|
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : 20
Kayit Tarihi : 22 Mart 2007, 00:05:02
Mesaj Sayisi : 1877
Konu Sayisi : 98
Üye No : 99
Rep Gücü : Rap 34
|
 |
« : 25 Mart 2007, 16:54:25 » |
|
Namaz:Sancıma ilaç,yanık yerime merhem,onsuz ebedi hayat benim olsa istemem İn-çık:Çıktım çıktım inilmez dağlar elimden tuttu,indim indim çıkılmaz çukurlar beni yuttu Varlık:Tek neşe bu dünyada var olmanın sevinci ve tek ilim,varlığın bilinmeden bilinci Kader:Beyaz kağıda sütle yazılmış yazı.Elindeyse beyazdan gel sıyır beyazı Mantık:dağı tanıyan,nasıl tanımaz uçurumu?madem ki yükseliş var,iniş olmaz olur mu? Hakikat:Allah'a hakikatten yola çıkmak meşakket.Allah'tan yola çıkıp varılan şey hakikat Var-yok:Varın altında yokluk,yokun altında varlık;başını kaldırda bak,boşluk bile mezarlık Ecel:Yetişir boğuştuğum gece gündüz ecelle;Allah rahim ve rahman Allah azze ve celle.. Günah:Sanırım insanların her suçunda ben varım;günah uzun bir kervan ta ucunda ben varım Kalmadı:Bu kasvet dünyasında kalmadı özlediğim namaz vaktinden başka,anını gözlediğim Zarf:Şafakta namaz vakti bana uzatılan zarf.Kelime bu zarftadır.Gerisi sadece harf Nimet:Dünyada her nimeti bıraksam ne çıkarki?Orda o varken,burada bırakılmaz ne var ki Hüner:O demdeki perdeler kalkar,perdeler iner.Azraile"hoşgeldin"diyebilmekte hüner Gittiler:Dostlarım ev eşyamdı bir bir gitti diyorum.Artık boş odalarda ölümü bekliyorum Ölçü:Müjdecim,kurtarıcım,efendim Peygamberim;sana uymayan ölçü hayat olsa teperim
|