| 13 Aralık 2007, 23:59:35 |
|
Administrator
Üye Grubu : O Bir Klas
Kayit Tarihi : 23 Şubat 2007, 23:17:01
Mesaj Sayisi : 5658
Konu Sayisi : 2425
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 172
Kisisel Mesaj : Çok Uzaklarda
|
 |
« : 13 Aralık 2007, 23:59:35 » |
|
Az önce öğrenmiş olduğum bir olay beni gerçekten üzdü.Sitemizin Kurulduğu günden bu yana herzaman Desteğini Arkamızda hissettiğimiz,herzaman yanımızda olan ve son dönem Yönetici olarak Sitemize verdiği Hizmetlere devam eden MXDönence Kardeşim Üyeliğini silmiş.Pek Çok Kardeşimiz Huyumu az çok bilir Gidene Kal demem ama bu durun farklı çünkü başından beri Sİtede Değer verdiğim,Kişilik olarak Yaşça benden küçük olmasına rağmen Saygı duyduğum bir kardeşimdir mxdönence.Ve buraya yazacaklarımdan çok daha fazlasını hakediyor.
Bildiğim kadarıyla olayın gelişmesi şu şekildedir. Biliyorsunuz Yönetici Kardeşlerimiz Siteye kayıtlı Tüm Üyelerimizin IP Adreslerini görebiliyor.Ve daha önceden yaşadığımız bazı istenmeyen olaylar sebebiyle Sitemize Kayıt esnasında ve Üyeliğin devam ettiği süreçte Dikkat çeken Şüphe uyandıran Üyeler yakın incelemeye alınıyor ve istenmeyen bir durum yaşanmaması için herhangi bir bekleme yapılmadan olaya müdahale ediliyor.Daha açık bir dile ifade edecek olursak;Dikkat ettiğimiz 2 IP aralığı var.Ve şüphe uyandıran hareketler sergileyen üyemiz bu 2 IP aralığından birini kullanıyorsa beklemeksizin bu üyemizi sitemizden uzaklaştırıyoruz.Çünkü daha önceden yaşanmış Acı Tecrübeler var ve bir daha yaşamak istemiyoruz.
Kısa Süre önce Sitemizde bir Konu açıldı ve bu konu açıkçası beni rahatsız etti,mesaj atmadım ve müdahale etmedim Turkuaz'a bu konuyu açan şahısla ilgilenmesini gerekliyse Siteden uzaklaştırmasını söyledim.Turkuaz inceledikten sonra bu IP Adresini kullanan kişi ile mxdönencenin kullandığı IP adresinin benzediğini farkedince mxdönenceye bu konuyu sormuş.Ve sormaktaki amacı eğer komşun,Arkadaşın veya tanıdığın biriyse sorun yok Kötü niyetli biri değildir,ama değilse gerekeni yapalım mahiyetinde.Ama mxdönence bu soru üzerine gücenmiş ve kırıldığını belirtmiş.Demekki henüz güven sağlayamamışız şeklinde cevap vermiş.Ve bugün gördüğüm üzere bir konu içinde ve bana göre sessizce veda etmiş sitemize üyeliğini silerek.
Şimdi durum nedir?mxdönence kardeşimin o üyeliğiyle geri gelme gibi bir durumu yok ancak yeni bir üyelik açıp o hesapla buradan cevap verebilir bundan başka bir sebep varsa yada olayın başka bir yönü varsa bilmediğimiz.Ama ben açıkçası bu Eski Dostumdan kısada olsa bana bişeyler yazmasını beklerdim.Buradan şunuda belirtmek istiyorum yeri gelmişken.Biliyorsunuz Siteden uzun bir süre elimi eteğimi çektim cevap yazmasamda takip ettim ama Yönetim bazında Görevi uzun süredir Turkuaz sürdürüyor.Şuanki Yönetici kardeşlerimizin Görevlendirilmesi tamamen onun insiyatifinde gerçekleşmiştir.Ve inanın (sende mxdönence) Senin Yöneticiliği hakettiğini sana karşı bu görevi vermekte geç kaldığımız için ayıp ettiğimizi bilhassa bana turkuaz hatırlatmış ve yine görevi turkuaz vermiştir.Eğer sana karşı en ufak bir güvensizlik sözkonusu olsa inan bana bu Görev verilmezdi,kaldıki bunu turkuaz yaptı dediğim gibi.Olayın özü budur ve Yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir durum var ortada.Belki sinirli bir anına denkgeldi,belki olayı anladığın şekilde yorumlayıp bir anlık sinirle yaptın bunu ama bence yanlış yaptın.Bunca Emeğini bir kalemde silmemeli hiçkimse.Özellikle Site Üyelerimizin ve Camiamızın kendi özgüvenini sağlamasını amaçlayarak açtığım bu sitede ben senin gibi önemsediğim ve değer verdiğim bir kardeşimin iki cümleylede olsa bırakma sebebini öğrenmek isterdim.Ve inan bana senin bu şekilde veda etmene izin vermezdim.Ama sen kararını vermişsin yapabileceğimiz birşey yok.Allah Yolunu açık etsin,ömür boyu tüm Güzellikler seninle olsun.Keşke bu şekilde bi ayrılık olmasaydı.
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 16:09:12 |
|
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2007, 16:09:12 » |
|
olmadı...böyle olmamalıydı....inşALLAH bu yanlış alaşılma durumu kısa sürer ve tekrar aramızda görürüz dönenceyi...
|
|
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 17:08:13 |
|
hubün;lem yezruk lem yağfir...
Bayan Moderatör
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 09 Temmuz 2007, 14:12:11
Mesaj Sayisi : 6813
Konu Sayisi : 820
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 192
Kisisel Mesaj : iyyâke...
|
 |
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2007, 17:08:13 » |
|
evet herkezi çok üzdü..  geri gelmeni bekliyoruz..gel ve kaldığın yerden devam et lütfen...
|
{...Soluk alabiliyor ve şu dakikaya dayanabiliyorsak,sorunlarımız ayrıntıdır...} ~~Muhammed Bozdağ~~
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 17:14:32 |
|
Administrator
Yas : 24
Mesaj Sayisi : 3148
Konu Sayisi : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45
|
 |
« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2007, 17:14:32 » |
|
ben kendi adıma kendimi çok suçlu hissettim bilhassa...fakat aramızda ki samimiyete göre böyle ufak bişeyin sonucu da böle olmamalıydı..eğer sebep farklı bi sebepse açıklasaydın keşke, değilse de beni dinleseydin en azından...biranlık öfkeyle de olsa açıklma yaptım dönence..umarım dikkate alıp önem gösterirsin..bu sitede ben dahil herkes seni çok sevdik, geri dönmeni bekliyoruz..ama dönüp en ufak bi açıklama bana yapmayacaksan bile bu sitede kimsenn bi suçu yok bari onlar için bişeyler yap...emeğin büyük...hakkını helal et..çok üzdün..
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 18:24:12 |
|
Mesaj Sayisi : 596
Konu Sayisi : 55
Üye No : 307
Rep Gücü : Rap 30
Kisisel Mesaj : k.f.d
|
 |
« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2007, 18:24:12 » |
|
kötü olmuş... ama inşallah dönence bu konuyu okur ve ona verdiğimiz değeri anlayınca siteye geri döner...
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaphikayenin sonunda mecnun leyla'ya der ki:"eğer sen leyla'ysan...içindeki kim?...eğer içimdeki leyla'ysa...sen kimsin?"
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 18:38:34 |
|
Aşka… Rüzgara… Ayrılığa… Zamana…
Bayan Moderatör
Kayit Tarihi : 30 Mayıs 2008, 16:20:28
Mesaj Sayisi : 3413
Konu Sayisi : 302
Üye No : 1487
Rep Gücü : Rap 383
Kisisel Mesaj : Eyvallah...
|
 |
« Yanıtla #5 : 14 Aralık 2007, 18:38:34 » |
|
evet dönence bu konuyu okuduktan sonra muhakkak dönmelisin.. inşAllah herkesin çok üzüldüğünü görünce siteye devam edersin
|
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
“Ey keremi bol Rabbimiz! Bize gözümüzün, gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle ve bizi takva sahiplerine önder kıl.” (Furkan 25/74)
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 18:40:16 |
|
Mesaj Sayisi : 596
Konu Sayisi : 55
Üye No : 307
Rep Gücü : Rap 30
Kisisel Mesaj : k.f.d
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Aralık 2007, 18:40:16 » |
|
dönenceyle aramız pek iyi olmasada ben bile umud ederim geri döner bu kadar insanı üzmez ve herşeyi açıklığa kavuştururuz 
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaphikayenin sonunda mecnun leyla'ya der ki:"eğer sen leyla'ysan...içindeki kim?...eğer içimdeki leyla'ysa...sen kimsin?"
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 19:34:00 |
|
Yas : 20
Kayit Tarihi : 21 Mart 2007, 23:05:02
Mesaj Sayisi : 1910
Konu Sayisi : 98
Üye No : 99
Rep Gücü : Rap 34
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Aralık 2007, 19:34:00 » |
|
bende çok üzüldüm ve çok şaşırmıştım inş geri dönersin mxdönence site halkı seni çok sevdi bundan emin ol ...............
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 20:37:12 |
|
hubün;lem yezruk lem yağfir...
Bayan Moderatör
Kayit Tarihi : 09 Temmuz 2007, 14:12:11
Mesaj Sayisi : 6813
Konu Sayisi : 820
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 192
Kisisel Mesaj : iyyâke...
|
 |
« Yanıtla #8 : 14 Aralık 2007, 20:37:12 » |
|
ya herkesi çok üzdü bunu yaparken kendinide çok üzdü..  halen dönmesini bekliyoruz...
|
{...Soluk alabiliyor ve şu dakikaya dayanabiliyorsak,sorunlarımız ayrıntıdır...} ~~Muhammed Bozdağ~~
|
|
|
| 15 Aralık 2007, 08:23:08 |
|
konya imam-hatipli olmak...
Kayit Tarihi : 24 Mart 2007, 14:21:41
Mesaj Sayisi : 1032
Konu Sayisi : 30
Üye No : 106
Rep Gücü : Rap 9
Kisisel Mesaj : konya imam-hatip lisesi
|
 |
« Yanıtla #9 : 15 Aralık 2007, 08:23:08 » |
|
bence dönence bu konuyu okuyacak ve siteye dönemese bile bu konuya bi açıklık getirecek... dönenceyi pek tanımasam da ben bunu yapacağına inanıyorum... dönence biz seni çok sevmiştik ya böyle gitmek yakışmadı sana ...inşALLAH siteye dönersin ve eskisi gibi kaldığın yerden devam edersin...çok üzdün bizi inşALLAH dönersin...
|
|
|
|
|