O Bir Klas
Üye No: 69
Rap 50
Artık emeklemeyi bitirdik, şimdi Amel zamanı..."
|
 |
« : 19 Nisan 2007, 21:59:55 » |
|
Rabbim binbir günah ile kapına geldim, sana sığındım, sana dayandım, sanadır tüm şikayetim, sanadır sarılışım, sanadır sevgim.
Elimde şahadet karanfilleri, kalbimde pişman olmuş bir çocukla önünde diz çöküyorum.
Sen esirgeyen, sen bağışlayan, sen affedensin, affet bizi Allah'ım.
Her sabah uyanıyorsa gözlerimiz, her sabah yeni bir gün doğuyorsa, mevsimler değişiyor ve biz buna şahid oluyorsak,bize tevbe etmek için yeni bir fırsat daha verdiğin için sana hamd ile teşekkür ediyoruz.
İlahi, bizi gözleri kör bakan, kulağını tüm seslere kapamış, kalbindeki sıcaklığı yitirmiş insanlık zincirinin çürük bir halkası eyleme.
Senden başka kimse yok İlahi, önünde diz çökeceğimiz, uğruna sevda şarkıları besteleyeceğimiz, yolunda canımızı vereceğimiz, göz yaşlarımızı huzurunda utanmadan dökeceğimiz kimsemiz yok senden başka.
Eğer sevgini yüreğimizden alırsan, biz kaybedenlerden oluruz, ebedi azabını hak edenler arasında saf tutarız, bize acı, bize merhamet et, bizi yolu dosdoğru olanların kervanında yolcu kıl Rabbim.
Allah'ım kalbimizi sana adıyoruz, şu dünyanın acılarına kederlerine yenilmeden, senin rızan için, sırf senin için kalbimizi sana adıyoruz, adağımızı kabul buyur.
Bize kucağını aç ey merhametlilerin en merhametlisi, bizi sevginle kuşat, bizi bırakma.
Bizi teslim etme, bizi senden koparacak olan hiç bir seye teslim etme.
Bugün hüzün taşıyorsa gözlerimiz, bugün kanıyorsa yaralarımız,bükükse halen boynumuz, biliyoruz ki Senden geldi narınada, nurunuda kucak açıyor, rıza gösteriyoruz
İlahi darılma, yeter ki Sen bize darılma, yeterki sen bizi unutma düzenin kana susayan çarkı arasında kan revan içinde kalsada bedenimiz, hor görülsek, işkence görsekte,
Sen bizimleysen asla müteessir değiliz.
ALLAHIM! BİZİ NAMAZI, DUASI, İBADETİ, YAŞAMI VE ÖLÜMÜ SENİN İÇİN OLANLARDAN KIL, BİZİ AFFET BİZİ BAĞIŞLA! AMİN....
|