Klas En Klas Forum Sitesi
07 Temmuz 2008, 06:51:50 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya  (Okunma Sayısı 35 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Moderator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 720
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 96
Kişisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« : 13 Ocak 2008, 00:08:41 »

Özgürlüğün Gölgesinde

Seni karanlık dünyalara kaçırdılar güzel yavrum
Korkuyorum gecelerden bakıp bakıp penceremden
O güzel gözlerinle o ateşli yüreğinle
O mehriban ellerinle aydınlığa kavuşursun

Ah ne olaydı ne olaydı gördüğüm gibi olsaydım
Yanına gelebilseydim ateş böcekleri gibi

Hasret dolaşır senden yana Damarımda yavrucuğum
Üşüyorum gecelerde Yapayalnız sokaklarda
Dalgalansın saçlarında yıldızların parıltısı
Bir gün gelir kavuşuruz Özgürlüğün gölgesinde

Ah ne olaydı ne olaydı gördüğüm gibi olsaydım
Yanına gelebilseydim ateş böcekleri gibi[/center[/b]]
Moderatöre Bildir   Logged

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya klas, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya sinema, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya film, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya haber,özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya teknoloji, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya televizyon, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya anket, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya fragman, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya mizah, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya komik indir, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya program yükle, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya download, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya ilahi, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya resim, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya islam, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya anket,özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya video, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya imamhatip,özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya dini bilgi, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya resim, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya siir, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya biyografi, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya sehirler, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya moda, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya dizi, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya photoshop, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya font, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya dizisi, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya smf, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya sözleri, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya avatar, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya sohbet , özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya smf mod, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya windows, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya futbol, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya smf tema, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya smf seo,özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya donanim, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya wallpapers, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya çözüm, özgürlüğün gölgesinde---eşref ziya moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: