| 23 Haziran 2008, 02:42:36 |
|
Üye Grubu : Klas Hastası
Yas : 21
Kayit Tarihi : 23 Haziran 2008, 01:05:44
Mesaj Sayisi : 170
Konu Sayisi : 54
Üye No : 1574
Rep Gücü : Rap 55
|
 |
« : 23 Haziran 2008, 02:42:36 » |
|
mail adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürür ve karısına e-mail atmaya karar verir. fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.... tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür. kime : sevgili karıma konu : yeni ulaştım. tarih : 16 mayıs 2004 benden haber aldığına şaşıracağından eminim. burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış.seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin. not : burası çok sıcak.
kızlar kamyon şöförü olursa kızlar kamyon şöförü olursa kamyon arkası yazılar nası olur? -yolların ustasıyım, röflenin hastasıyım. -gaz, fren sanzuman manikürsüz halim duman. -bir sana hastayım, diyete girdim yastayım. -kulağıma takarım küpe, yetişemez hızıma hiçbir zübbe. -rujum biter, yollar bitmez. -topido da aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotlada silerim..
bir duvarcı ustasının şantiyede yazdığı mektup:
sayın şantiye şefim;
iş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım. bunu yeterli görmeyerek ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz. şu anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen aşağıda anlattığım gibi olmuştur:
bildiğiniz gibi ben bir duvar ustasıyım. inşaatın altıncı katındaki işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı. yaklaşık 250 kg kadar olduğunu tahmin ettiğim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu.
aşağıya indim, bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım ve ardından altıncı kata çıktım. ipi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya saldım. tekrar aşağıya indim ve ipi çekerek varili altıncı kata çıkardım. ipin ucunu sağlam bir yere bağlayıp tekrar yukarı çıktım. bütün tuğlaları varile doldurdum. aşağı indim, bağladığım ipin ucunu çözdüm. ipi çözmemle birlikte birden kendimi havalarda buldum. nasıl bulmayayım? ben yaklaşık 70 kiloyum. 250 kilogram varil süratle aşağıya düşerken beni yukarı çekti.
heyecan ve şaşkınlıktan ipi bırakmayı akıl edemedim. ben yukarı çıkarken yolun yarısında, aşağı inmekte olan tuğla dolu varille çarpıştık. sağ iki kaburgamın bu sırada kırıldığını sanıyorum. tam yukarı çıkınca, iki parmağım iple beraber çıkrığa sıkıştı; parmaklarım da bu sırada kırıldı. bu esnada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar etrafa saçıldı.
varil hafifleyince, bu sefer ben aşağı inmeye varil ise yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine varille çarpıştık!.. sol bacağımın kaval kemiği de bu sırada kırıldı.
yere inince can havli ile ipi bırakmayı akıl ettim. bu sefer de başımı yukarı kaldırdığımda boş varilin süratle üzerime geldiğini gördüm!...
kafatasımı da böyle çatladığını sanıyorum. gözümü hastanede açtım.
|
peşinden gidebilecek cesaretin varsa,tüm hayallerin gerçek olur...
|
|
|
| 23 Haziran 2008, 09:30:35 |
|
Administrator
Üye Grubu : O Bir Klas
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5604
Konu Sayisi : 2421
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 168
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2008, 09:30:35 » |
|
Teşekkürler Ya hep ya hiç  İlki hariç diğerlerini bilmiyordum.
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 23 Haziran 2008, 09:35:33 |
|
αн уüяєğιм çσ¢υкѕυη нαℓα вüуüуємє∂ιη
Bayan Moderatör
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 30 Mayıs 2008, 17:20:28
Mesaj Sayisi : 2231
Konu Sayisi : 182
Üye No : 1487
Rep Gücü : Rap 256
Kisisel Mesaj : вιя мανι αçıуσяѕυη,α∂ıηα ∂üş ∂є∂ιğιη
|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2008, 09:35:33 » |
|
duvarcı ustacı iyi yine kendini hastanede bulmuş  güzeldi sağolasın..
|
Sabır, insanı maksadına en tez ulastıran kılavuzdur.
|
|
|
| 23 Haziran 2008, 09:41:07 |
|
Administrator
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5604
Konu Sayisi : 2421
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 168
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2008, 09:41:07 » |
|
duvarcı ustacı iyi yine kendini hastanede bulmuş  güzeldi sağolasın.. Duvarcı Ustası,adı üstünde ustaymış ama sakarlıkta ustaymış  bu olayın ülkemizde gerçekleşmiş olma ihtimali var bence,Ateş olmayan yerden duman tütmez 
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 23 Haziran 2008, 09:49:53 |
|
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2008, 09:49:53 » |
|
olabilir abi sakar usta yine hastaneye gider ama morga gider 
|
|
|
|
| 23 Haziran 2008, 10:01:13 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2008, 10:01:13 » |
|
evet olay ülkemizde gerçekleşiyo.duvar ustası en komik kaza.bende okuduğumda baya gülmüştüm
|
|
|
|
| 23 Haziran 2008, 10:04:19 |
|
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2008, 10:04:19 » |
|
öyle mi bu adamın ki sakarlıktan da öte bişey bence iyi duvar ustası olmuş 
|
|
|
|
| 23 Haziran 2008, 10:23:48 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2008, 10:23:48 » |
|
evet malesef yurdumuzda böyle tuhaf şeyler oluyo.
|
|
|
|
|