Klas En Klas Forum Sitesi
05 Temmuz 2008, 14:05:42 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: İnfakın Böylesi...  (Okunma Sayısı 40 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lคเlคђєเllคllคђ ๓ยђค๓๓є๔ยггєรยlยllคђ
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 402
Üye No : 797
Rep Gücü : Rap 68
Kişisel Mesaj : öуℓє вιя gєçєя zαмαηкι

« : 28 Mart 2008, 01:12:12 »

Hazreti Ali [kerremallahü vechehu] hurma bahçesinde akşama kadar çalışmış, akşam da devesinin üzerine bir çuval hurma yükleyerek evinin yolunu tutmuştu....

Devenin yuları yardımcısı Kamber‘in elinde kendisi de önde gidiyordu. Medine‘nin içine girdiklerinde yolun kenarından bir ses geldi. Yoksulun biri elini açmış sızlanıyordu:

- Ne olur Allah rızası için!... diyordu.

İşte bu sırada sesi duyan Hazreti Ali (r.a.) ile arkadan deveyi getiren Kamber arasında şu konuşma geçiyor. Hazreti İmam soruyor:

- Kamber ne istiyor bu yoksul?

- Hurma istiyor Efendim!

- Ver öyleyse!...

- Hurma çuvalda Efendim!

- Çuvalla ver öyle ise!...

- Çuval da devenin üzerinde!...

- Deveyle ver öyle ise!...

Emri yerine getiren Kamber der ki:

- Devenin ipi de benim elimde, demekten korktum. Çünkü beni de deveyle birlikte yoksula vermekte tereddüt etmeyebilirdi.
Moderatöre Bildir   Logged

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Administrator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45

« Yanıtla #1 : 28 Mart 2008, 01:22:01 »

paylaşımın güzelliği kadar mizahi yönü de çok ince..teşekkürler dönence
Moderatöre Bildir   Logged

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
İnfakın Böylesi... klas, İnfakın Böylesi... sinema, İnfakın Böylesi... film, İnfakın Böylesi... haber,İnfakın Böylesi... teknoloji, İnfakın Böylesi... televizyon, İnfakın Böylesi... anket, İnfakın Böylesi... fragman, İnfakın Böylesi... mizah, İnfakın Böylesi... komik indir, İnfakın Böylesi... program yükle, İnfakın Böylesi... download, İnfakın Böylesi... ilahi, İnfakın Böylesi... resim, İnfakın Böylesi... islam, İnfakın Böylesi... anket,İnfakın Böylesi... video, İnfakın Böylesi... imamhatip,İnfakın Böylesi... dini bilgi, İnfakın Böylesi... resim, İnfakın Böylesi... siir, İnfakın Böylesi... biyografi, İnfakın Böylesi... sehirler, İnfakın Böylesi... moda, İnfakın Böylesi... dizi, İnfakın Böylesi... photoshop, İnfakın Böylesi... font, İnfakın Böylesi... dizisi, İnfakın Böylesi... smf, İnfakın Böylesi... sözleri, İnfakın Böylesi... avatar, İnfakın Böylesi... sohbet , İnfakın Böylesi... smf mod, İnfakın Böylesi... windows, İnfakın Böylesi... futbol, İnfakın Böylesi... smf tema, İnfakın Böylesi... smf seo,İnfakın Böylesi... donanim, İnfakın Böylesi... wallpapers, İnfakın Böylesi... çözüm, İnfakın Böylesi... moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: