Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Forum Kullanımı-Kurallar-Duyurular > Forum Hakkında > Öneri ve Eleştirileriniz (Moderatör: TURKUAZ) > neden klasfrm..
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi neden klasfrm..
Cevaplar 7
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 281
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: neden klasfrm..  (Okunma Sayısı 281 defa)
09 Ocak 2008, 13:42:01
lavinya
Ziyaretçi
« : 09 Ocak 2008, 13:42:01 »

isminin neden değiştiğini hala anlamadım..klasfrm derken neyi simgeliyor..

ve bu kadar çok konunun konmasını da hiç tasvip etmiyorum diyebilirim..olan konular bana göre yetiyordu diyebilirim

değişikler çok ve buna alışmamız bayağı uzun sürecek gibi görünüyor..sayfa açıldığında gözümün önüne başka bi siteye giriyormuşum hiisini duyuyorum..

sitenin eski ismini ve halini almasından yanayım..tabi bunlar kendi görüşlerim..iyi paylaşımlar..
Moderatöre Bildir   Logged
09 Ocak 2008, 14:18:52
M-B-U-ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2008, 14:18:52 »

lavinya ya kesinlikle katılmakla beraber bi konuyu daha belirtmek isterim...

neden çelişkideyiz ?? buna cevap bekliyorum....

makyaj bölümü denen bir bölüm var.. bunu kim nasıl yakıştırıyor böyle bir siteye... genele hitap edebilir ama genele hitap ediyoruz die misyondan bu kadar sapılmamalı dye düşünüyorum.. takdiri size kalmış buyru videoyu seyredin... ve bir nokta daha.. bu vdeo stemzde yayınlamış ve herkes ağlama ifadeleri koymuştu... e çabuk unutuldu ??.. ve neden sürü psikolojisi ile hareket edip herşey çok güzel dye yorumlar var... site güzel omuş olablir ama öenmli olan güzel olmaya bölümleri bulp gereken uyarıyı yapmak deği midir... çok yazık arkadşalar... kendinizze gelin biraz.... siz nereye koşuyorsunuz böyle... silkinin kedinize gelin...

buyrun video ve yorumlar... soa da gerekli bölüme bakın neden açılmış böyle bir bölüm...

Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
09 Ocak 2008, 14:23:33
M-B-U-ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2008, 14:23:33 »

videoyu tekrar izledim...  ağla ağla ağla ağla ağla

yazıklar olsun hepinize.... bu kadar mı gaflette olunur... tam bir hayal kırıklığsınız siz.....
09 Ocak 2008, 14:48:16
Administrator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5611
Konu Sayisi : 2422
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 169
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor

« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2008, 14:48:16 »

Hakan ilk olarak bu bir uyarıdır.Gerek Yöneticiliğinin son zamanlarında gerekse şimdi gördüğüm gibi haddi aşan İfadeler kullanıyorsun.Kullandığın KElimelere Dikkat et fikir belirtebilirsin buna kimse bişey demiyor,lakin burada ne bana nede başkasına hakaret edemezsin haddine değil.

Site isminin neden değiştiği daha evvel açıklandı burada defalarca yazmama gerek yok ve Artık Genel bir forum sitesiyiz.Buda demektirki Diğer Genel Forumlarda olan pek çok Bölüm bizim Forumumuzdada olacak.O Bölüm niye kondu bu Bölüm niye açıldı gibi şikayetleriniz var ise şayet İlgili Bölüm Şikayet ve Önerileriniz 'dir.Oraya konu açar yazarsınız eğer makul bir öneriyse kabul edilir.Buradan lanet okumakla,hakaret etmekle olmaz bu işler.

Tam 1 Yılımı,çoğu zaman gece yarılarımı bu siteye ayırdım ben,ve sonunda durum ortada.Daha öncede yazdım bizim kesim için çaba göstermek nafileymiş bunu anladım geçen bir yıl içinde.Fazla Söze gerek yok.Bizim bir yere gittiğimizde yok.Kurallara Aykırı mesaj yazılmasın bu mesajdan sonra.

Bize ait Siteler
|Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Merak iyidir
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Hz.Muhammed (s.a.v.)
En Klas Forum
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
09 Ocak 2008, 15:01:26
M-B-U-ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2008, 15:01:26 »

Haklısın abi... özür dilerim kusura bakma... hakkını helal et... bunları hiç yazmamam gerekirdi... hata bende... neyime benim kimin ne yaptığı... Karşımdaki kardeşim ya da arkadaşım değil böyle bir tepki göstermemem gerekirdi... Herkes kararını vermiş...

''Daha öncede yazdım bizim kesim için çaba göstermek nafileymiş bunu anladım geçen bir yıl içinde.Fazla Söze gerek yok''

Bu sözün de çok haklı... bizim kesim için uğraşmak nafile... Ben boşuna uğraşıyorum...Dedim ya herkes kararını vermiş...

Tekrar kusura bakma... özür dilerim..
09 Ocak 2008, 15:47:04
Üye Grubu : Klas Delisi
Mesaj Sayisi : 286
Konu Sayisi : 85
Üye No : 671
Rep Gücü : Rap 19

« Yanıtla #5 : 09 Ocak 2008, 15:47:04 »

Arkadaşlar bende ilk başta site isminin değişmesi taraftarı değildim ama sonra düşünüce hak verdim soul eraser e  çünkü İmam Hatip kimliği ile birçok site var başka isimlerlede birçok site var isim değişikliğinin artı yönü bence dışarıdan üye olanların  İmam hatipli kimliğini ve sorumluluğunu taşıyan bizlerin insanlara faydalı olmasıdır.

Makyaj bölümü açılmışsa biz oraya onun zararlarını anlatan konular ekleyebiliriz, başka sitelerde teşvik ediciyse bizim sitemizde caydırıcı yanları anlatılır.Veya başka bi konuda da bu geçerli bölüm neden açılmıştan ziyade bu bölümde insanlara nasıl , ne anlatırım ı düşünmeliyiz...
Benim düşüncem bu bu şekilde kırgınlıklar olmasına üzüldüm açıkçası...
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2008, 19:49:05 Gönderen: RindiŞeyda » Moderatöre Bildir   Logged
09 Ocak 2008, 17:21:42
Yas : 20
Kayit Tarihi : 22 Mart 2007, 00:05:02
Mesaj Sayisi : 1877
Konu Sayisi : 98
Üye No : 99
Rep Gücü : Rap 34

« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2008, 17:21:42 »

......

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
09 Ocak 2008, 21:02:02
Administrator
*
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5611
Konu Sayisi : 2422
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 169
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor

« Yanıtla #7 : 09 Ocak 2008, 21:02:02 »

isminin neden değiştiğini hala anlamadım..klasfrm derken neyi simgeliyor..

ve bu kadar çok konunun konmasını da hiç tasvip etmiyorum diyebilirim..olan konular bana göre yetiyordu diyebilirim

değişikler çok ve buna alışmamız bayağı uzun sürecek gibi görünüyor..sayfa açıldığında gözümün önüne başka bi siteye giriyormuşum hiisini duyuyorum..

sitenin eski ismini ve halini almasından yanayım..tabi bunlar kendi görüşlerim..iyi paylaşımlar..

Daha önce bununla ilgili konu açıp 1 sayfa yazı yazdım lavinya.Belki okudun belki okumadın.ama bir daha yazmak çok zamanımı alır.duyurular bölümünde mvcut hala o konu oradan sebebini okuyabilirsin.

Şu vakitten sonra sitenin eski haline dönmesi mümkün değil.eski ismi bir Arkadaşa devrettim artık o devam edecek.Biz yola bu şekilde devam edeceğiz bundan sonra.

......

Betül Lütfen fikirlerini belirt noktalardan bişey anlamamız mümkün değil asabi

Bize ait Siteler
|Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Merak iyidir
Hz.Muhammed (s.a.v.)