Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Şiir Köşesi > Güzel Şiirler > sessiz çığlık...
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi sessiz çığlık...
Cevaplar 1
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 109
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: sessiz çığlık...  (Okunma Sayısı 109 defa)
03 Mart 2008, 08:30:14
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : 19
Kayit Tarihi : 02 Haziran 2007, 16:07:58
Mesaj Sayisi : 1307
Konu Sayisi : 380
Üye No : 291
Rep Gücü : Rap 53
Kisisel Mesaj : Her $ey YaLan oLmu$ ßu DiyaRDa...

« : 03 Mart 2008, 08:30:14 »

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

Aşk çözülmeyen bir bulmaca, çözülmeye çalıştıkça içerisinden çıkılmayan bir karmaşa olsa gerek. Ne kadar gizemliyse o kadar güzel ne kadar ulaşılmazsa o kadar asil ve ne kadar acıysa okadar değerli. Sevgiye inanmadığım anlarda tanıdım seni ve sevmeyi bana sen öğrettin şarkıların anlamını türkülerin gizemini ve yaşama sırrını. Senden öğrendim senden duydum ilk güzel sözleri ve hiç kimsenin inanarak söylemediği güzel kelimeleri senden işittim ve içimdeki gizemi ortaya çıkaranda sen oldun içimdeki çocuğu okşayan eksik kaldığım sevgiyi tamamlayan bana aşkın acı ama gizemli tadını tattıranda sen oldun.

Ve seninleyken gülebildi yüzüm ve yüreğim, seninleyken durulabildim acı veren bu sahte dünyada sevgiyle her şeyin bir çözüme ulaşabileceğini ve en acımasız kavgamı yaparken yaşamla sen öğrettin dünyayla barışık bir halde yaşamayı hayatın acımasızlığına karşı koyup sevmeyi öğrendiğim ve tam seni seviyorum diyecekken sen kayboldun tüm gücüm ve sevgimle sarılmışken dünyaya beni yıkanda sen oldun acı çekmeden bir şeylerin alınamayacağını öğrettin bana , acıyı ve ızdırapları fazlasıyla çekmişken sevgiye en muhtaç olduğum zamanda tek kalmanın ve sırtımı güvenerek yaslayamadan bir dosta hayat denilen kavgada tek bırakılan yine ben oldum. Ve hak etmeyenlerin hak etmediklerine ulaştığı hayat denen kovalamaca da tekim. Memleketimin zifir karanlık gecelerini simsiyah saçlarına benzetir üşümez ve severdim geceleri Gök yüzüne işlemişti gözlerinin rengi sabahları buğulu yorgun gözlerle bakardı güneş . seninleyken zaman menfumu kaybolur zaman çabucak geçerdi sensiz kalmışsam garipleşir küçülür bir kedi misali köşeme çekilirdim. Çok istediğin o iki kelimeyi söyleyememem bilemememden ve hazır olmadığımdandı. O iki kelimenin anlamını tam öğrendim ve söyleyecekken kayboldun .sessiz bir çığlıktı gidişin ve döneceğinde sanmıyorum geleceksen de gelme artık tattığım ayrılık zehri işlemişken damarlarıma gelişin ölümüm olur ve alıştım sensizliğe ve seni sensizlikte buldum gelme gelsen de tanımaya bilirim ve alıştım sensizliğe gelme gelme artık...
Moderatöre Bildir   Logged

03 Mart 2008, 19:16:45
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : Yok
Mesaj Sayisi : 5681
Konu Sayisi : 768
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 140
Kisisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« Yanıtla #1 : 03 Mart 2008, 19:16:45 »

emeğime sağlık...
+1
Moderatöre Bildir   Logged

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
GoogleTagged: dizisi

Gitmek istediğiniz yer: