Klas En Klas Forum Sitesi
22 Ağustos 2008, 05:30:13 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ezanla birlikte açılan çiçek  (Okunma Sayısı 98 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 140
Üye No : 16
Rep Gücü : Rap 16

« : 01 Eylül 2007, 11:08:55 »

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Ezanla birlikte açılan çiçeğin sırrı
videosu için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Halk dilinde Ezan çiçeği ismi ile bilinen bahçe çiçeği, görenlerin ilgisini çekiyor. Ezan çiçeği, akşam ezanı okunmaya başladığında tomurcuk haline gelip ezan okunduktan sonra 5 dakika içerisinde açılıyor. Tomurcuktan açılmaya başlayan çiçek, pıtır pıtır ses yapınca da görenleri hayretler içerisinde bırakıyor

Akşam Ezanı ile Yatsı ezanı arasında sarı renkte açan çiçek, sabah gün açtığında renk değiştirerek güneş ışığı ile birlikte kırmızı olup yine güneş ışığı ile kuruyor.

Çiçekleri yetiştiren Ramazan Tuna, "2 yıl önce yeğenimin Afyonkarahisar'dan getirdiği çiçekten bir dal alıp kendi bahçeme diktim. İlk önce nasıl olduğunu bilmiyordum. Büyüdüğünde yani çiçek açma zamanı geldiğinde ben de merakla açmalarını izlemeye başladım. O günden sonra kendi ellerimle bakımını yapıp, sabah akşam suladım. Onları çocuklarım gibi el üstünde tuttum. Evime misafirliğe gelen arkadaşlarım, çiçeklerimi hayranlıkla izliyor" diye konuştu.
Moderatöre Bildir   Logged

Aşkın Dili Kuş Dili Gibidir, Ona Süleyman Gerek.
Aşkın Sabrı Sonsuzluktur, Ona Yus'uf Gerek.
Aşkın Esintisi Tufan Gibidir, Ona İsrafil Gerek.
Aşkın Yolu Dağ, Kır Ve Çöldür, Ona Kerem, Ferhat ve Mecnun gerek.
Bendeki Aşkın Tarifi Yok Sevgili, Onu Anlatabilmek İçin Yaşamak Ve Yaşatmak Gerek.Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
*
Konu Sayısı : 725
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 100
Kişisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2007, 21:23:58 »

ben bunu daha önce izlemiştim ama sadece dalındayken açıyo çok hoş görünüyor ben canlısınıda gördüm öpücük öpücük

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
*
Konu Sayısı : 140
Üye No : 16
Rep Gücü : Rap 16

« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2007, 22:59:51 »

Evet öyle bende daha önce canlısını görmüştüm ve çok şaşırmıştım.
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
*
Konu Sayısı : 725
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 100
Kişisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2007, 23:09:39 »

evt ay ALLAH'ın hikmeti işte öpücük
*
Konu Sayısı : 95
Üye No : 99
Rep Gücü : Rap 30

« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2007, 10:39:22 »

ne kadar hoş ya ilk defa görüyorum paylığın için teşekkürler

mxdönence
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2007, 11:11:20 »

Sonsuz kainatın yaratıcısı Allah c.c.'ın
sayısız hikmetlerinden birini bizimle
paylaştığın için teşekküler n.s
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
Ezanla birlikte açılan çiçek klas, Ezanla birlikte açılan çiçek sinema, Ezanla birlikte açılan çiçek film, Ezanla birlikte açılan çiçek haber,Ezanla birlikte açılan çiçek teknoloji, Ezanla birlikte açılan çiçek televizyon, Ezanla birlikte açılan çiçek anket, Ezanla birlikte açılan çiçek fragman, Ezanla birlikte açılan çiçek mizah, Ezanla birlikte açılan çiçek komik indir, Ezanla birlikte açılan çiçek program yükle, Ezanla birlikte açılan çiçek download, Ezanla birlikte açılan çiçek ilahi, Ezanla birlikte açılan çiçek resim, Ezanla birlikte açılan çiçek islam, Ezanla birlikte açılan çiçek anket,Ezanla birlikte açılan çiçek video, Ezanla birlikte açılan çiçek imamhatip,Ezanla birlikte açılan çiçek dini bilgi, Ezanla birlikte açılan çiçek resim, Ezanla birlikte açılan çiçek siir, Ezanla birlikte açılan çiçek biyografi, Ezanla birlikte açılan çiçek sehirler, Ezanla birlikte açılan çiçek moda, Ezanla birlikte açılan çiçek dizi, Ezanla birlikte açılan çiçek photoshop, Ezanla birlikte açılan çiçek font, Ezanla birlikte açılan çiçek dizisi, Ezanla birlikte açılan çiçek smf, Ezanla birlikte açılan çiçek sözleri, Ezanla birlikte açılan çiçek avatar, Ezanla birlikte açılan çiçek sohbet , Ezanla birlikte açılan çiçek smf mod, Ezanla birlikte açılan çiçek windows, Ezanla birlikte açılan çiçek futbol, Ezanla birlikte açılan çiçek smf tema, Ezanla birlikte açılan çiçek smf seo,Ezanla birlikte açılan çiçek donanim, Ezanla birlikte açılan çiçek wallpapers, Ezanla birlikte açılan çiçek çözüm, Ezanla birlikte açılan çiçek moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: