Klas En Klas Forum Sitesi
25 Temmuz 2008, 15:47:40 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: hangi şehirde yaşamak istderdiniz?
ankara - 1 (7.7%)
konya - 4 (30.8%)
bursa - 0 (0%)
izmir - 2 (15.4%)
kayseri - 0 (0%)
gaziantep - 0 (0%)
nevsehir - 0 (0%)
istanbul - 3 (23.1%)
urfa - 0 (0%)
rize - 3 (23.1%)
diğer - 0 (0%)
Toplam oy: 13

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: nerde yaşamak isterdiniz?  (Okunma Sayısı 246 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 2381
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 126
Kişisel Mesaj : Canım sıkılıyor

« Yanıtla #15 : 15 Ocak 2008, 21:22:21 »

Karadeniz Bölgesini bende çok seviyorum.Pek çok memleket gördüm ama kendi memleketim Konya başkadır.Hiçbirine değişmem.
Moderatöre Bildir   Logged

Bize ait Siteler
|Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Merak iyidir
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Hz.Muhammed (s.a.v.)
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
En Klas Forum
|
eslem
*
Üye Grubu : Klas Dostu
Konu Sayısı : 7
Üye No : 815
Rep Gücü : Rap 6
Kişisel Mesaj : aynalar yalan söylemez...

« Yanıtla #16 : 15 Ocak 2008, 22:09:54 »

bende oyumu yaşadığım şehre,konya ya verdim. gerçi istanbul da cazip amaaaa konya bambaşka benim için...  öpücük  öpücük  öpücük
*
Üye Grubu : Klas Hastası
Konu Sayısı : 5
Üye No : 393
Rep Gücü : Rap 5
Kişisel Mesaj : *MSRAİHL*

« Yanıtla #17 : 15 Ocak 2008, 22:37:52 »

Herkese kendi memleketi bi ayrı havası suyu başka Türkiyem bir başka Bir başkadır benim Memleketim...

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

Fındığın başkenti
Kirazın anavatanı
Şairanenin rüyası
**Giresun***
DOĞU KARADENİZ
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
nerde yaşamak isterdiniz? klas, nerde yaşamak isterdiniz? sinema, nerde yaşamak isterdiniz? film, nerde yaşamak isterdiniz? haber,nerde yaşamak isterdiniz? teknoloji, nerde yaşamak isterdiniz? televizyon, nerde yaşamak isterdiniz? anket, nerde yaşamak isterdiniz? fragman, nerde yaşamak isterdiniz? mizah, nerde yaşamak isterdiniz? komik indir, nerde yaşamak isterdiniz? program yükle, nerde yaşamak isterdiniz? download, nerde yaşamak isterdiniz? ilahi, nerde yaşamak isterdiniz? resim, nerde yaşamak isterdiniz? islam, nerde yaşamak isterdiniz? anket,nerde yaşamak isterdiniz? video, nerde yaşamak isterdiniz? imamhatip,nerde yaşamak isterdiniz? dini bilgi, nerde yaşamak isterdiniz? resim, nerde yaşamak isterdiniz? siir, nerde yaşamak isterdiniz? biyografi, nerde yaşamak isterdiniz? sehirler, nerde yaşamak isterdiniz? moda, nerde yaşamak isterdiniz? dizi, nerde yaşamak isterdiniz? photoshop, nerde yaşamak isterdiniz? font, nerde yaşamak isterdiniz? dizisi, nerde yaşamak isterdiniz? smf, nerde yaşamak isterdiniz? sözleri, nerde yaşamak isterdiniz? avatar, nerde yaşamak isterdiniz? sohbet , nerde yaşamak isterdiniz? smf mod, nerde yaşamak isterdiniz? windows, nerde yaşamak isterdiniz? futbol, nerde yaşamak isterdiniz? smf tema, nerde yaşamak isterdiniz? smf seo,nerde yaşamak isterdiniz? donanim, nerde yaşamak isterdiniz? wallpapers, nerde yaşamak isterdiniz? çözüm, nerde yaşamak isterdiniz? moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: