Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Şiir Köşesi > Güzel Şiirler > sana seni yazıyorum:(:(
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi sana seni yazıyorum:(:(
Cevaplar 2
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 81
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: sana seni yazıyorum:(:(  (Okunma Sayısı 81 defa)
12 Temmuz 2007, 00:09:41
...Küçük kız...
Bayan Moderatör
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 30 Mayıs 2008, 17:20:28
Mesaj Sayisi : 2466
Konu Sayisi : 214
Üye No : 1487
Rep Gücü : Rap 293
Kisisel Mesaj : Büyümek isteyen kim!...

« : 12 Temmuz 2007, 00:09:41 »

Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya,başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı,kalemi elime alıp,seninle dertleşmek,yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geliyor içimden.Sana yazmak.''Sana seni Yazmak''
Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları...Sana ait yüreğimin derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak ve toprağı alnından öperken yağmur taneleri,tüm banliğimle sana yağmak istiyorum...

Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın ve yine sen varsın yarım kalan sevdamın eksik taraflarında.Bomboş ve sessiz kaldırımlarda yürürken seni haykırıyorum sensizliğin inadına! Bu sensizlik gecesinde sevdamın en ücra köşelerine seni yazıyorum.

Bu gece gene yağmur yağıyor.Yağmur yağıyor gönlümün sensizlikle yanan her yerine.Yağsın,yağsın ki saklasın sensizliğimde döktüğüm gözyaşlarımı!Ve yine saklasın sensiz geçen bomboş hayatı...

İşte seni haykırıyorum sensizliğe alışamamış yüreğime,işte seni yazıyorum!!!
Bu gece gene yağmur yağıyor.Senyoksun oysa biliyorum ve üşüyorum sensiz kaldığım saatlerde. Gözyaşlarımı efkarıma kattım bu gece. Sevdamı,umudumu ve seni kızgın bir sel gibi kalbime akıttım.

Bu gece yağmurla beraber gözyaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara.Süzülen her damlada sen vardın ve yine sen vardın gecenin en karanlık anında. o,doya doya bakamadığım gözlerin,gözlerimin içine bir kez daha değseydi ve tebessümünden bir gül açsaydı yanaklarında,yetmez miydi? Bir bakışın bir ömüre değmez miydi?
İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve sevgin yağıyor yüreğime...Yalnız ve bomboş odamda sen varsın hala.Hala sensizliğim duruyor yanı başımda...

Bu gece gözyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara.Seni arıyorum,erimekteyim...Karanlık geceye inat ay gökyüzünde...

Ve gökyüzü yüreğimde..........
Moderatöre Bildir   Logged

вαzєη уσяgυηℓυк ∂üşєя göηℓüмє....۲۹.۱۱.۲۰۰۷
12 Temmuz 2007, 00:13:28
Üye Grubu : Klas Delisi
Yas : 19
Kayit Tarihi : 24 Haziran 2007, 01:48:10
Mesaj Sayisi : 204
Konu Sayisi : 33
Üye No : 382
Rep Gücü : Rap 2

« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2007, 00:13:28 »

ağla ağla ağlapaylaşım için tşkler  mükemmel bi şey  ağla ağla  tebrik tebrik tebrik tebrik
Moderatöre Bildir   Logged

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
12 Temmuz 2007, 01:09:09
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : 20
Kayit Tarihi : 22 Mart 2007, 00:05:02
Mesaj Sayisi : 1877
Konu Sayisi : 98
Üye No : 99
Rep Gücü : Rap 34

« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2007, 01:09:09 »