Klas En Klas Forum Sitesi
20 Temmuz 2008, 12:59:03 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: inönü yenileniyor yasasın :)  (Okunma Sayısı 97 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*
Üye Grubu : Klas Hastası
Konu Sayısı : 7
Üye No : 395
Rep Gücü : Rap 1
Kişisel Mesaj : bir baktım her şey ciddi hemen uyandım

« : 17 Temmuz 2007, 20:10:31 »

canım takımım beşiktaşın stadyumu boyanıyor yeni bir görünüm kazanacak we maçlar bu yeni hawa içerisinde gercekleşek beşiktaş inş  bu sene kupayı alacak
Moderatöre Bildir   Logged

ne mektebimde vardı huzurum, ne vardı evde, çıkıp bir başıma ağlamaktı belki caddelerde, hayallerin kurulduğu ve düşlerin yok olmadığı, bu gözlerinse dolduğu, zamanın donduğu bir yerdeyim, düşünceler dumanlı dağlar aynı, gözse puslu,  bir bakmışım mesafeler uzun ve tozlu, benimse yol yürür gider bir seyyah olurum, ne paranın bir değeri vardır aslında
Administrator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 2373
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 117
Kişisel Mesaj : Canım sıkılıyor

« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2007, 23:38:17 »

Oooo Beşiktaşlısın demek  gülümse
Takımdaşız demekki.İnönü Stadı gerçekten Güzel bir stad Canlı göremedik tabi ama TV'den gördüğümüz kadarıyla,ama yenilenmesi bencede gerekliydi.Heleki Japonyadaki,İspanyadaki Stadları görünce geç bile kalınmıştı diye düşünüyorum.

Bize ait Siteler
|Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Merak iyidir
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Hz.Muhammed (s.a.v.)
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
En Klas Forum
|
*
Üye Grubu : Klas Hastası
Konu Sayısı : 7
Üye No : 395
Rep Gücü : Rap 1
Kişisel Mesaj : bir baktım her şey ciddi hemen uyandım

« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2007, 10:03:44 »

ewet bende hiç canlı olarak görmedim ben konyalım we bu sene öss ye girdim marmara ilahiyat istiyorum inş olacak gibi istanbula gidince yapmak istedigim seylerin içinde inönüde derbi macı islemek ama tek basıma gidemem galiba bi de kıs olunca hiç gidemem ağla ne yapacagım bilmem 
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
inönü yenileniyor yasasın :) klas, inönü yenileniyor yasasın :) sinema, inönü yenileniyor yasasın :) film, inönü yenileniyor yasasın :) haber,inönü yenileniyor yasasın :) teknoloji, inönü yenileniyor yasasın :) televizyon, inönü yenileniyor yasasın :) anket, inönü yenileniyor yasasın :) fragman, inönü yenileniyor yasasın :) mizah, inönü yenileniyor yasasın :) komik indir, inönü yenileniyor yasasın :) program yükle, inönü yenileniyor yasasın :) download, inönü yenileniyor yasasın :) ilahi, inönü yenileniyor yasasın :) resim, inönü yenileniyor yasasın :) islam, inönü yenileniyor yasasın :) anket,inönü yenileniyor yasasın :) video, inönü yenileniyor yasasın :) imamhatip,inönü yenileniyor yasasın :) dini bilgi, inönü yenileniyor yasasın :) resim, inönü yenileniyor yasasın :) siir, inönü yenileniyor yasasın :) biyografi, inönü yenileniyor yasasın :) sehirler, inönü yenileniyor yasasın :) moda, inönü yenileniyor yasasın :) dizi, inönü yenileniyor yasasın :) photoshop, inönü yenileniyor yasasın :) font, inönü yenileniyor yasasın :) dizisi, inönü yenileniyor yasasın :) smf, inönü yenileniyor yasasın :) sözleri, inönü yenileniyor yasasın :) avatar, inönü yenileniyor yasasın :) sohbet , inönü yenileniyor yasasın :) smf mod, inönü yenileniyor yasasın :) windows, inönü yenileniyor yasasın :) futbol, inönü yenileniyor yasasın :) smf tema, inönü yenileniyor yasasın :) smf seo,inönü yenileniyor yasasın :) donanim, inönü yenileniyor yasasın :) wallpapers, inönü yenileniyor yasasın :) çözüm, inönü yenileniyor yasasın :) moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer:  

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss - Arsiv

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Theme by m3talc0re.com  |  Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.118 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu