Klas En Klas Forum Sitesi
22 Ağustos 2008, 00:46:55 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Secde Nereye Götürür Alnını ??  (Okunma Sayısı 106 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*
Üye Grubu : Klas Dostu
Konu Sayısı : 16
Üye No : 283
Rep Gücü : Rap -11
Kişisel Mesaj : BEN SENİ KOLLUYORUM SEN BENİ KOLLAMIYORSUN

« : 14 Haziran 2007, 23:21:20 »

Yüzünü toprağa sür şimdi... Evine dön. Sılana koş. Subhane rabbiye'l -a'la. Sen varsın. Sen a'lasin. Eksiklikten uzaksın, noksanlıktan muallâsın, kusurdan mukaddessin. Kusur bende. Benden yana eksiklik. Bende saklı acizlik. Bende bekler fakirlik. Yalnız sana muhtaç olma zenginliğimdir secdem. Yalnız Sana kul olma şerefimdir secdem. Sultanlığımdır secdelerim. Varlığımı huzurunda sıfırladığım andır. Senin şah damarı yakınlığından kalbimin yakınlıklar emdiği andır, ruhumun muştular bulduğu demdir. Miracımın kab-ı kavseyni secde. Beni aradan çıkardığım yerdir secde. Dediğini yapıyorum, secde edip yaklaşıyorum. Sana yaklaşıyorum. Tüm uzaklıkları uzaklara bırakıyorum. Tüm aldanışları tuzaklarda bırakıyorum.

Yüzümde secdelerimin izini bırak ey Rabbim.

Alnıma rahmetinin nefesini bırak ey Rabbim.

Kalbime En Sevgilir17;nin aşkını bırak ey Rabbim.

Secdemden dirilt beni.

Secdemde öldür beni.

Secdemde durult beni.

Secdemde doğrult beni.
Moderatöre Bildir   Logged

Kurallara Aykırı Hareketten Siteden uzaklaştırıldı.Bizim için SAYGI Herşeyden evvel gelir.
sensizlik_ve_ben
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 19:27:00 »

ALLAH rAzI oLsUn KaRdEşİmMm...  gülümse
*
Üye Grubu : Klas Sever
Konu Sayısı : 5
Üye No : 347
Rep Gücü : Rap 0

« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2007, 11:02:13 »

amin amin aminnnn  paylaşım çok güzel.Allah razı olsun tebrik
*
Üye Grubu : Klas Delisi
Konu Sayısı : 33
Üye No : 382
Rep Gücü : Rap 2

« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2007, 17:04:34 »

aminn paylaşım için teşşekürler

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
Secde Nereye Götürür Alnını ?? klas, Secde Nereye Götürür Alnını ?? sinema, Secde Nereye Götürür Alnını ?? film, Secde Nereye Götürür Alnını ?? haber,Secde Nereye Götürür Alnını ?? teknoloji, Secde Nereye Götürür Alnını ?? televizyon, Secde Nereye Götürür Alnını ?? anket, Secde Nereye Götürür Alnını ?? fragman, Secde Nereye Götürür Alnını ?? mizah, Secde Nereye Götürür Alnını ?? komik indir, Secde Nereye Götürür Alnını ?? program yükle, Secde Nereye Götürür Alnını ?? download, Secde Nereye Götürür Alnını ?? ilahi, Secde Nereye Götürür Alnını ?? resim, Secde Nereye Götürür Alnını ?? islam, Secde Nereye Götürür Alnını ?? anket,Secde Nereye Götürür Alnını ?? video, Secde Nereye Götürür Alnını ?? imamhatip,Secde Nereye Götürür Alnını ?? dini bilgi, Secde Nereye Götürür Alnını ?? resim, Secde Nereye Götürür Alnını ?? siir, Secde Nereye Götürür Alnını ?? biyografi, Secde Nereye Götürür Alnını ?? sehirler, Secde Nereye Götürür Alnını ?? moda, Secde Nereye Götürür Alnını ?? dizi, Secde Nereye Götürür Alnını ?? photoshop, Secde Nereye Götürür Alnını ?? font, Secde Nereye Götürür Alnını ?? dizisi, Secde Nereye Götürür Alnını ?? smf, Secde Nereye Götürür Alnını ?? sözleri, Secde Nereye Götürür Alnını ?? avatar, Secde Nereye Götürür Alnını ?? sohbet , Secde Nereye Götürür Alnını ?? smf mod, Secde Nereye Götürür Alnını ?? windows, Secde Nereye Götürür Alnını ?? futbol, Secde Nereye Götürür Alnını ?? smf tema, Secde Nereye Götürür Alnını ?? smf seo,Secde Nereye Götürür Alnını ?? donanim, Secde Nereye Götürür Alnını ?? wallpapers, Secde Nereye Götürür Alnını ?? çözüm, Secde Nereye Götürür Alnını ?? moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: