Klas En Klas Forum Sitesi
20 Temmuz 2008, 13:04:42 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: sevda dedim---eşref ziya...  (Okunma Sayısı 68 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Moderator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 721
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 97
Kişisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....

« : 12 Ocak 2008, 23:58:33 »

Sevda Dedim

Sevda dedim, bilir misin?
Göze almak ölümü
Sevda dedim, öyle değil
Hiçe saymak bir ömrü

Sevda dedim terk etmek
Ana, baba, kardeşi,
Yari, yareni

Sevda dedim, bilir misi?
Vazgeçmek maldan mülkten
Sevda dedim, öyle değil
Değişmek, dipten kökten
Moderatöre Bildir   Logged

S3WG!  BULM@K  !Ç!N  @R@Y1$@  Ç1KM@Y1N  @LD@N@  ß!L!RS!N!Z  ÇÜNKÜ  3N  DOĞRU  S3WG!  UMM@D1Ğ1N1Z @ND@   G!R3R  H@Y@T1N1Z@  V3  S!Z  D@H@  N3  OLDUĞUNU  @NL@M@D@N  TUT@R  3L!N!ZD3N....

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Otomatik Tag
sevda dedim---eşref ziya... klas, sevda dedim---eşref ziya... sinema, sevda dedim---eşref ziya... film, sevda dedim---eşref ziya... haber,sevda dedim---eşref ziya... teknoloji, sevda dedim---eşref ziya... televizyon, sevda dedim---eşref ziya... anket, sevda dedim---eşref ziya... fragman, sevda dedim---eşref ziya... mizah, sevda dedim---eşref ziya... komik indir, sevda dedim---eşref ziya... program yükle, sevda dedim---eşref ziya... download, sevda dedim---eşref ziya... ilahi, sevda dedim---eşref ziya... resim, sevda dedim---eşref ziya... islam, sevda dedim---eşref ziya... anket,sevda dedim---eşref ziya... video, sevda dedim---eşref ziya... imamhatip,sevda dedim---eşref ziya... dini bilgi, sevda dedim---eşref ziya... resim, sevda dedim---eşref ziya... siir, sevda dedim---eşref ziya... biyografi, sevda dedim---eşref ziya... sehirler, sevda dedim---eşref ziya... moda, sevda dedim---eşref ziya... dizi, sevda dedim---eşref ziya... photoshop, sevda dedim---eşref ziya... font, sevda dedim---eşref ziya... dizisi, sevda dedim---eşref ziya... smf, sevda dedim---eşref ziya... sözleri, sevda dedim---eşref ziya... avatar, sevda dedim---eşref ziya... sohbet , sevda dedim---eşref ziya... smf mod, sevda dedim---eşref ziya... windows, sevda dedim---eşref ziya... futbol, sevda dedim---eşref ziya... smf tema, sevda dedim---eşref ziya... smf seo,sevda dedim---eşref ziya... donanim, sevda dedim---eşref ziya... wallpapers, sevda dedim---eşref ziya... çözüm, sevda dedim---eşref ziya... moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: