Klas En Klas Forum Sitesi
05 Temmuz 2008, 07:02:27 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar  (Okunma Sayısı 46 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45

« : 18 Ocak 2008, 14:17:07 »

Biliyorum bir yerlerden
Gelecek bahar
Yeşillere bürünecek
Rahmet inince
Sunacak tüm çocuklara papatyaları kırlar
Kelebekler konacaklar kardelenlere

Biliyorum bir yerlerden
Gelecek bahar
O gün insanlar sevgiden
Güller derecek
Gönlümüzde yandıkça bu özlem bu duru sevda
Uyanalım yılmayalım gerçekşelecek
Moderatöre Bildir   Logged

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Otomatik Tag
Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar klas, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar sinema, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar film, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar haber,Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar teknoloji, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar televizyon, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar anket, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar fragman, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar mizah, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar komik indir, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar program yükle, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar download, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar ilahi, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar resim, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar islam, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar anket,Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar video, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar imamhatip,Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar dini bilgi, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar resim, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar siir, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar biyografi, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar sehirler, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar moda, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar dizi, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar photoshop, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar font, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar dizisi, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar smf, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar sözleri, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar avatar, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar sohbet , Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar smf mod, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar windows, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar futbol, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar smf tema, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar smf seo,Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar donanim, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar wallpapers, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar çözüm, Eşref Ziya-Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: