Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Spor (Moderatör: Soul_Eraser) > Sabri'nin hedefi Avrupa'da oynamak
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi Sabri'nin hedefi Avrupa'da oynamak
Cevaplar 1
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 78
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sabri'nin hedefi Avrupa'da oynamak  (Okunma Sayısı 78 defa)
04 Mart 2007, 19:25:57
Üye Grubu : O Bir Klas
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 15:20:07
Mesaj Sayisi : 569
Konu Sayisi : 184
Üye No : 11
Rep Gücü : Rap 4

« : 04 Mart 2007, 19:25:57 »

Galatasaray'ın Milli yıldızı Sabri Sarıoğlu, futbol yaşamındaki hedefleri içinde Avrupa'nın üst düzey bir takımında futbol oynamanın olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan “Cola Turka ile Soru Cevap” bölümünde taraftarlardan gelen soruları yanıtlayan Sabri, yurt dışında kariyerine devam etmek isteyip istemediğinin sorulması üzerine, “Bugüne kadar çok cazip bir teklif olmadı. Mutlaka teklifler oluyor. Ben de her futbolcu gibi Avrupa'da oynamak isterim, ama önce Galatasaray gelir. Galatasaray'ın menfaati doğrultusunda gelişen her şeyde ben varım. Kulübüm bu transferden kazançlı çıkacaksa, ben de Avrupa'da oynamak isterim” dedi.

Ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin kendisine transfer teklifinde bulunması halinde tepkisinin ne olacağı şeklindeki bir soruya Sabri, “Ben kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım. Öyle bir teklifin geleceğini de sanmıyorum. Gelse de düşünmem” cevabını verdi.

Takım arkadaşları tarafından kendisine takılan lakabın, ufak tefek ve hızlı olması nedeniyle “Speedy Gonzales” olduğunu belirten Sabri, ailesinde özellikle annesinin futbolu çok sevdiğini kaydederek, “Çok zayıf olduğum için futbol oynamamı istemiyordu, ama sonra güçlenince o da takip etmeye başladı. O da her maçımı takip eder” dedi.
Moderatöre Bildir   Logged

EZAN DİNMEZ DİYEN BAYRAK İNMEZ DİYEN ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR!...
Eğil kulak ver Ceddine
Türk'e kefen kimin haddine
Avrupa'dan Çin Seddi'ne
Türk'e rehber KUR'AN olsun
Hedef bize TURAN olsun!...
25 Mart 2007, 20:35:24
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2007, 20:35:24 »

eevt sabri başarılı ve mücadeleci bir futbolcumuz dün akşam da bu başarısını gösterdi.. ilerde güzel yerlere gelecek bir futbol kapasitesi var..
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: