Birazda Reklam
forumsevecen.com
Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder | Yazdır
Gönderen Konu: Kendini Beğenme!!!  (Okunma Sayısı 135 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...кıяıк ∂üşℓєя..
Bayan Moderatör
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 30 Mayıs 2008, 16:20:28
Mesaj Sayisi : 3987
Konu Sayisi : 363
Üye No : 1487
Rep Gücü : Rap 385
Kisisel Mesaj : "∂üş gєяçєğє ∂üşєηє кα∂αя"
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 07 Ağustos 2008, 23:12:17 »

CEBRAİL İN bin altıyüz kanadı vardır.yerine zamanına göre bu kanatların bazen hepsini bazen bir bölümünü açAR.Cebrail,birgün tenha yerde binaltı yüz kanadının hepsini açtı.Sözle anlatılmayacak,bir görünüştü bu!Binaltı yüz kanat ,koca bir gövde!Bütün gökleri dolduruyordu.Cebrail bu kendi halini yüceligini gördü ve kıvanç duydu:
-Çok çok güzel,dedi meger ben ne kadar büyük ,ne kadar iri ve yüce imişim,hiç haberim yok.ALLAH,benden yücesini,benden alımlısını yaratmamıştır. Cebrail,böyle söleyıp kendını begenırken bır ses duydu:
- Ey Cebrail hemen cennete gıt cennetın sag kapısına var orda bır melek göreceksın ona selam söle haydi.Gercek acayıplıkler ordadır.
   Cebrail,kanatlarını cırpıp cennete gıttı sagdakı kapıyı buldu.Orda ,bası bulutlara varmıs bır melek duruyordu.Cebrail bu melegı ve onun yucelıgını görunce bıraz önceki kendını begenmıslıgınden utandı.
      Melek,Cebraile dogru egılıp sordu:
 - Sen ne dılersın?
     Cebrail,duyura bılmek ıcın avaz avaz bagırdı:
 -Allah ı Tealanın selamlarını getırdım.
 - Pekı dedı melek bızım ulumuz, var selam onadır haber vereyım.
Kayboldu azsonra gelıp götureyım senı,dıyerek cebrailin önune dustu.
  Pek az gıttıler melek:
-İste,dedi,söle dıyeceklerını. Cebrail basını kaldırdı bu ne buyuk melektı.Bası görunmuyordu onun yanında cebrail,kucucuk kalmıstı.Yuksek sesle bagırdı:
 -Allah -ı tealadan selam getırdım.
   Bır ses:
 -Duymuyorum,dedi,nedır bu vızıltı?Sonra bır el aldı Cebraili,bır kulaga göturdu.O bın altıyuz kanatlı göklere zor sıgan Cebrail o kulaga sıgı verdı.Ulu Melek:

-Şimdi,dedi,pekce sölede ısıteyım sözlerını.Cebrail selamın ılettı.Gerı dönerken söyle dıyordu kendı kendıne:
 -Allahım affet benı.Kendı kucucuk cısmıme baktımda senın yucelıgını ölcmeye kalktım.Halbukı sen benden cok yucelerını yaratacak bır kudrettesın..
Moderatöre Bildir   Logged
Kendini Beğenme!!!

"Hayal kurmak ikinci bir terk'e kadar yasak!" ise gönlünüzün hükmettiği topraklarda..
Vuslatı tedahülden kaldıralı çok olduysa lûgatınızda..

...
..
.
Silgisi erken bitiyorsa kaleminden bir şairin..
Cümle yanlışlara garkolmuştur ömrü o hatîbin..
Kanka
Reklamci Üye

View Profile
Re: Kendini Beğenme!!!
« Posted on: 08 Ocak 2009, 00:31:54 »

Kanka bu Sitede ne ararsan var sende Hiç Vakit Kaybetmeden Üye Ol Veya Giris Yap Bence :)

Anahtar Kelimeler
Kendini Beğenme!!!||resimler||Kendini Beğenme!!!||videolar||Kendini Beğenme!!!||smf||Kendini Beğenme!!!||klas
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder | Yazdır
Bu konuyu Google da arayin
Kendini Beğenme!!!

Otomatik Etiket
Kendini Beğenme!!!, Paylasim, Oyun, Kendini Beğenme!!!, Film, Eglence, Kendini Beğenme!!!, Dizi, komik, Kendini Beğenme!!!

Gitmek istediğiniz yer: