logo
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: işte SEN busun!  (Okunma Sayısı 190 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
19 Nisan 2008, 13:39:02
O Bir Klas
Üye No: 69
Rap 50
Artık emeklemeyi bitirdik, şimdi Amel zamanı..."

Çevrimdışı Moderatöre Bildir
« : 19 Nisan 2008, 13:39:02 »

SEN:

''Siz insanlar için çıkarılmıs en hayırlı bir ümmetsiniz, iyiligi emreder, kötülükten vazgeçirmege çalısırsınız.. Çünkü ALLAH’a inaniyorsunuz..'' Fermaninin sahibisin!..

SEN,
''Alemlere rahmet olarak gönderilen'' ve dehsetli mahser günü herkesin ''Nefsi! Nefsi!'' diye çirpinacagi bir zamanda, secdelere kapanip; ''Ümmetimi isterim Ya Rab!.. Ümmetimi bagislamadikça kalkmam'' diye feryad edecek olan Habib-i Kibriya’nin ümmetisin!..

SEN,

Resûlullah’in (s.a.v.) ashabina; ''Orduya yardim ediniz''dedigi zaman, bütün servetini alip getiren ve Peygamberin ''Çocuklarina ne biraktin?..'' sorusuna; ''ALLAH’i ve Resûlünü bıraktım Ya Resûllullah!'' cevabini veren Hz. Ebûbekir’in yolundasin!..

SEN,

Devlet reisi oldugu halde, içi su dolu bir tulumu sirtina yüklenerek halk içinde dolasan ve oglunun; ''Babacigim, niçin böyle yapiyorsun?'' sorusuna; ''Oglum! Nefsimi biraz begenir gibi oldum.. Onu zelil etmek, gururumu kirmak istiyorum'' diyen Koca Ömer’in izindesin!

SEN,

Müslümanlar arasinda açligin ve kitligin hüküm sürdügü bir zamanda Sam’dan kendisine ait zeytinyagi, üzüm ve bugday yüklü olarak gelen bir deveyi yükleriyle beraber "yoksullara " tasadduk eden Hz. Osman’in ardindasin!..

SEN,

Cebinde bulunan 4 dirhem servetin 1 dirhemini gizlice, 1 dirhemini açikça, 1 dirhemini gece ve kalan 1 dirhemini de gündüz , kimsesizlere sadaka olarak veren ve ALLAH Resûlünün;(s.a.v.) ''Neden böyle yaptin ?'' suâline ''Belki ALLAH bunlarin birini olsun kabul eder" düsüncesiyle diyen Hz. Ali’yi takip edensin!

SEN,

ALLAH yolunda cihada çikan ve karsisinda ATLAS Okyanusunu görünce, devesini dizlerine kadar denize sürerek, kilicini çekip; ''Ya Rabbi! Sahid ol Önüme su uçsuz bucaksiz derya çikmasaydı senin sanini daha ileriye götürürdüm!'' !diyen mücahidlerin pesindesin!..

SEN,

40 sene yatsi abdestiyle sabah namazini kilan Imam-i Âzam’larin, Malazgirt Ovalarinda "ALLAH ALLAH sesleriyle at kosturan ve Anadolu kapilarini Müslüman Türklere açan" Alp Arslanlarin arkasindasin!..

SEN,

Misafir kaldigi evde gece sabaha kadar ayakta duran ve; ''Biz Kur’anin bulundugu odada ayaklarimizi uzatip yatmaktan hayâ ederiz'' diyen Osman Gazilerin torunusun!..

SEN,

Resûllullah’in(s.a.v) müjdesine nail olup, küfrün dogu kal’asini, Istanbul’u fethederek Islam’a teslim eden, "yeni bir çag açan Fatihlerin" dünyayi müslümanlardan baskasina dar gören " Yavuzların" karalarin- denizlerin hakani Kanûnilerin neslisin!..

SEN,

Istanbul’da okumaya basladigi "Ezan-i Muhammediyeyi" Dinleten ovalarinda bitiren, Tuna’da aldigi abdestin namazini Afrika çöllerinde kilan, Hazer kiyilarinda getirdigi tekbir seslerinin yankilarini Viyana kapilarinda duyan kahramanlarin evladisin!..

SEN...

ISTE SEN BUSUN!..
UNUTMA KIM OLDUGUNU!...

Moderatöre Bildir   Logged
Klas Forum Uyesi *şehadet gülleri* Diyorki

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
[img][http://cdn-img1.imagechef.com/w/080721/sampfb87ffe75e3b8424.jpg/img]
Klas Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: işte SEN busun!
« Posted on: 05 Aralık 2008, 08:05:13 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben Klas moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: işte SEN busun! oyunlari, işte SEN busun! programi, işte SEN busun! oyunu indir, işte SEN busun! program yükle, işte SEN busun! download, işte SEN busun! hikayeleri, işte SEN busun! resimleri, işte SEN busun! haber, işte SEN busun! yükle, işte SEN busun! videosu, işte SEN busun! msn eklentisi, sarki sözleri
19 Nisan 2008, 13:42:36
hubün;lem yezruk lem yağfir...
Bayan Moderatör
O Bir Klas
Üye No: 440
Rap 193
iyyâke...

« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2008, 13:42:36 »

emeğine sağlık şehadet..
konularını özlemişimm.. =)
çok sağol.
Klas Forum Uyesi dürr-i can Diyorki

{...Soluk alabiliyor ve şu dakikaya dayanabiliyorsak,sorunlarımız ayrıntıdır...}
~~Muhammed Bozdağ~~
19 Nisan 2008, 17:40:49
O Bir Klas
Üye No: 69
Rap 50
Artık emeklemeyi bitirdik, şimdi Amel zamanı..."

« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2008, 17:40:49 »

canım benim ya artık burdayım inşallah bundan sonra konu açmaya devam
19 Nisan 2008, 23:01:24
hubün;lem yezruk lem yağfir...
Bayan Moderatör
O Bir Klas
Üye No: 440
Rap 193
iyyâke...

« Yanıtla #3 : 19 Nisan 2008, 23:01:24 »

hoşgeldin o zaman sefalar getirdin..
sevindim.. =)
20 Nisan 2008, 12:36:21
Administrator
O Bir Klas
Üye No: 2
Rap 173
Çok Uzaklarda

« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2008, 12:36:21 »

Güzel konu için Teşekkürler.Aramıza tekrar Dönüşün güzel Tekrar Hoşgeldin Şehadet
Klas Forum Uyesi Soul_Eraser Diyorki

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
GoogleTagged: sen busun komik resimleri

Gitmek istediğiniz yer: