logo
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe  (Okunma Sayısı 53 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
16 Eylül 2008, 14:46:58
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Üye No: 814
Rap 121
ağLa sevdam...

Çevrimdışı Moderatöre Bildir
« : 16 Eylül 2008, 14:46:58 »

"Kahramanlarımız yine beklenmedik tuhaf bir vaka ile karşılaşırlar..."

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

Tür: Mistik

Yönetmen : Chris Carter

Senaryo : Chris Carter,Frank Spotnitz

Oyuncular : David Duchovny,Gillian Anderson,Amanda Peet,Billy Connolly,Xzibit,Mitch Pileggi,Callum Keith Rennie

Süre : 104 Dakika

Yapım : 2008 - ABD,Kanada

Mulder gerçeği bulma konusunda büyük bir tutku duyarken, Scully daha soğukkanlı bir bilimadamı olarak ona yardım edecek. Bununla birlikte Mulder ve Scully arasındaki ilişkinin çok daha karmaşık hale geleceği, film ile ilgili yayılan söylentiler arasında.
Moderatöre Bildir   Logged
Klas Forum Uyesi keTum Diyorki

"Her şey çok sahte geliyor ayırt edemiyorum hiç birini. Ağlıyorum şimdi inanmış olmama, aldanmama, kızıp kendime terk ediyorum kendimi."
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
“ тєѕℓιмιм ѕαиα єу уâя-ı вєкâ.  тâ güℓѕüи яυнυм, şα∂ σℓαуıм ѕєиιи αşкıиℓα
Klas Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe
« Posted on: 05 Aralık 2008, 19:39:48 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben Klas moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe oyunlari, Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe programi, Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe oyunu indir, Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe program yükle, Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe download, Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe hikayeleri, Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe resimleri, Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe haber, Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe yükle, Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe videosu, Gizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum / X Files : I Want To Believe msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss