Klas En Klas Forum Sitesi
07 Temmuz 2008, 06:30:10 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ramazan Bayramımız  (Okunma Sayısı 575 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*
Üye Grubu : Yeni Üye
Konu Sayısı : 6
Üye No : 605
Rep Gücü : Rap 0
Kişisel Mesaj : <...SuSTuM...>

« Yanıtla #30 : 14 Ekim 2007, 16:00:41 »

Ramazan bayramınız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah...Rabbim aileniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz nice bayramlar nasip eylesin inşallah...
Moderatöre Bildir   Logged
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 55
Üye No : 307
Rep Gücü : Rap 30
Kişisel Mesaj : k.f.d

« Yanıtla #31 : 14 Ekim 2007, 16:03:01 »

bugün bayramın son günü ama... siteye girmek henüz nasip oldu...
geç olsun güç olmasın..=)
bayramınız mübarek olsun =)
(kafiye oldu yaw kahkaha )

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
hikayenin sonunda mecnun leyla'ya der ki:"eğer sen leyla'ysan...içindeki kim?...eğer içimdeki leyla'ysa...sen kimsin?"
*
Konu Sayısı : 379
Üye No : 291
Rep Gücü : Rap 52
Kişisel Mesaj : Her $ey YaLan oLmu$ ßu DiyaRDa...

« Yanıtla #32 : 14 Ekim 2007, 16:52:03 »

bugün bayramın son günü ama... siteye girmek henüz nasip oldu...
geç olsun güç olmasın..=)
bayramınız mübarek olsun =)
(kafiye oldu yaw kahkaha )

sağol yelikubi seninde mübarek olsun  hııı hııı

[img]http://img131.imageshack.us/img131/9713/net1ob5iz6.jpg[img/]
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 14 Ekim 2007, 17:09:30 »

ESSELAM CANLAR CÜMLETEN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN BEN TEKRAR KÖYE GİDİP BAYRAMIMI YAPIP GELDİM SÜPERDİ İSTANBULDA NAYRAM FELAN YOK YAFFFF KÖY SÜPER ÇOK ŞEKER TOPLADIM ŞİMDİ ONLARI İSTANBULA GETİRDİM SATMAKLA MEŞGULÜM TOPLADIĞIM ŞEKERLERİ :):):) HEHE NEYSE BEN YİNE FAZLA KONUŞMAYIM ALLAH BİZE İKİ BAYRAMI AYNI ANDA YAŞATTI İNŞALLAH BİR KEZ DAHA NASİP OLUR İKİ BAYRAM AYNI ANDA.. SELAMETLE... ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM :):):)
*

« Yanıtla #34 : 14 Ekim 2007, 17:12:41 »

ESSELAM CANLAR CÜMLETEN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN BEN TEKRAR KÖYE GİDİP BAYRAMIMI YAPIP GELDİM SÜPERDİ İSTANBULDA NAYRAM FELAN YOK YAFFFF KÖY SÜPER ÇOK ŞEKER TOPLADIM ŞİMDİ ONLARI İSTANBULA GETİRDİM SATMAKLA MEŞGULÜM TOPLADIĞIM ŞEKERLERİ :):):) HEHE NEYSE BEN YİNE FAZLA KONUŞMAYIM ALLAH BİZE İKİ BAYRAMI AYNI ANDA YAŞATTI İNŞALLAH BİR KEZ DAHA NASİP OLUR İKİ BAYRAM AYNI ANDA.. SELAMETLE... ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM :):):)

alemsin esedullah hakan topladığın şekerleri mi satıyorsun  ehi ehi ehi
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 14 Ekim 2007, 17:17:23 »

alemsin esedullah hakan topladığın şekerleri mi satıyorsun  ehi ehi ehi

hehehe tabi yaffff ne yapayım ben o kadar şekeri biz öğrenciler aç gözlü olur herşeyden para kazanma yollarına bakarız hem bayram hem ticaret beleşe gelen şekerleri satıp kar yapıyoruz işte :):) eee artık sitede reklamımı yaparsınız canımmmm hem size de pay veririm ona göre :):)

NOT :  HER ÇEŞİT ŞEKER MEVCUTTUR İSTEYENE KİLO İLE İSTEYENE TORBA İLE ADRESE TESLİM ÜCRETSİZ MONTAJ YAPIYORUZ YANİ KENDİ ELLERİMİLE YEDİRİYORUZ EEE BU KADAR HİZMETİ DE KİMSEDE BULAM AZSINIZ EL İNSAF YANİ :):):)
*

« Yanıtla #36 : 14 Ekim 2007, 17:26:15 »

evet demi ama böylesi yoktur zaten  ehi ehi
ben hemen istiyorum 1 kilo  hııı
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 14 Ekim 2007, 17:40:46 »

tamam hemen ayırıyorum ayrıca arkadaşını da bu konuda ikna edene bir kilo da benden :) hehe ufffff yaaaafffff şu bendeki hizmet aşkına bak sırf sizlerin ağzı tatlansın diye yapıyorum yoksa paranın ne önemi var canımmmmm yabancıların verdiğinden beş fazla verirsiniz olur biter :)):)
*

« Yanıtla #38 : 14 Ekim 2007, 17:46:38 »

çok komiksin ya  ehi ehi ehi
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 14 Ekim 2007, 18:03:44 »

çok komiksin ya  ehi ehi ehi

:):):) yok yaff böle yazdığıma bakma şeker sattığım yerden paramı alamayınca sen beni bi gör komik miyim değil miyim azrail komik mi sence :):):) işte tam öle oluyorum hhehe :):)
*

« Yanıtla #40 : 14 Ekim 2007, 18:08:07 »

valla mı neyse ben vazgeçtim şeker siparişimden böyle bi hakkım var mı  hııı hııı
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : 14 Ekim 2007, 18:14:44 »

valla mı neyse ben vazgeçtim şeker siparişimden böyle bi hakkım var mı  hııı hııı

hayır asla.... sen esnaf hakları evrensel bildirgesini okumadın mı hiç :):) o insan haklarıydı ama olsun esnaf da insan sonuçta heheh :) SATILAN MAL GERİ ALINMAZ BEN ANLAMAM :) tamam senden para istemiyorum bana vereceğin parayı bayram harçlığı yap :):):)
*

« Yanıtla #42 : 14 Ekim 2007, 18:17:47 »

hayır asla.... sen esnaf hakları evrensel bildirgesini okumadın mı hiç :):) o insan haklarıydı ama olsun esnaf da insan sonuçta heheh :) SATILAN MAL GERİ ALINMAZ BEN ANLAMAM :) tamam senden para istemiyorum bana vereceğin parayı bayram harçlığı yap :):):)

allah razı olsun  hııı hııı
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
*
Konu Sayısı : 720
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 96
Kişisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« Yanıtla #43 : 14 Ekim 2007, 18:19:14 »

ben herşeye katlanıp o şekerlerden yinede istiyorumm...  hııı hııı
merak ettim yaf şu şekerleri markası en acepp??  hııı

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 14 Ekim 2007, 18:29:16 »

evet işte bu ...müşteriler yavaş yavaş toplanıyor :):) her markadan var en kalitelisi ise malum ESEDULLAH ŞEKERLEME bi yiyen bir daha tövbe ediyor :):) ama başka şekerden yememeye  hehe nasıl kurtardım ama olayı :)  tamam dürri can sana da ayırıyorum neyse bir reklam daha geçeyim bari hazır meydan boş :)

ESEDULLAH ŞEKERLEME BÖCÜK DÖĞÜŞTÜRMECE PANCAR SULAMA LTD AŞ KOLLEKTİF ŞİRKETLER GRUBU İYİ BAYRAMLAR DİLER... ŞEKERİ BİZDEN ALIN KARLI ÇIKIN :):):)
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
Ramazan Bayramımız klas, Ramazan Bayramımız sinema, Ramazan Bayramımız film, Ramazan Bayramımız haber,Ramazan Bayramımız teknoloji, Ramazan Bayramımız televizyon, Ramazan Bayramımız anket, Ramazan Bayramımız fragman, Ramazan Bayramımız mizah, Ramazan Bayramımız komik indir, Ramazan Bayramımız program yükle, Ramazan Bayramımız download, Ramazan Bayramımız ilahi, Ramazan Bayramımız resim, Ramazan Bayramımız islam, Ramazan Bayramımız anket,Ramazan Bayramımız video, Ramazan Bayramımız imamhatip,Ramazan Bayramımız dini bilgi, Ramazan Bayramımız resim, Ramazan Bayramımız siir, Ramazan Bayramımız biyografi, Ramazan Bayramımız sehirler, Ramazan Bayramımız moda, Ramazan Bayramımız dizi, Ramazan Bayramımız photoshop, Ramazan Bayramımız font, Ramazan Bayramımız dizisi, Ramazan Bayramımız smf, Ramazan Bayramımız sözleri, Ramazan Bayramımız avatar, Ramazan Bayramımız sohbet , Ramazan Bayramımız smf mod, Ramazan Bayramımız windows, Ramazan Bayramımız futbol, Ramazan Bayramımız smf tema, Ramazan Bayramımız smf seo,Ramazan Bayramımız donanim, Ramazan Bayramımız wallpapers, Ramazan Bayramımız çözüm, Ramazan Bayramımız moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: