| 01 Ocak 2008, 15:26:14 |
|
αн уüяєğιм çσ¢υкѕυη нαℓα вüуüуємє∂ιη
Bayan Moderatör
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 30 Mayıs 2008, 17:20:28
Mesaj Sayisi : 2231
Konu Sayisi : 182
Üye No : 1487
Rep Gücü : Rap 256
Kisisel Mesaj : вιя мανι αçıуσяѕυη,α∂ıηα ∂üş ∂є∂ιğιη
|
 |
« : 01 Ocak 2008, 15:26:14 » |
|
KALBİME GÖMERİM O ZAMAN....
Sonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum
Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman...
Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan...
Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman...
Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim
Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan...
Gökçe Kırgız
|
Sabır, insanı maksadına en tez ulastıran kılavuzdur.
|
|
|
| 03 Ocak 2008, 20:42:11 |
|
koca_türk
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2008, 20:42:11 » |
|
Aşkımızın Duası
Dünyam gözlerinde ağlıyor gibi Her damla aşkımıza bir dua gibi Dünyam gözlerinde ağlıyor gibi Her damla aşkımızı bağlıyor gibi
Kaderim bile seni benden çok sevdi, sevdi Derdinde mutluluk var aşk seni bana verdi Yarınlar bak ufukta aşkımıza gel gel diyor Kucak açmış hep ümitler bizi bekliyor
Bitti artık ızdırabım Gönlüm buldu mutluluğu Bir dünya ki benim dünyam Aşk dolu senle dolu
Sensiz ölecektim inan kahrımdan Bir ses bekle dedi çok uzaklardan Yaşamak çok hüzünlü sessiz bir şarkı gibi Çek derdi ızdırabı, aşkıma hep yıllardan
Orhan Gencebay
|
|
|
|
|
| 06 Ocak 2008, 16:05:05 |
|
konya imam-hatipli olmak...
Kayit Tarihi : 24 Mart 2007, 15:21:41
Mesaj Sayisi : 1032
Konu Sayisi : 30
Üye No : 106
Rep Gücü : Rap 9
Kisisel Mesaj : konya imam-hatip lisesi
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2008, 16:05:05 » |
|
Belki durup dururken yanına gelince Söylediklerimi anlamsız buldun Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın Çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi
Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana..
Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor Peki görüşmek çok mu kolaydı? Çok kısa bir zamanda belki birazda zorla Bence gayet iyide anlaştık
Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana... PİNHANİ
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 06 Ocak 2008, 17:53:37 |
|
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2008, 17:53:37 » |
|
aşk bir hastalıkmış sanki seni bende hapsetti yüreğim kilitli ben odamda kokunla şimdi konuştum duvar sesizdi adın nefesimdi buralar şimdi yangın yeri yokluğun yangının alevi söyle gitmenin sebebi neydi gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm gündüzleri uzatsam geceler bi kördüğüm kapıları kapatsam yalnız üşür müyüm bi kuş olupta uçsam üzerine süzülür müyüm
|
|
|
|
| 06 Ocak 2008, 17:55:36 |
|
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2008, 17:55:36 » |
|
Barış Manço- Ne ola yar ola Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola
Damla damla yağmurdan boynu bükük çiçeklerden daha hüzün verici ne ola Sonbahar yaprağından hele akşam güneşinden daha içimi burkan ne ola Buğulu gözleriyle yollarımı bekleyen yar ola Islak dudaklarından bir garip türküsüyle yar ola
Göç eden kuşlar gibi gidip gelir umutlarım umudun ötesinde ne ola Göç eden kuşlar gibi gidip gelir umutlarım umudun ötesinde ne ola Nefesimde yaşayan sıcaklığı paylaşan yar ola Yaşam denen uykudan uyanmasını bilen yar ola
|
|
|
|
| 07 Ocak 2008, 22:16:37 |
|
koca_türk
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2008, 22:16:37 » |
|
Şehitler Ölmez
Önce vatan millet Sonra ana ve yar Bu yolda savrulan Birileri var
Ezan dinmez diyen Bayrak inmez diyen Şehit ölmez diyen Birileri var
Şehitler ölmez
Bayrakla dertleşen Toprakla birleşen Can verip devleşen Birileri var
Ezan dinmez diyen Bayrak inmez diyen Şehit ölmez diyen Birileri var
Şehitler ölmez Şehitler ölmez
Mustafa Yıldızdoğan
|
|
|
|
|
| 06 Şubat 2008, 11:27:18 |
|
Yas : 19
Kayit Tarihi : 02 Haziran 2007, 16:07:58
Mesaj Sayisi : 1298
Konu Sayisi : 379
Üye No : 291
Rep Gücü : Rap 52
Kisisel Mesaj : Her $ey YaLan oLmu$ ßu DiyaRDa...
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2008, 11:27:18 » |
|
Jale ÜZGÜNÜM
Çare aramadım zannetme Çıkmaz yolları zorladım Gittim olmadı, kaldım olmadı Bitti diyorsam laf değil
Bir anlık öfke zannetme Çoktan yitirdim sabrımı Kaçtım olmadı, sustum olmadı Bitti diyorsam laf değil
Artık bu son veda üzgünüm Nefret etme benden üzgünüm İster miydim hoşçakal demek Elim kolum bağlı üzgünüm
Baştan yanlış yaptık üzgünüm Seninle olmazdı üzgünüm Az mı savaş verdim kendimle Engellere yenildim üzgünüm
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 07 Şubat 2008, 21:07:57 |
|
Kayit Tarihi : 02 Haziran 2007, 16:07:58
Mesaj Sayisi : 1298
Konu Sayisi : 379
Üye No : 291
Rep Gücü : Rap 52
Kisisel Mesaj : Her $ey YaLan oLmu$ ßu DiyaRDa...
|
 |
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2008, 21:07:57 » |
|
ZOR GÜNLER
Benden önce söylenmiş sözlerin haklılığına Kizdığım oldu zamanında ama inandığımda Ömrümde her şarki başka bi kapi açti Bu sarkinin ardinda sen Bu kapinin ardindaysa benden önce söylenmiş sözler vardi
Çok zor günler geçirdim vaktiyle Alemde savaşlar çirpinişlar nihayetinde Asik olmak kismetmis yar, sana.. Asik olmak kismetmis yar..
Seçtiğimiz hayatlar mi bunlar? seçtiklerimiz mi ? Bunca yokluk, bunca kiriklik, bunca aci Seçtiklerimiz evet ! Hayat bu sevgilim çoktan seçmeli Senin askinsa bi dönem ödevi
Bir gece cikip gelsen olmezsin yar Ölümlerden ölüm beğen gelmezsen yar Bir aksam çikip gelsen ölmezsin yar Ölümlerden ölüm beğen öleceğim yar
Bir şarkı tuttum sevgilim bir kapı açtım ikimize İkimiz çokmuşuz meğer bu resme Kapatmadan bu kapıyı yinede Bu yaralar bereler sanadır bileler ...
Bu yaralar bereler sanadir bileler Göreler askimi Sahidim gök kubbe Asigim bekletme
Çok canım yanıyordu gördüklerimden ve göreceklerimden Benim kanayan dizlerim yoktu hayatta bi tek Benim de kanattıklarım vardı elbet Ezdigim kumlar ve geçtigim yollar hala gölgeni taşıyorlar Hani demiştim ya en başında Ne ayrılıklar ne aşklar ne başlangıçlar diye Yani demem o ki çok zor günler geçirdim vaktiyle
Çok zor günler geçirdim vakiyle kalbimde Firari endiseler nihayetinde Asik olmak çok zormus yar sana Asik olmak çok zormus yar
Bir gece çikip gelsen ölmezsin yar Ölümlerden ölüm begen gelmezsen yar Ölecegim yar Bu şarkı sadece benimdi sevgilim Ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize Yazmışsın ya 'onu sevebilecegimi düşünmüştüm' diye İşte o günden beri belkide bu yüzden sadece Bu yaralar bereler sanaydı aşkı bileler Göreler aşkımı şahidim gök kubbe
ICLAL AYDIN
|
|
|
|
| 21 Haziran 2008, 17:52:24 |
|
Kayit Tarihi : 15 Mart 2007, 01:00:44
Mesaj Sayisi : 1628
Konu Sayisi : 110
Üye No : 83
Rep Gücü : Rap 33
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Haziran 2008, 17:52:24 » |
|
Berdan Mardini - Senden Çocuğum Olsun İstiyorum
Seni tanıdığım gün ömrümün en güzel günüdür  Saçların hoyrat dağların en asi gülüdür
Senden çocuğum olsun istiyorum Gözleri senin gibi baksın  Görenlerin içini yaksın bakışları Özü sözü bir aynı benim gibi Biraz deli tıpkı senin gibi  Her sözü ile aşkımız gibi eritsin karakışları 
Senin için Senin için Bu dünyanın ipini çekerim Saçlarının bir tek teli için Tanımam ki herşeyi silerim
Bilirsin her bişeyimsin benim gözümden sakındığımsın Yüreğimin en kuytusunda kendimi sakladığımsın 
Senden çocuğum olsun istiyorum  Gözleri senin gibi baksın Görenlerin içini yaksın bakışları Özü sözü bir aynı benim gibi Biraz deli tıpkı senin gibi Her sözü ile aşkımız gibi eritsin karakışları
Senin için Senin için Bu dünyanın ipini çekerim Saçlarının bir tek teli için Tanımam ki herşeyi silerim 
|
|
|
|
| 21 Haziran 2008, 18:08:10 |
|
...aciz...
Bayan Moderatör
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 10:50:55
Mesaj Sayisi : 1250
Konu Sayisi : 167
Üye No : 4
Rep Gücü : Rap 85
Kisisel Mesaj : ELHAMDULİLLAH....
|
 |
« Yanıtla #9 : 21 Haziran 2008, 18:08:10 » |
|
Günlere bakarsın katı çekersin üzerine perde Yoldan geçenler varda her akşam gelenler nerde Kara yazım yazıldı sanma insanın kaderi böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki
Anılara bakarsın katı katı yiğitlikte var yine serde Bak Bir garip diyorki nerede o yarim nerde Sana kara yazıldı sanma insanın kaderi böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki ERKİN KORAY [/b]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2008, 12:53:00 Gönderen: TUĞBA PB »
|
Moderatöre Bildir
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 21 Haziran 2008, 22:50:39 |
|
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #10 : 21 Haziran 2008, 22:50:39 » |
|
Gecelerimi Al - Hüseyin Turan
Neyim var ki senden başka Gönül vermem sensiz aşka yar Hep ismini söyler durur Bülbül bilmez gülden başka yar
Gecelerimi al, al uykularımı Bugünümü al, al yarınlarımı Herşeyimi al, al sonbaharımı da Sonra bir türkü çal, çal benim için
Ayrılığı çeken bilir Hep ardından hasret gelir yar Sabah doğmaz buralara Sevdan karanlıkta kalır yar
Gündüzlerimi al, al zamanlarımı Yüreğimi al, al umutlarımı Herşeyimi al, al baharlarımı da Şimdi bir türkü çal, çal benim için
|
|
|
|
| 09 Temmuz 2008, 14:22:38 |
|
efnan
Üye Grubu : Klas Hastası
Yas : 26
Kayit Tarihi : 10 Mayıs 2008, 13:19:28
Mesaj Sayisi : 113
Konu Sayisi : 23
Üye No : 1333
Rep Gücü : Rap 24
Kisisel Mesaj : Hayat olduğu sürece umutlarda var...
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2008, 14:22:38 » |
|
AŞK DÖRT YANI OKYANUSLA KAPLI ISSIZ ADA GİBİSİN ÜÇ DİLEĞİM VARMIŞ BEBEĞİM HEPSİDE SENSİN YOK SENDEN ÖTE BANA TANRIM SENİ GETİRSİN GEL BU KOCA YALNIZLIĞIN İLACI TEK SEBEBİ SENSİN 
|
|
|
|
| 25 Temmuz 2008, 11:23:22 |
|
[_|HopeLeSs|_]
Üye Grubu : Klas Müdavimi
Kayit Tarihi : 07 Ocak 2008, 20:53:56
Mesaj Sayisi : 469
Konu Sayisi : 44
Üye No : 814
Rep Gücü : Rap 50
Kisisel Mesaj : [кαямαкαяışıкℓαşмαктαуıм...
|
 |
« Yanıtla #12 : 25 Temmuz 2008, 11:23:22 » |
|
Grup Seksendört - Son Mektup Bırakmaz yakamı hiç bir aşk Sonunda ne oldu bize bak Ayrılmak için çok erken Yarım kalacak sevdalar
Ayrılmak için çok erken Can dayanır mı buna derken Başım koyduğum kucak nerde Salıp kurtul beni derde
Bedenden koptum bir pare Elinde taş olacak bak Yanındayken ben bi çare Yaşanmaz olmuş sevdalar
Saatler durmuş gözümde Zaman yara çok derinde Ellerim buz gibi oldu bak Ateş teninde nafile
Hasretlik çekilmiyor Bu soğuk gecelerde Sensiz hiç yaşamadım ki Bu köhne boş şehirde
Ah bir bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister oku Ben yine sana mecburum
Ah bir bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister oku
|
hala yalanların en güzelidir aşk...
|
|
|
| 26 Temmuz 2008, 14:17:26 |
|
Bayan Moderatör
Yas : 18
Kayit Tarihi : 27 Haziran 2007, 00:41:05
Mesaj Sayisi : 1239
Konu Sayisi : 34
Üye No : 402
Rep Gücü : Rap 22
Kisisel Mesaj : ã$¦kåtÙL ®Âßë
|
 |
« Yanıtla #13 : 26 Temmuz 2008, 14:17:26 » |
|
Seninle başladı, bitsin seninle
Ve gün be gün, ben seni düşünürüm. Sen benim herşeyimsin ey sevgili.
Rüzgarlara ezberlettim türkülerimi, Ben hep uzaklara türkü yazarım
Sılamsın, sevdamsın, sabır taşımsın Kalemim adından başka ad yazmaz Bu kütükte başka bir ad okunmaz Narına nuruna kurban olduğum Seven sevdiğinden asla yakınmaz
Ben sevda bölüğünde kıdemli bir askerim Terhis olsam gidecek bir yerim yok Yüreğimden başka silah taşımam Bütün adresleri iptal ettim Benim senden özge gerçek yarim yok. Sen benim herşeyimsin ey sevgili
Ben rol gereği aşık değilim Deme bu garibin benimle işi ne
Aşkım beni teşhir eder, Sesim içime saklanır Aklanırsa adım, seninle aklanır.
İstersen durmadan adres değiştir, Gözlerimi bağlasalar da bulurum seni. Ben, türkülerde tanıdım Fizan'ı, Yemen'i Anlasam ki sesim sesine değmiştir, Bütün gemileri yakar gelirim.
Bu bir taahhüttür; sına beni En deli rüzgarların öüne sür, bulut-bulut, Bir yerde yanlış yaparsam adımı unut. Son kurşunu kendime sıkar gelirim.
Bir et kemik torbası değilim ben Bir hasar raporu değil yazdığım Bir aşk mektubudur ey sevgili, Kızıl-kıyametten öce
Ve görmek için bakmaya gerek yok Her dilde güzeldir senin adın
Meydanlar sarsılır sen ortaya çıkınca Yeter ki görecek göz, göz olsun.
Velhasıl uzun sözlere hiç gerek yok Dil hicabından lal olmalı seni anarken Ey benim tabibim, tacidarım Gündönümüdür ben seni bekliyorum
|
|
|
|
| 26 Temmuz 2008, 14:20:27 |
|
Bayan Moderatör
Yas : 18
Kayit Tarihi : 27 Haziran 2007, 00:41:05
Mesaj Sayisi : 1239
Konu Sayisi : 34
Üye No : 402
Rep Gücü : Rap 22
Kisisel Mesaj : ã$¦kåtÙL ®Âßë
|
 |
« Yanıtla #14 : 26 Temmuz 2008, 14:20:27 » |
|
Güneşe, yıldızlara sorar seni ararım Yağmura, bulutlara sorar seni ararım
Yorgunum aramaktan, gördüğüme sormaktan Dön gel bir tanem dön gel
Asırlık şu çınara su içtiğim pınara Havadaki turnaya sorar seni ararım
Ağaçlar çiçek açtı, ayrılanlar kavuştu Dön gel bir tanem dön gel
şehirde varoşlara, caddeye sokaklara Mecnun misali sana sorar seni ararım
Gözlerim yaşla doldu, sen yinede gelmedin Dön gel bir tanem dön gel
Günah değil gurbette ağlattın hasretinle Nerdesin şimdi nerde sorar seni anarım
Dön gel bir tanem dön gel, nedir ki sana engel Dön gel bir tanem dön gel
|
|
|
|
|