Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Spor (Moderatör: Soul_Eraser) > Kötüyüm ben kötüyüm! Herkesi hasta ederim!
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi Kötüyüm ben kötüyüm! Herkesi hasta ederim!
Cevaplar 1
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 168
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Kötüyüm ben kötüyüm! Herkesi hasta ederim!  (Okunma Sayısı 168 defa)
05 Mart 2007, 14:26:50
e_f_s
Ziyaretçi
« : 05 Mart 2007, 14:26:50 »

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
100. yılında tüm cephelerde şampiyonluk hedefleyen F.Bahçe, Brezilyalı amatör teknik direktörü yüzünden Avrupa'ya dramatik bir şekilde veda etti. O Zico'ya dün Sivasspor'un genç hocası Bülent Uygun öyle bir ders verdi ki! Futbol nasıl oynanır, takım maça nasıl motive edilir, futbolculara nasıl hırs aşılanır, nasıl yürekli oynanır? Hepsi ve daha fazlasını Bülent Uygun gösterdi, Sivasspor sahada futbol resitali sundu. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünlerini dolduran onbinlerce Fener taraftarı, Sivasspor'u ayakta alkışlarken, karşılaşma bitiminde "ZİCO İSTİFA" sesleri ile Kadıköy'ü inlettiler. Balili ve Mehmet Yıldız, maçın yıldızı olurken; F.Bahçe'nin trilyonluk ayakları bu iki oyuncu karşısında çaresiz duruma düştüler

Maça fırtına gibi başlayan Fenerbahçe, 16'da Tuncay Şanlı'nın golü ile öne geçti. 19'da Cem mükemmel bir serbest vuruşla skoru eşitledi. 37'de Servet Çetin şık bir kafa golü ile Sivasspor'u öne geçirdi. 67'de Mehmet Yozgatlı süper bir golle skoru belirledi: 2-2. Zico yine maçı sinemada film izler gibi seyretti. Galibiyeti getirecek hamleyi yapamadı ve Fenerbahçeliler'i çıldırttı.

Nefesleri kesen maçta Alex'le Fenerbahçe'nin 2 şutu, Mehmet Yıldız'la da Sivasspor'un 1 şutu direkte patladı. Fenerbahçe kalecisi Serdar, 2 gol yemesine rağmen iki süper kurtarış yaptı. Bu sonuçla lider Fenerbahçe şampiyonluk yolunda iki puan bırakırken, 2. sıradaki Beşiktaş'la arasındaki puan farkı 6'ya indi. Stajyer hoca Zico yüzünden dün milyonlarca Fener taraftarı kahroldu.

Böyle gitmez Zico gider

Sivasspor'un inanılmaz goller kaçırdığı mücadele sonrası taraftarın sabrı taştı ve stat "Zico istifa" sesleriyle inledi.

Geçen hafta Antalyaspor'a yenilen F.Bahçe dün akşam da Sivasspor'a puan kaptırırken oynadığı futbolla taraftarlarını şaşkına çevirdi. Edu ve Lugano'nun yokluğunda defansta sıkıntı yaşayan F.Bahçe, Sivasspor'a rekor sayıda gol pozisyonu verdi. Konuk ekip bu pozisyonların ikisini değerlendirebildi.

KONDİSYON  
DA YOK
Puan kaybının sorumlusu olarak teknik direktör Zico gösterildi. Maçtan sonra statta "Zico istifa" sesleri yankılanırken bir grup taraftar ise Brezilyalı hocayı protesto edenleri ıslıkladı. Oyun sisteminin yanı sıra kondisyon olarak da yetersiz kaldığı görülen F.Bahçe'de şimdi herkes, bir an önce tedbir alınmasını istiyor.
Moderatöre Bildir   Logged
22 Mart 2007, 21:14:22
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2007, 21:14:22 »

hehehe :):) kadıköy karıştı yürüyün bağdat caddesine şamata var fenerlilerin isyanı ve feryatları.. :):):) ya ben anlamıyorum bu zico ya neden bu kadar çok kızıyorlar.. tamam kötü gidişat konusunda onun da suçu var ama esas suç oynamayan futbolcularda milyon dolarlık futbolcular sahada sanki parkta yürüyormuş gibi yürürse olacağı bu.. bence odak nokataları yanlış öncelikle futbolcuları sonra zico yu eleştirmeleri gerekir ... paylaşım için saol .. selametle....
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: