu arada benim için çok değerli olduğunu bilmeni isterim abi... her zaman bize yardım etmekten hiç çekinmedin....Bir dost,bir abi ,bir admin olarak çok samimiydin hep.... Rabbim yar ve yardımcın olsun abi....Allah yolunu açık etsin...hafta sonları seni hep görürüz burada inşAllah.( tabi ben de olursam )Rabbim seni hedefinde muvaffak etsin.... Herşey gönlünce olsun....Bizim gibileri peşini bırakmasın  Selam ve dua ile....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2008, 10:12:48 Gönderen: TUĞBA PB »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 11:21:46 |
hubün;lem yezruk lem yağfir...
Bayan Moderatör
O Bir Klas
Üye No: 440
Rap 193
iyyâke...
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2008, 11:21:46 » |
|
bende böyle bir veda yazısı okumayı hiç istemezdim..  heleki ömer abimden...  gerçekten abim olmama eksiğini seninle doldurdum.. sitede olduğum müddetçee..abi arayışlarım hiç son bulmadı..sen benim hep abim oldun... ne zaman ihtiyacımız bi sıkıntımız olsa yanımızdaydın...
şimdiye kadar seni üzdüysem veya istemeyerek kırdıysam özür dilerim.. senin yerin bende hep bi başka abi.. biz senii hep bekliyor olacağızz..  RABBİM' e emanetsinn... seni seviyoruz abi..
hoşçakal inş. RABBİM işinde ve evinde hep mutlu eylesin senii... hafta sonları burda seni hep görürüz inş.
kendine iyi bak...selametle..
|
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 13:18:27 |
Administrator
O Bir Klas
Rap 173
Çok Uzaklarda
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2008, 13:18:27 » |
|
Görevim hakkında bazı sebeplerden ötürü konuşmakistemiyorum.Sadece 1-2 yıl sürebilecek olması nihayetinde muhtemelen Konya'ya veya Antalya tarafına gidiş olabilir.
Yazsıklarınız benim için çok önemli.Ne mutlu böyle Dostlar kazanmış ve bu sözleri haketmişsek.Kolay kızan biriyim ama kolay gücenen biri değilim bu sebeple kimseye karşı bir küskünlüğüm bi gücenmişliğim yok.Sitede bazen dile getirdim.Site ismi değiştikten sonra bizi terkeden Dost bildiğimiz insanlar diye.Bu yazımdan sonra onlara yine kırgınım.Dün hiç beklemediğim bir anda ESEDULLAH_HAKAN geldi işyerime.Fazla vaktim yoktu,onunda vakti kısıtlıymış fazla konuşamadık,Helalleştik.Buradan daha önce defalarca dediğim gibi ben bu siteyi açarken aynı amaç uğruna birleşmiş Dostlarla bu davayı yürütmek için burada bulunduğumuzu dile getirdim.Ve benim için hiçbir zaman değil site ismi,kişi isimlerine de bir takıntım olmadı.Önemli olan yaptığımız ve yapacağımız işlerdi.Önemli olan Dost kazanmaktı.Onlar gitti diye elbet burası bitmedi ama gönül isterdiki keşke onlarda burada olsaydı.Kırgınlığımın sebebi bizi o şekilde bırakıp gitmeleriydi.Herneyse olan oldu. Burada gerçekten Güzel Dostluklar edindim,kimiyle kardeş kimiyle arkadaş oldum.Elbette bu gidiş bitiş değil mutlaka birgün bitecek bu özlem.Ama o zamana kadar sessizce çekip gitmek istemedim.
|
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 15:05:36 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Üye No: 814
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2008, 15:05:36 » |
|
Hakkınızda hayırlısı olsun... :) Henüz yeni olmamdan dolayı pek tanışma fırsatımız olmadı ama gördüğüm kadarıyla çok sevilen iyi bir adminsiniz... ki zaten buda forumdaki davranış ve yorumlarınızdan belli oluyor... Yokluğunuzda sizi çok arayacağız... :) Umarım kısa sürede tekrar aramızda olursunuz... :)
Yeni görevinizde başarılar dilerim size... Rabbim muvaffak etsin... :)
|
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 16:05:07 |
O Bir Klas
Üye No: 1119
Rap 28
Yorgunum:(
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2008, 16:05:07 » |
|
Bu duruma bende üzüldüm daha bende yeniyim fazla tanıma imkanım olmadı ama böyle bir admin bir daha görmedim desem yeridir heralde.Çok samimi çok içten ve gerçek bir abi gerçek bir dost olduğunuz buradaki güzel insanların yorumlarındanda belli oluyor.Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin inşaallah.Başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 19:36:24 |
Bayan Moderatör
O Bir Klas
Üye No: 402
Rap 50
ã$¦kåtÙL ®Âßë
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2008, 19:36:24 » |
|
abicim ya ne yalan söyliyim okurken ağlayıverdim 
görevinde başarılar dilerim abi inş huzurlu ve mutlu olursun..hafta sonları birlikte oluruz inş..abim yoktu ama abim olmuştunn 
hiç aratmadın seni hepimiz çok seviyoruz ki sen bize burda çok güzel ortam hazırladın ve biz burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk ve ben daimi olucağınada inanıyorumm..Allaha emanet ol abii.SENİ ÇOOKKK SEVİYORUZ ABİ..
|
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2008, 21:09:18 |
r a z ı y ı m A L L A h ı m . .
Bayan Moderatör
O Bir Klas
Üye No: 1487
Rap 384
''Ben O'nun Sılası,Kendimin Gurbetiyim...''
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Ağustos 2008, 21:09:18 » |
|
Abi siteye hiç girmeyecek gibi yazmışsın o kadar da ara vermemeye çalış.Adminsiz kalmasın sitemiz:) Denecekler denmiş diyebilecek fazla söz kalmamış.. Hayırlısı olsun inşaallah.Yokluğun muhakkak farkedilecektir ama siteyi boş bırakmayız  Yeni işinde başarılar dilerim,inşaallah bu veda çok uzun olmaz 
|
|
|
|
|
| 24 Ağustos 2008, 21:43:45 |
Klas Dostu
Üye No: 2132
Rap 10
|
 |
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2008, 21:43:45 » |
|
hayırlı olsun görevin tabii normal hayat senin için daha önemli kendine iyi bak 
|
|
|
|
|
| 24 Ağustos 2008, 23:47:47 |
Administrator
O Bir Klas
Rap 173
Çok Uzaklarda
|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Ağustos 2008, 23:47:47 » |
|
Mesaj bırakan Tüm Dostlarıma Teşekkür ediyorum.Elbette temelli gitmiyorum,istesemde internetten tamamen kopamam bunu zaten biliyorsunuz.Elime geçecek ilk fırsatta tekrardan burada olacağımı söylememe gerek yok.ama bu ayrılık elimde olmayan nedenlerle buda beni gerçekten üzdü.Haftasonları yine burdayım.Ama eskisi gibi olmayacak bir Dönem.Hayırlısı olsun ne diyelim.Demekki böyle yaşanması gerekiyor 
|
|
|
|
|
| 25 Ağustos 2008, 11:27:18 |
hubün;lem yezruk lem yağfir...
Bayan Moderatör
O Bir Klas
Üye No: 440
Rap 193
iyyâke...