Klas En Klas Forum Sitesi
22 Ağustos 2008, 00:21:18 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: kara sevda---barış manço  (Okunma Sayısı 43 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Moderator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 725
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 100
Kişisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« : 26 Ocak 2008, 22:39:45 »

KARA SEVDA

Nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor
O deli dolu neşe dolu kişi ben değilim sanki
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyor
Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerim inanki

Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilirki?
Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilirki? )nakarat
Çocukça bir aşk gelip de geçme sakın gülme halime
Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine

Nasıl anlatsam bilemiyorum gözlerim kararıyor
Tepe taklak oldu dünya tersine sanki
Bütün aşıklar el ele kol kola cıvıl cıvıl geziyor
Bense nuhun gemisinde tek başıma gibi inan ki
Moderatöre Bildir   Logged

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
kara sevda---barış manço klas, kara sevda---barış manço sinema, kara sevda---barış manço film, kara sevda---barış manço haber,kara sevda---barış manço teknoloji, kara sevda---barış manço televizyon, kara sevda---barış manço anket, kara sevda---barış manço fragman, kara sevda---barış manço mizah, kara sevda---barış manço komik indir, kara sevda---barış manço program yükle, kara sevda---barış manço download, kara sevda---barış manço ilahi, kara sevda---barış manço resim, kara sevda---barış manço islam, kara sevda---barış manço anket,kara sevda---barış manço video, kara sevda---barış manço imamhatip,kara sevda---barış manço dini bilgi, kara sevda---barış manço resim, kara sevda---barış manço siir, kara sevda---barış manço biyografi, kara sevda---barış manço sehirler, kara sevda---barış manço moda, kara sevda---barış manço dizi, kara sevda---barış manço photoshop, kara sevda---barış manço font, kara sevda---barış manço dizisi, kara sevda---barış manço smf, kara sevda---barış manço sözleri, kara sevda---barış manço avatar, kara sevda---barış manço sohbet , kara sevda---barış manço smf mod, kara sevda---barış manço windows, kara sevda---barış manço futbol, kara sevda---barış manço smf tema, kara sevda---barış manço smf seo,kara sevda---barış manço donanim, kara sevda---barış manço wallpapers, kara sevda---barış manço çözüm, kara sevda---barış manço moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: