imamhatipliyim çünkü dinimi seviyorum vatanımı seviyorum,farklı olmayı seviyorum,ayrıcalıklı olmayı seviyorum,zorluklarla mücadeleyi seviyorum,zalimlere karşı doğru bir duruş sergilemeyi seviyorum,ben imam hatip şuurunu çok seviyorum.imamhatipliyiim çünkü ben bir imamhatip aşığıyım ben imamhatipliyim gurur duyuyorum.
Ne yani bu yazdığın özellikler bir çok insanımızda var ! Sadece imamhatiplilere özel olduğunu sanmıyorum!
Arapçayı seviyorum, dİnimi yaymak hoşuma gidiyor desen bi sey demeyeceğim ama bu özellikleri tasıyan biriyle normal bir vatandaş arasında pek bir fark yok bence...
yazdığın yazıyı okudum da barbaros abinin demek istediklerini sanırım yanlış anlamışsın..
bence olaya ters yönünden bakmışsın şöyle ki...
bende bir imamhatipliyim ve bende dinimi seviyorum..
ama bu imamhatipli olmayanların dinini sevmediği anlamına gelmezz.
şu bir gerçek ki imamhatip liselerinde daha çok dini eğitim ağır basıyor..çünkü diğer hiç bir liselerde siyer olsun fıkıh tefsir Kur'an-ı Kerim,sonra daha bir çok ders yok..
biz bu eğitimlerden geçerken diğer liselerde görülen dersleride görüyoruz..bu bir şansızlık diil yanlış anlamyaın çünkü biz halimizden memnunuz

nice insanlarla karşılaştım ki...bazıları imamhatipli olmamalarına rağmen imamhatipli birçok insandan daha iyi yerdeler..dini yönden ele alıyorum..
nice imamhatipliler var..durumları çok vahim gördüğüm..imamhatiplerden tek bir birşey öğrenememiş bunların yanı sıra öyle doatlarım var kii onlarda birçok insanda daha iyiler..
yani durum imamhatipli olmak ve ya olmamak değil..
bizler imamhatipliyiz ve grurluyuz..
şunuda unutmayayım her imamhatipli ilahiyata gitmek zorunda değildir..bende bunlara bir örnek olabilirm.
kısacası dediğin gibi dinimizi yaymak hoşumuza gidiyor..[/b]