Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Sohbet ve Eğlence > MİZAH (Moderatör: TURKUAZ) > Kadınlar ve erkekler arasındaki ilginç karşılaştırmalar
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi Kadınlar ve erkekler arasındaki ilginç karşılaştırmalar
Cevaplar 5
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 118
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Kadınlar ve erkekler arasındaki ilginç karşılaştırmalar  (Okunma Sayısı 118 defa)
22 Nisan 2007, 17:50:01
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : 19
Kayit Tarihi : 15 Mart 2007, 01:00:44
Mesaj Sayisi : 1632
Konu Sayisi : 110
Üye No : 83
Rep Gücü : Rap 33

« : 22 Nisan 2007, 17:50:01 »

Kadın beyni hacim açısından erkek beyninden daha küçük olmasına rağmen, genel kültür ve bilgi birikimi konusunda kadınlar erkeklere %3'lük bir fark atmış... Bu anlamda çoğu kadının erkeğini bozmamak için bilerek aptal'ı oynadığı ortaya çıkmış...

* kadınlar birer "ayaklı radar"dır... Bu yüzden erkekler onlara yalan söylerken çok zorlanır. Kadınlarda "vücut dilini, mimikleri, cümlelerin alt(gizli) anlamlarını algılayabilme" yeteneği erkektekinin 2 katı olarak belirlenmiş...

* Kadınlar yüksek sesle konuşmayı ve sesli düşünmeyi seviyor erkeklerse her ikisini de içinden yapmayı tercih ediyor... Bu yüzden kadınlar erkekleri "duygusuz bencil yaratıklar" olarak görürken, erkekler de kadınları "sürekli kafa ütüleyen başbelaları" olarak görüyor...

* Kadın problemlerini birlikte olduğu erkeğe açınca kendini daha rahatlamış hissediyor... Erkek ise, kadından duymak istediği şeyi duyamıyacağını biliyorsa hiç konuya bile girmiyor...

* Konuşmak ve kelimeleri özenle seçmek, erkek beyninde özel bir yetenek değil. Bu yüzden kendilerini sözcüklerle ifade etmekte çoğu zorlanır...

* Çoğu kadının erkeğini terketme nedeni ondan somut anlamda fazla şey alamaması değil, erkeğin onun duygularını anlayamadığını düşünmesi...

* Kadınlar iletişim kurmak için günde 20.000 kelime, mimik ve jest kullanırken bu sayı erkeklerde sadece 7.000...

* Erkek derisi kadın derisinden daha ince... Bu yüzden kadınların kırışıkları erkeklerden fazla oluyor... Erkekler dokunma duyusunun hassaslığını daha ergenlik çağında kaybediyor...

* Erkekler bir seferde sadece bir tek işi yapabiliyor... Mesela yol haritasına bakmak için arabayı kenara çekip radyoyu da kapatıyorlar. Kadınların beyni ise multi-tasking (aynı anda birden çok işlem) yapmaya daha uygun, mesela tlf.la konuşurken aynı anda hem tv.deki diziye hem fırındaki yemeğe bakabiliyorlar...

* Çoğu erkek, 20 dakikalık bir alışveriş turunun ardından çok çok hafif yollu bir beyin sarsıntısı geçiriyor.

* Yeryüzündeki erkeklerin %20'si kadınsı bir beyin yapısına sahip, kadınların %10'u da erkeksi bir beyin yapısına sahip...
hahahhahahahahah
Moderatöre Bildir   Logged

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
22 Nisan 2007, 18:44:41
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2007, 18:44:41 »

paylaşım için teşekkürler gül güzeli.. ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim...

BU UYDURMA YANİ NERDEN ALDIYSAN BU BİLGİLERİ UYDURMA BUNA ÇOK BENZEYEN BİR YAZIYI (BİLİMSEL Bİ AÇIKLAMA OLAN) OKUMUŞTUM VE ORDA GERÇEKLERİ SÖYLÜYOR  VE BURDA KADINLAR LEHİNE YAZILAN ŞEYLERİN ÇOĞU ERKEKLER LEHİNEYDİ..BU TARAFLI Bİ YAZI.. SEN NERDEN ALDIN BİLMİYORUM AMA ŞUNDAN EMİNİM BUNU YAYINLAYAN KESİN FEMİNİST SAÇMALIKLARIYLA AVUNAN BİR SİTEDİR... BENİM BAHSETTİĞİM YAZI GERÇEK BİR KARŞILAŞTIRMAYDI VE HER İKİSİNİN DE BİRBİRİNE GÖRE EKSİK VE FAZLA YÖNLERİNİ ANLATIYORDU..
22 Nisan 2007, 18:52:04

« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2007, 18:52:04 »

Offff be Hakan gülelim die koydum sende yani gerçek die bişi demedim ki yafff aman sendeeeeee

22 Nisan 2007, 19:01:51
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2007, 19:01:51 »

Offff be Hakan gülelim die koydum sende yani gerçek die bişi demedim ki yafff aman sendeeeeee

yaff ben sana bişey dedim mi ben o konudan bahsediyorum .............. ağlayanağlayanağlayanağlayanağlayanağlayanağlayan
22 Nisan 2007, 19:06:39

« Yanıtla #4 : 22 Nisan 2007, 19:06:39 »

Ya tamam bişi demedim üzülme ok hakan kusura kalma

22 Nisan 2007, 22:12:52
Üye Grubu : Klas Müdavimi
Mesaj Sayisi : 335
Konu Sayisi : 68
Üye No : 118
Rep Gücü : Rap 4

« Yanıtla #5 : 22 Nisan 2007, 22:12:52 »

ilk baştaki aptalı oynama fikrine katılıyorum karşıdaki insan mutlu olsun diye kadınlar bunu bazen yapıyor
birde erkeklerin aynı anda iki iş yapamayacağı fikrine katılmıyorum aynı anda hem araba kullanıp hem sigara içiyorlar üstüne telefon bile konuşuyorlar hehhhhh
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: