tamam sen zahmet etme,ben anlatıyım kendimi kısaca.adım şenay.21 yaşındayım.kız meslek lisesi mezunuyum,sakarya'da yaşıyorum.tekstıl işinde çalışıyodum.3 ayı geçti işten çıktım.şimdi evdeyim.evde olmak baya zor geliyo.attım kendimi nete,nette sörf yapıyorum habire.yeni bilgiler edinmeyi seviyorum.bu klas forumu da sörf yaparken buldum.ama güzel bi site ya şöyle diyim,diğer forum siteleri gibi değil,ilgileniyosunuz.bu çok hoşuma gitti.normalde modlar nası diyim havalı oluyo,adminler zaten kendini ayrı bi dünyanın insanı görüyo,katılmıyo pek fazla şeye,ama şunu söylebilirim.her ne kadar yeni olsam da burayı sevdim.tabi sizleri de,yeni ktılmış olmamıza rağmen soğuk durmadınız,yabancılık çekmedim.teşşekkür ederim.inşallah birlikte klas forum da daha güzel günlere...
Neden herkesin evde canı sıkılıyor anlamıyorum,bende akşama kadar bunalıyorum eve gitsemde rahat bi nefes alsam diyorum,hatta evden hiç çıkmasam bile diyorum çoğu zaman

Sitemizi bulman ve bizimle olman güzel Nur söylemiş daha önce yabancılık çekmeden katılım sağlamanda çok hoş.İnan çoğu kişi Forum sitelerini sadece aradığını bulup gideceği bir yer olarak görüyor ve bu insanı üzüyor.Burada o kadar çok kişinin emeği varki,buraya gelipte eğer işini gördüysen en azından bi teşekkür etki bizde faydalı bişeyler yaptığımızı anlayalım diyorum kendi kendime ama nerdee.Resim arıyor gelip alıyor ve gidiyor,ödeviyle ilgili bir konu arıyor alıyor gidiyor vs. vs.
Adminler desen ayrı bir dünyanın insanı demişsin başka sitelerde ne yani ben bu Dünyanın insanımıyım teessüf ederim

Dediğin doğru çoğu sitede bu böyle ama şuan piyasadaki pek çok sitenin Admini 16-20 yaş arasında çocuk,nerden biliyorum? Burdan hariç admini olduğum birde destek sitesi var oradan biliyorum

Ve bu yaştaki çocuklar bunu insanüstü bir meziyet sanıyor hal böyle olunca

neyse tanımaya,tanışmaya devam edelim biz çenem düştü