Klas En Klas Forum Sitesi
07 Temmuz 2008, 06:45:12 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız???  (Okunma Sayısı 141 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 720
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 96
Kişisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« : 15 Ağustos 2007, 11:34:34 »

ben KEŞKEyi çıkarırdım.E sevmediğim kelime bu??ilk aklıma gelen daha doğru olcak galiba.
Moderatöre Bildir   Logged

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
*
Üye Grubu : Klas Hastası
Konu Sayısı : 33
Üye No : 446
Rep Gücü : Rap 3
Kişisel Mesaj : Hayat birbiri ardına açılan kapılar misalisir....

« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2007, 17:27:01 »

galiba" haseti " çıkarırdım en kötü olduğum konulardan biridir sahip olmadığı şeyler için başkalarını kıskananlardan hiç haz etmem... esasında çok var hayatımızdan çıkması gereken şey ama bir tane demişsin bir tane söyledim
selam ve dua ile...

"EY KARANLIK KARAR KARARABİLDİĞİN KADAR... ELBET BİRGÜN GÜNEŞİM DOĞACAK VE BİTECEK BU KARANLIKLAR...."
TÜM İMAM HATİPLİ KARDEŞLERİM UMUTLARINIZI YOK ETMEYİN
*
Konu Sayısı : 7
Üye No : 395
Rep Gücü : Rap 1
Kişisel Mesaj : bir baktım her şey ciddi hemen uyandım

« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2007, 17:29:42 »

kin i çıkarırdım

ne mektebimde vardı huzurum, ne vardı evde, çıkıp bir başıma ağlamaktı belki caddelerde, hayallerin kurulduğu ve düşlerin yok olmadığı, bu gözlerinse dolduğu, zamanın donduğu bir yerdeyim, düşünceler dumanlı dağlar aynı, gözse puslu,  bir bakmışım mesafeler uzun ve tozlu, benimse yol yürür gider bir seyyah olurum, ne paranın bir değeri vardır aslında
*
Üye No : 459
Rep Gücü : Rap 4

« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2007, 19:44:53 »

ben küfürü çıkartırdım sokakta daha rahat yürüye bilmek için kulak zevkimi bozuyorlar
*
Konu Sayısı : 19
Üye No : 480
Rep Gücü : Rap 4
Kişisel Mesaj : Bir gün mutlaka

« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2007, 23:10:10 »

"kayıp" bunu çıkarmak isterdim
*
Konu Sayısı : 5
Üye No : 393
Rep Gücü : Rap 5
Kişisel Mesaj : *MSRAİHL*

« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2007, 23:11:30 »

Sanırım keşke kelimesini çıkarıdım bi işe yaramıyo çünkü

Fındığın başkenti
Kirazın anavatanı
Şairanenin rüyası
**Giresun***
DOĞU KARADENİZ
*
Üye Grubu : Yeni Üye
Konu Sayısı : 1
Üye No : 490
Rep Gücü : Rap 0

« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2007, 19:47:53 »

"şey" kelimesini çıkartırdım gülme bu kullanılmasa ne olurdu acaba??? ehi
genelde çoğumuz bu kelimesiz yapamıyoruz....

..:FOR A LİVABLE LİFE:..
*
Üye Grubu : Klas Sever
Üye No : 221
Rep Gücü : Rap 0
Kişisel Mesaj : ALLAH VAR; SORUN YOK..!!!

« Yanıtla #7 : 03 Kasım 2007, 03:07:53 »

eveti çıkarırdım yaf kimseye hayır diyemiyorum ya   

Hayır diyemeyen birinin evet demesinden fayda gelmez ki 
   kızgın
Administrator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45

« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2007, 16:07:42 »

ihanet

ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 08 Aralık 2007, 15:09:59 »

ben hiç birisini çıkaramazdım.. kıyamazdım galiba hiç bir söze.... nefs kelimesine bile... o olmasaydı biz ibretleri aşkı nasıl yaşardık.... herşey yerinde kalsın...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? klas, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? sinema, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? film, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? haber,Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? teknoloji, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? televizyon, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? anket, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? fragman, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? mizah, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? komik indir, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? program yükle, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? download, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? ilahi, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? resim, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? islam, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? anket,Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? video, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? imamhatip,Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? dini bilgi, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? resim, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? siir, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? biyografi, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? sehirler, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? moda, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? dizi, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? photoshop, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? font, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? dizisi, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? smf, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? sözleri, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? avatar, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? sohbet , Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? smf mod, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? windows, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? futbol, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? smf tema, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? smf seo,Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? donanim, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? wallpapers, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? çözüm, Hayatınızdan çıkarılması istenen bir kelime olsa hangi kelimeyi çıkarırdınız??? moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: