| 20 Temmuz 2008, 02:48:52 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Üye No: 814
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« : 20 Temmuz 2008, 02:48:52 » |
|
Serdar Ortaç - Acıları Bitiremedim
Albüm Adı : Bilsem ki
Artık aşka acelem yok Çok bekler miyim? Seni içtim bir seferde Çok özler miyim?
Ayrılık bu son nefeste Yakalar beni Yanlız ölmem bu seferde Korkma vur beni
Acıları bitiremedim Gururuma yediremedim Sana bu son sözüm son kararım Yine de seni bende bitiremedim
Söz Yazarı : Serdar Ortaç Besteci : Serdar Ortaç Düzenleme : Selim Çaldıran
|
|
|
|
|
|
Klas Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben Klas moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Serdar Ortaç şarkı sözleri... oyunlari, Serdar Ortaç şarkı sözleri... programi, Serdar Ortaç şarkı sözleri... oyunu indir, Serdar Ortaç şarkı sözleri... program yükle, Serdar Ortaç şarkı sözleri... download, Serdar Ortaç şarkı sözleri... hikayeleri, Serdar Ortaç şarkı sözleri... resimleri, Serdar Ortaç şarkı sözleri... haber, Serdar Ortaç şarkı sözleri... yükle,
Serdar Ortaç şarkı sözleri... videosu, Serdar Ortaç şarkı sözleri... msn eklentisi, sarki sözleri
|
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 02:49:28 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2008, 02:49:28 » |
|
Serdar Ortaç - Adam Gibi
Albüm Adı : Çakra
Neden düştün gözümden? Neden hislerin hep yalan?
Nedense biz seninle, mutluluğu, Paylaştık hep uzaktan
Aşk ızdırap denizi, şaşırdım ben kapıları Garip bir umutsuzluk, sardı dört bir yanımı Akıllandın mı bilinmez, yoksa her şey sıradan mı?
Adam gibi yürekli ol, çık karşıma bak yüzüme, Yalandı de, unuttum de, aldattım de, bağır yüzüme. Senin kokun, senin dokun, senin tadın yetmedi de, Sokaktaki köpek kadar, gururlu ol, bağır yüzüme
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 02:50:07 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2008, 02:50:07 » |
|
Serdar Ortaç - Affedemem
Albüm Adı : Aşk İçin
Acın kalır içim yanar Arar gönül seni arar Sarar bütün dertler beni sarar Biter umutlarım biter Hayallerim gelir geçer Kalır hüzün umutlarım söner Ne haberin gelir bana beklediğim Ne yolların kalır bana özlediğim Affedemem ellerini Affedemem gözlerini Affedemem seni seni seni
Söz Yazarı : Serdar Ortaç Besteci : Serdar Ortaç
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 02:50:40 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2008, 02:50:40 » |
|
Serdar Ortaç - Akdeniz
Albüm Adı : Mesafe
Söz:Serdar Ortaç Müzik:Serdar Ortaç
Akdeniz'in bütün kızları Hanginiz aşk için söyleyin? Paylaşalım bütün kozları Sevmesi çok güzel yazları
Oturarak aşkı bulamazsın Bulsan elinde tutamazsın Herkesi birden sevemezsin Kimseye aşkım diyemezsin.
Aşk-ı baharımda Olsana yanımda Bence umurunda Bence seviyorsun
Kapkara günlerimi Süsledi düşlerimi Çal hadi DJ hadi, Çal ne duruyorsun?
Düzenleme:Erdem Kınay Mix:Bülent Aris - Erdem Kınay Stüdyo:Booya Studio & Hamburg Vokal:Erdem Kınay
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 02:51:51 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2008, 02:51:51 » |
|
Serdar Ortaç - Aradın Mı?
Albüm Adı : Sahibinin Sesi Remix Aklıma gelmiyor artık Ne çabuk unutuldu yüzün Bana aşkını vermeye kalkma Ne yazık ki yalanmış sözün
Başka bir aşka gücüm yok Seneler çabuk yordu beni Bütün ömrümü uğruna verdim İsteseydi arardı beni Günah mı yalan mı Yürekli olda cevap ver Seni son defa arzularken Bana bir kerecik cevap ver Aradın mı seni yar diye koynuma saklarken Aradın mı geceler boyu hasreti koklarken Aradın mı kabul etmeden ayrılığı Cevap ver
Söz Yazarı : Serdar Ortaç Besteci : Serdar Ortaç Düzenleme : Selim Çaldıran
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 02:52:52 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2008, 02:52:52 » |
|
Serdar Ortaç - Asrın Hatası
Bir kere sevdi gönül Mevsim bahar olsa da Yandı tutuştu gönül Kalbi bir taş olsa da
Bin kere söylüyorum Bir kere dinlesen Bak yine söylüyorum Aşk için ölmese de
Değmez sana değmez Aşkın öyle çok büyük ki Kimseye boyun eğmez Bilmez kıymet bilmez Yaran öyle çok derin ki Kimse onu silemez
Allah'tan kork Sevmekten kork Başka çaren yok
Karşıma bir daha çıkma sakın Bence bu asrın hatası olur Kendime başka bir aşk bulurum Sen beni hiç sevmesen de olur
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 02:53:25 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Temmuz 2008, 02:53:25 » |
|
Serdar Ortaç - Aşk İçin
Aşk için yanıyor, çarpıyor yüreğim Sen yoksun ki yanımda güzelim Nerelere gitsem, kimlere sorsam Arasam tarasam, yollara baksam Bu canımı bile bile ateşlere atsam...
Sevgin kalbimi tutsak ediyor Her gece, her hece zindan geliyor Ellere, dillere, gözlere gelme Sakın çocuk gibi oynama benle Bedenim yanıyor gözlerim ıslak Kalbim kalbine ebedi tutsak...
Yapılırmı hiç bunlar bana Aşkımla oyun oynama
Söz Yazarı : Özkan Turgay Besteci : Özkan Turgay Düzenleme : Özkan Turgay
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 02:55:59 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Temmuz 2008, 02:55:59 » |
|
Serdar Ortaç - Aşkın Kitabı
Geceler yine sakin sensiz İçimde bir ateş ümitsiz Sonunda kopacak kıyamet Yanımda bulursun keramet
İçimde yangınların kokusu Yanar döner dumanı Ansızın kalbime girdiğin anda Bitecek gönül korkusu
Aşkın kitabını daha hiç yazmadım Duymadım kokusunu seni aldatmadım
Söz Yazarı : Serdar Ortaç Besteci : Serdar Ortaç Düzenleme : Özkan Turgay
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 02:57:23 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Temmuz 2008, 02:57:23 » |
|
Serdar Ortaç - Ayrı Gitme
Albüm Adı : Nefes
Hiç günah işledinmi,çözümü denedinmi Suçumu kabul ettim,darısı başıma Adımı yazacaklar,bizi ayıracaklar Kuyumu kazacaklar,darısı başına, Söyle düşmanlara,uslu olsunlar Bana vuracağına,güçlü olsunlar Töreyi kabul edip,suçu olsunlar, Kaderim ellerinde Aşkın kazanması için,ayrı gitme Bu kuru göz yaşı için ,ayrı gitme Saçının tanesi bile,güneşten parlak, Beni karanlığa itme Senin de yüreğin vardı,doğduğunda Söyle kim aklını aldı,solduğunda Başına talihin kuşu konduğunda, Beni uzaklara itme.
Sultana sıra bende.niye kor adama niye zor Ucuz olmak, Niye ayrılığa köşeden sebep olmak, Hani aşk kutsaldı,yasaldı. Hani yaşanan gerçek tek masalda, Günah da gizledin ayrılığı, Yalandan dolandan bıktım oyundan, Kalbime her kamçı da ucunda sen, Sana haberim var. Vazgeçtim seni sevmekten.işte muhabbet, Sen sabaha kadargezerken iyiydi. O harabe beni sana över gibi yapıp, Kendini sana satarken iyiydi. Arkamdan atarken,dost dediğin yılanlar Kuyumu kazarken iyiydi. Kaderin akışı değişti.ne kadar ağlasan Gitme kal desen de gidiyorum ben iyi mi
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 02:58:02 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Temmuz 2008, 02:58:02 » |
|
Serdar Ortaç - Ayrılık İnsanlar İçin
Söz:Serdar Ortaç Müzik:Serdar Ortaç
Yarim benden uzak, ben yare yakın, Kuruttun gülleri giderken bu yaz. Dilimde namesi, içimde aşkın Giderken son gece gülümse biraz
Yar senden ayrılalı, Kaç gün saydım kim bilecek?
Kimler duyacak feryadımı, Kaç gece ömrümden gidecek?
Yar deli yüreğin yorgunda, Bir benim aşkım genç kalacak.
Kim seni kaldırıp uykunda, Yar diye koynuna kim saracak?
Ağlama, ağlama İçinde kalsın.
Ayrılık insanlar için, Ve sen de insansın...
Düzenleme:Serdar Ortaç Mix:Tarık Ceran Stüdyo (kayıt):RMS & İstanbul Stüdyo (mix):İmaj & İstanbul
Piyano:Mustafa Ceceli Yaylı Aranjman:Erhan Bayrak Yaylılar:Gündem Yaylı Grubu Drum: Volkan Öktem
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 02:58:49 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Temmuz 2008, 02:58:49 » |
|
Serdar Ortaç - Ayrılmam
Gururla harcadım elimde kalanı, Çiçekler aldım sarmadı yaramı, Acı bile kendine getiriyor adamı, Bir dikili ağacım yok. İyileri yakacak,kötülere bakacak, Daha iyi çıktımı,beni bile satacak, Yolun ötesinden yüreğime akacak, Aşka inancım yok. Acıları tatmam gerek Açığı kapatmam gerek Kopunca senden,en hoş yerinden İki göbekatmam gerek Ne tende duygu,ne de biraz uyku Yürek de lazım çok nazara inandım,büyüye inancım yok. Ayrılmam Hadi kov beni yüreğinden Hiçbir yere terk etmem Seni zar zor buldum ben Aşktan vazgeçmek yok
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 03:01:31 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #11 : 20 Temmuz 2008, 03:01:31 » |
|
Serdar Ortaç - Bana Özelsin
Albüm Adı : Okyanus
Gözden uzak değil Güneşten yakın bana Yanarsam günah değil Yakarsan yazık sana
Kimse seni zorla istemez Kimse hüküm giymez ayrılıktan Kimse sana zorla git demez Memnunsan kal uzakta
Bana özelsin aşkım Bana özelsin aşkım İlacı sensiz aşkın Tanırsan çor seversin
Bana özelsin aşkım Bana özelsin aşkım Her halinle güneşten Hatta benden güzelsin
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 03:02:28 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #12 : 20 Temmuz 2008, 03:02:28 » |
|
Serdar Ortaç - Başardın Ağlatmayı
Söz:Serdar Ortaç Müzik:Marios Psimopoulos
Tam unutmuşken, her şey bitmişken Neden karşı çıktın? Katlanıyordum, söylemiyordum, Kalan son yarımdın.
Her şeyim vardı, Çok şey azaldı yokluğunda. Yalvarıyordum, saklanıyordum, dokunduğunda.
Başardın ağlatmayı, Başardın yalvartmayı, Her şey istediğin gibi. Çok mutluydum sen yokken Sevmeyi unutmuşken Geldin de ne farketti ki?
(Taxim Edition)
Düzenleme:Volga Tamöz Mix:Tarık Ceran Stüdyo:Wave Arts Records Stüdyo (mix):İmaj & İstanbul Drum Kayıt:Tarık Ceran Drum:Volkan Öktem Gitar:Erdem Sökmen Buzuki & Cura:Ali Yılmaz Klarnet:Bülent Altınbaş (Kirpi) Tuşlu Çalgılar:Volga Tamöz Vurmalı Çalgılar:Cengiz Ercümer
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 03:03:04 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #13 : 20 Temmuz 2008, 03:03:04 » |
|
Serdar Ortaç - Başım Bela
Teninin kokusu,her an acı veriyor adama, Canımın dokusu,sen de yüzünü çevirme bana. Yanarım içime,yine dert olur gidişin. Saymadım bilerek,aşkımı kaçıncı terkedişin Acıları hissetmeyi, Bilirim yürek tüketmeyi, Sustukça önümde eğilmeyi, Kabul et beni yorma diyor.
Başıma bela ediyor,yüreği heba ediyor, Her acıya kandı yürek,canıma mı kast ediyor Yüzümü bu son görüşün,tenimi bu son öpüşün, İkimizi son bölüşün,bu da beni mahvediyor
|
|
|
|
|
| 20 Temmuz 2008, 03:03:37 |
[_L e y l - i L â l _]
Global Moderator
O Bir Klas
Rap 121
ağLa sevdam...
|
 |
« Yanıtla #14 : 20 Temmuz 2008, 03:03:37 » |
|
Serdar Ortaç - Başım Bela
Teninin kokusu,her an acı veriyor adama, Canımın dokusu,sen de yüzünü çevirme bana. Yanarım içime,yine dert olur gidişin. Saymadım bilerek,aşkımı kaçıncı terkedişin Acıları hissetmeyi, Bilirim yürek tüketmeyi, Sustukça önümde eğilmeyi, Kabul et beni yorma diyor.
Başıma bela ediyor,yüreği heba ediyor, Her acıya kandı yürek,canıma mı kast ediyor Yüzümü bu son görüşün,tenimi bu son öpüşün, İkimizi son bölüşün,bu da beni mahvediyor
|
|
|
|
|
|