Klas En Klas Forum Sitesi
22 Ağustos 2008, 05:25:35 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN  (Okunma Sayısı 93 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daimi üye ;)
Bayan Moderatör
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 159
Üye No : 4
Rep Gücü : Rap 77
Kişisel Mesaj : ELHAMDULİLLAH....

« : 07 Nisan 2007, 12:02:55 »

-ALLAH'IM!BENİMLE GÜNAHLARIMIN ARASINI,DOĞU İLE BATININ ARASINI AYIRDIĞIN GİBİ AYIR.

-ALLAH'IM!SEN BENİM RABBİMSİN.SEN'DEN BAŞKA İBADETE LAYIK MABUD YOKTUR.BENİ YARATAN SEN'SİN.BEN SEN'İN KULUNUM,GÜCÜMÜN YETTİĞİ KADAR SANA VERDİĞİM SÖZ VE AHİT ÜZERİNDEYİM.VERDİĞİN NİMETLER ŞÜKREDER,YAPTIĞIM KÖTÜLÜKLERDEN VE KUSURLARIMDAN SANA SIĞINIRIM.GÜNAHLARIMI MAĞFİRET EYLE,SEN'DEN BAŞKA MAĞFİRET EDEN YOKTUR.

-ALLAH'IM!SÖZ VE İŞLERİN GÜZELİNİ VE BÜTÜN İYİLİKLERİ,KÖTÜLÜKLERDEN UZAK KALMAYI,YOKSULLARI SEVMEYİ SEN'DEN İSTERİM.SENİ SEVMEYİ,SENİ SEVENİ SEVMEYİ VE SEVGİNE YAKLAŞTIRACAK HER AMELİ SEVMEYİ SEN'DEN İSTERİM.GÜNAHLARIMI BAĞIŞLAMANI,BANA MERHAMET ETMENİ SENDEN İSTERİM.

-ALLAH'IM!BÜTÜN İŞLERİMİ DÜZELTMENİ,BİR AN BİLE BENİ KENDİ BAŞIMA BIRAKMAMANI,RAHMETİNE SIĞINARAK SEN'DEN İSTERİM.

-ALLAH'IM!CENNETİ VE CENNETE GÖTÜRECEK SÖZ VE İŞLERİ SEN'DEN İSTER,CEHENNEMDEN VE CEHENNEME SÜREKLEYECEK SÖZ VE HAREKETLERDEN SANA SIĞINIRIM.

Moderatöre Bildir   Logged

Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

GÜL BAHÇESİNDEN NE FARKIMIZ VAR?
KALBİMİZDE BÜYÜTMEDİK Mİ MUHABBETİMİZİ?
TEK TEK KOPARIP VEREMESEK DE GÜLLERİMİZİ,
TEBESSÜM DEĞİL MİDİR SEVGİMİZİN BELİRTİSİ?

öpücük
*
Konu Sayısı : 95
Üye No : 99
Rep Gücü : Rap 30

« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2007, 12:12:37 »

çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler.selametle....

*
Üye Grubu : Klas Hastası
Konu Sayısı : 10
Üye No : 17
Rep Gücü : Rap 5

« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2007, 17:10:00 »

güzel bi dua duyduğunuz da hemen amin değin deniyor bende hiç kaçırmadan amin diyorum ve rabbime peygamberinin azından seslenmek ne güzeldir diyorum saolasın

Eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abduhu ve rasuluhu.
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2007, 20:27:53 »

-ALLAH'IM!BÜTÜN İŞLERİMİ DÜZELTMENİ,BİR AN BİLE BENİ KENDİ BAŞIMA BIRAKMAMANI,RAHMETİNE SIĞINARAK SEN'DEN İSTERİM.

amin amin amin.... bu duaya çokkkkk ihtiyacım var.... selametle.. teşekkürler...
Administrator
*
Konu Sayısı : 2420
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 167
Kişisel Mesaj : Canım sıkılıyor

« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2007, 10:38:28 »

Amin.
Allah Razı olsun Tuğba bizimle paylaştığın için.

Bize ait Siteler
|Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Merak iyidir
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Hz.Muhammed (s.a.v.)
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
En Klas Forum
|
*
Konu Sayısı : 27
Üye No : 125
Rep Gücü : Rap 5

« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2007, 12:02:39 »

hakan sen mi yalnızsın e ben sana başka bi şey demiyorum kaedesim neyse arkadaşım paylaşım çok güzel olmuş ellerine sağlık :şşş: :şşş: :şşş:

bİr OtObÜs YoLcUlUğUdUr Ki HaLa  AkLıMdA hAyAt SaNkİ eLaZıĞ mAlAtYa ArAsInDa BiR UzUn yAyLa mOlAsInDa
*
Üye Grubu : Klas Sever
Konu Sayısı : 1
Üye No : 333
Rep Gücü : Rap 2
Kişisel Mesaj : allah herşeyin en iyisini bilir

« Yanıtla #6 : 20 Haziran 2007, 17:11:19 »

tuğba gerçekten duan çok güzel ben de amin tebrik diyorum kuzenin
*
Konu Sayısı : 379
Üye No : 291
Rep Gücü : Rap 52
Kişisel Mesaj : Her $ey YaLan oLmu$ ßu DiyaRDa...

« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2007, 17:24:39 »

çok güzel dua paylaşım için tşk

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN klas, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN sinema, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN film, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN haber,GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN teknoloji, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN televizyon, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN anket, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN fragman, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN mizah, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN komik indir, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN program yükle, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN download, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN ilahi, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN resim, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN islam, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN anket,GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN video, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN imamhatip,GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN dini bilgi, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN resim, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN siir, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN biyografi, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN sehirler, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN moda, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN dizi, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN photoshop, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN font, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN dizisi, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN smf, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN sözleri, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN avatar, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN sohbet , GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN smf mod, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN windows, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN futbol, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN smf tema, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN smf seo,GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN donanim, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN wallpapers, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN çözüm, GÖNÜLLERİN SULTANI PEYGEMBER EFENDİMİZİN(S.A.V)DUALARINDAN moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: