Klas En Klas Forum Sitesi
20 Temmuz 2008, 12:51:02 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun  (Okunma Sayısı 43 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR EĞİLME
*
Üye Grubu : Klas Sever
Konu Sayısı : 17
Üye No : 827
Rep Gücü : Rap 1

« : 17 Mart 2008, 20:51:17 »

Aranıyor sahibi ruhumun
Tam yerine mi düştüm
Direniyor faili tutkunun
Kızmış ve küçülmüş

Aranıyor sahibi ruhumun
Tam yerine mi düştüm
Direniyor direniyor direniyor

Beni büyütün, ağlatmayın
Sevginiz nerde övündüğünüz
Beni büyütün, ağlatmayın
Sahte düşlerle oyalamayın

Bir akıllı bir yarım deli
Dört yanım akıllı bir yanım deli
Herkes akıllı bir ben deli
Bir ben deli bir ben deli

Beni büyütün, ağlatmayın
Sevginiz nerde övündüğünüz
Beni büyütün, ağlatmayın
Sahte düşlerle oyalamayın
Moderatöre Bildir   Logged

BİR YERİN ADINA DENİLDİMİ '' TÜRK'' ÜLKESİ
GÖZÜM BAYRAK ARAR KULAĞIM ''EZAN'' SESİ
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun klas, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun sinema, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun film, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun haber,mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun teknoloji, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun televizyon, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun anket, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun fragman, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun mizah, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun komik indir, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun program yükle, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun download, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun ilahi, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun resim, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun islam, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun anket,mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun video, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun imamhatip,mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun dini bilgi, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun resim, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun siir, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun biyografi, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun sehirler, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun moda, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun dizi, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun photoshop, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun font, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun dizisi, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun smf, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun sözleri, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun avatar, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun sohbet , mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun smf mod, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun windows, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun futbol, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun smf tema, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun smf seo,mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun donanim, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun wallpapers, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun çözüm, mor ve ötesi---aranıyor sahibi ruhumun moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: