Başlığa göre küçük bir açıklama yapalım.Diyelimki Türkiye bir Krallık ve sizde bu ülkenin yeni Kralısınız.Elinizde tüm imkanlar var neler yapardınız? Tek cevap hakkı yok unutmayın,aklınıza geldikçe yeni şeyler ilave edebilirsiniz

Ben ne yapardım mesela ? Çok gaddar bir Kral olurdum sanırım

-İlk işim ne kadar Çingene varsa bi meydana toplayıp benzinle yakmak olurdu,kurunun yanında yaş'ta yanar ama ne yapalım,düzelmeyen,iflah olmayan bir topluluk ve burada çocukluğumdan bu yana nefret ettiğimden olsa gerek bu düşüncem.
-İdam Cezasını uygulamaya koyardım ve Zina,Cinayet gibi suçlardan yatan ne kadar mahkum varsa hepsini İdam ederdim,kalanlarında Hırsızlıktan yatanların elini keserdim,hem toplum içinde hırsız oldukları belli olsun,hemde bundan sonra hırsızlık yapacaklara ibret olsun,
-Özellikle Yöneticilik işini Ehil kimselere verirdim,şuan pek ehil kimse olmadığına ve adam kayırmacılığın had safhada olduğu gözönüne alınırsa bunun için Özel Eğitim kurumları kurar ve orada gözetim altında eğitim almalarını sağlar sonrada gerekli kurumların başına geçirirdim.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar bakalım sizde ne cevherler var