logo
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: işte beynin garip ve soğutucu güçleri  (Okunma Sayısı 107 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
13 Nisan 2007, 20:20:14
Klas Dostu
Üye No: 29
Rap 0
Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.

Çevrimdışı Moderatöre Bildir
« : 13 Nisan 2007, 20:20:14 »

şimdi bir gün 2 tane derin dondurucu satan elemanlar derindondurucuları kamyona yüklerken kapak kapanmış açan da olmamaış bir daha.adam öleceğini sanmış (donarak).ssürekli donarak öleceğiz deyip tekrarlıyormuş.heryere donarak öleceğiz yazmış.halbuki derin dondurucular çalışmıyormuş.ama adam beyine hükmedip öleceğine inanınca beyin kendi kendine vücut ısısını düşürmüş ve adam donarak ölmüş.(sebebi beyin) :P :P :P :P
Moderatöre Bildir   Logged
Klas Forum Uyesi mesenger kurdu Diyorki

Klas Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: işte beynin garip ve soğutucu güçleri
« Posted on: 05 Aralık 2008, 08:04:08 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben Klas moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: işte beynin garip ve soğutucu güçleri oyunlari, işte beynin garip ve soğutucu güçleri programi, işte beynin garip ve soğutucu güçleri oyunu indir, işte beynin garip ve soğutucu güçleri program yükle, işte beynin garip ve soğutucu güçleri download, işte beynin garip ve soğutucu güçleri hikayeleri, işte beynin garip ve soğutucu güçleri resimleri, işte beynin garip ve soğutucu güçleri haber, işte beynin garip ve soğutucu güçleri yükle, işte beynin garip ve soğutucu güçleri videosu, işte beynin garip ve soğutucu güçleri msn eklentisi, sarki sözleri
14 Nisan 2007, 14:56:01
O Bir Klas
Üye No: 69
Rap 50
Artık emeklemeyi bitirdik, şimdi Amel zamanı..."

« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2007, 14:56:01 »

vay be Allahın hikmeti işte :)
Klas Forum Uyesi *şehadet gülleri* Diyorki

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
[img][http://cdn-img1.imagechef.com/w/080721/sampfb87ffe75e3b8424.jpg/img]
14 Nisan 2007, 18:09:49
Yeni Üye
**
Üye No: 38
Rap 0

« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2007, 18:09:49 »

EVET HAKLISIN
doğrusu bunu geçen gün okulda sana ben söyledim paylaşmak istemişsin saol
Klas Forum Uyesi LION_GURKAN Diyorki

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR... TOPRAK, EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR!!!!
14 Nisan 2007, 18:18:10
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
Moderatöre Bildir
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2007, 18:18:10 »

evet beyin gücü insana kendi kapasitesi çerçevesinde herşeyi yaptırabilir ki insanlar beyinlerinin en fazla % 2 civarında bir gücünü kullanabiliyor.. bu da einstein felan filan ... normal insanlar ise %1.5 ile %1.8 arasında kullanabiliyor... düşünün hepsini kullanabilsek neler olurdu.. bu kadarıyla bile her türlü teknolojiyi gerçekleştiriyor.. zaten sadece %3 ünü kullanabilse bakışlarıyla bir masayı bi yerden bi yere taşıyabilecek bir kapasiteye sahip olacağını duymuştum.. sadece gözlerindeki bakışla bu işi gerçekleştirebilmek.. mesela bu budist lerde de vardır.. kendilerini oturduğu yerde havaya kaldırıyorlar bu da tamamen onların beyin gücünü kullanma kapasitesiyle alakalı bir şey... neyse çok konuştum :):):) paylaşım için saol...
18 Nisan 2007, 19:11:37
Klas Dostu
Üye No: 29
Rap 0

« Yanıtla #4 : 18 Nisan 2007, 19:11:37 »

rica ederim sende söylediğin için saol.Bir şey daha eklemek istiyorum senin söylediklerine:Şimdi Peygamber Efendimiz(s.a.v)miraça çıktığında Allah (c.c)Nin yüzünü görmek istemiş.Allah (c.c) daha önce hiç bir Peygamber'e göstermemiş.Çünkü H.z. Muhammed den başkasının beyin gücü onun nuruna dayanacak kadar güçlü değilmiş.Ama cennette Allah (c.c)ü göreceğimiz için orda beynimizin %100 unu kullanaçağız.Ve böylecede istediğimiz her şeyi orda gerçekleştireceğiz  :41:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss