Bende İsmaile soruyorum?Geleceğe dair planın nedir?Mesela maaş almadan gelip benim yanımda çalışmayı düşündünmü hiç ?Abi en son lise 4. sınıfta rehberlik hocası sormuştu bu soruyu
''Geleceğe dair planın nedir'' diye
Bende açlıktan kim ölmüş hoca nasılsa bir baltaya sap oluruz demiştim.
Rehberlik hocası sen kadar galesiz birini görmedim çık dışarı diye kriz geçirmişti.
Geleceğe dair bir planım yok

Zaten ben uzun süreli plan yapamıyorum

Yaptığım en uzun plan alacağım maaşı nerelere vereceğim :)
Maaş almama konusuna gelince :) Valla benim içim pek bir sey değişmez yani maaş alınca 2 günde afiyetle yiyorum . Senin yanında maaş almadan da çalışırım problem değil. Ama ben senin yanına gelince senin dükkanın bereketi kaçar :)
Bak benim patrona :))))) Eskiden dükkan kum gibi müşteri kaynardı ben geldim ne müşteri var ne de başka biri.
Zaten kovulacam yakında hissediyorum...
Ama herşeyin sessizi sakini güzeldir ;)
Alıntı Ekle
ömer abi gençbozkırlı ya çok güzel sorular sormuş tebrikler... bende gençbozkırlıya aynı soruları yöneltmek istiyorum aramızda yeni olduğundan tanımak isteriz seni...Beni tanıma konusuna gelince tanışalım arkadaşlar ...
Adım ismaiL... SDÜ mezunuyum. Optisyenim .... 21 yaşındayım.Bekarım evlenmeyi de pek düşündüğüm söylenemez :P ( Yürü be bende ne tanıtıyorum kendimi ) Eskilerin bir sözü vardı neydi o yaaaaa uffffff yerde kazanır gökte yerim yok böle değil

gökte kazanır yerde yerim neysee... YANi kazanıyoruz 2 günde yiyoruz 28 gün açız

Konya merkezde yaşıyorum.... DÜkkan ismi vermiyim Şimdi ÖmER Abi reklam parası falan ister

Hayatı monoton yerine deli dolu yaşamayı seviyorum... Klasik olmayı pek sevmem genelde herkezden farklı olmak isterim. Devamı reklamlardan sonra :P
REKLAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRşİMDİ ufaklık sen tanıt bakalım kendini kimsin ne yersin ne içersin nerde yaşarsın akşam uyumadan önce ne izlersin ?