| 30 Ocak 2008, 14:18:47 |
|
konya imam-hatipli olmak...
Üye Grubu : O Bir Klas
Kayit Tarihi : 24 Mart 2007, 15:21:41
Mesaj Sayisi : 1032
Konu Sayisi : 30
Üye No : 106
Rep Gücü : Rap 9
Kisisel Mesaj : konya imam-hatip lisesi
|
 |
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2008, 14:18:47 » |
|
Hepinize can-ı gönülden Teşekkür ediyorum arkadaşlar.Allah birlikteliğimizi bozmasın  amin
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 25 Şubat 2008, 22:12:46 |
|
Bayan Moderatör
Yas : 18
Kayit Tarihi : 27 Haziran 2007, 00:41:05
Mesaj Sayisi : 1242
Konu Sayisi : 34
Üye No : 402
Rep Gücü : Rap 22
Kisisel Mesaj : ã$¦kåtÙL ®Âßë
|
 |
« Yanıtla #16 : 25 Şubat 2008, 22:12:46 » |
|
ömer abi sna teşekkür ediyoruz bize gerçekten çok iyi bi ortam hazırladın biz burada çok ii arkadaşlıklar edindik  teşekkür ederizz Rabbim seni siteden eksik etmesin inş 
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 26 Şubat 2008, 21:39:23 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 09 Temmuz 2007, 15:12:11
Mesaj Sayisi : 5340
Konu Sayisi : 738
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 112
Kisisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....
|
 |
« Yanıtla #17 : 26 Şubat 2008, 21:39:23 » |
|
ömer abi sna teşekkür ediyoruz bize gerçekten çok iyi bi ortam hazırladın biz burada çok ii arkadaşlıklar edindik  teşekkür ederizz Rabbim seni siteden eksik etmesin inş  amin inş. walla aslında ömer abiden site eksik olmaması lazım.. yoksa ne biz kalırız..ne üyeliğimiz..  ve emekleri hiç bir zaman boşa gitmeyecek..hep destekçiniziz abi..
|
***** S3WG! BULM@K !Ç!N @R@Y1$@ Ç1KM@Y1N @LD@N@ ß!L!RS!N!Z ÇÜNKÜ 3N DOĞRU S3WG! UMM@D1Ğ1N1Z @ND@ G!R3R H@Y@T1N1Z@ V3 S!Z D@H@ N3 OLDUĞUNU @NL@M@D@N TUT@R 3L!N!ZD3N.... *****Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 26 Şubat 2008, 22:35:43 |
|
Administrator
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5604
Konu Sayisi : 2421
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 168
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor
|
 |
« Yanıtla #18 : 26 Şubat 2008, 22:35:43 » |
|
Ben Teşekkür ederim Arkadaşlar.Sizlerle olmak,çoğu zaman aynı şeylere gülüp,aynı şeylere hüzünlenmek,ben olmadığım zamanlarda bile sizlerin burada olduğunu bilmek gerçekten çok güzel.Burada sadece 1 kişinin bile bir Dostluk kurmasına vesile olmuşsak,bir kişinin ihtiyacına cevap verebilmişsek ne mutlu.Önemli olan paylaşmak,Dostluk,muhabbet burada bu ortamı oturtmaya çalışıyoruz.Bunda hepimizin katkısı büyük. Yeri gelmişken İsim değişikliğinden sonra Sitemizle Alakayı kesen pek çok kişi oldu,onlarada bir çift sözüm olacak.Gerçek Dost olsaydınız eğer,"Pazara kadar eşlik etmezdiniz."Kimin Dost olup olmadığınıda anlamış olduk bu sayede,Rabbim yollarını açık etsin.Bizi istemeyeni bizde istemeyiz,bizi sileni bizde sileriz o kadar.Bize Gerçek Dostlar lazım.
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 29 Şubat 2008, 19:23:57 |
|
Bayan Moderatör
Yas : 18
Kayit Tarihi : 27 Haziran 2007, 00:41:05
Mesaj Sayisi : 1242
Konu Sayisi : 34
Üye No : 402
Rep Gücü : Rap 22
Kisisel Mesaj : ã$¦kåtÙL ®Âßë
|
 |
« Yanıtla #19 : 29 Şubat 2008, 19:23:57 » |
|
abi lütfen öyle deme yaa belkide haklısın ama onlar nihayetinde ismiyle başlamışlardı ve o şekilde alışmışlardı ama keşke kalsalardı yaa nolcak nihayetinde aynı insanlar birbirimizi üzmeye değmez dimi amaa 
|
|
|
|
| 03 Mart 2008, 19:07:09 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #20 : 03 Mart 2008, 19:07:09 » |
|
aslında bende gültene katılıyorum.. bir sürü birlikte çok güzel zamanlar geçirdik.. belki üyenin problemini sadece isime bağlama taraftarı değilim.. o psikolojiyi o durumuda olmadan veya kişiyle karşı karşıya konuşmadan bilemeyiz derim.. şuan sitemizde olmayan üyeleri hatırlayıp üzülmüyor değilim..keşke şimdi de olsalardı.. herkes elinden geleni yapmak için burada..biribirimizi üzmeleyim gültenin dediği gibi... belki yanlış belki doğru bilemm fakat bende böyle düşünüyorum.. selametle..
|
***** S3WG! BULM@K !Ç!N @R@Y1$@ Ç1KM@Y1N @LD@N@ ß!L!RS!N!Z ÇÜNKÜ 3N DOĞRU S3WG! UMM@D1Ğ1N1Z @ND@ G!R3R H@Y@T1N1Z@ V3 S!Z D@H@ N3 OLDUĞUNU @NL@M@D@N TUT@R 3L!N!ZD3N.... *****Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 03 Mart 2008, 21:07:42 |
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #21 : 03 Mart 2008, 21:07:42 » |
|
Aynı şeyleri düşünmüyoruz malesef.Sırf isim değişikliğinden dolayı burada yaşanan paylaşılan onca şeyi silen insanlara karşı hoşgörülü olmam mümkün değil.Bu dava için ne kadar mücadele verdiğimi bir ben bilirim,tabi burada kendi adıma konuşuyorum.Kırılmamın sebebi,Evveliyatı daha eski.Siteyi daha açtığım hafta ilk darbeyi imamhatiplim.com sitesi vurdu hiç unutmam ve sonra diğer islami siteler geldi,bırakın bir konuda destek olmayı beni zan altında bırakacak suçlamalar dahi yaptılar.Ve ben tüm bunlara rağmen sadece işime baktım ve İmam Hatip Camiası için bişyler yapmaya çalıştım.Tam 1 yıl dile kolay glebilir.Ve bu 1 yılın sonunda isim değişikliğiyle ilgili bir konu açtım,toplantı yapmak istedim ama kendinizde gördünüz sonucu hala o konu aynı yerde duruyor,Fikir dahi belirtmyen insanlar Tabiri caizse bizi davaya ihanet etmiş kendilerinide Davanın yılmaz savunucusu ve namus bekçisi ilan ettiler.Benim bu tip masallara karnım tok artık.Ve inanın ne yaptığımı biliyorum.Ve burada kastettiğim kişilerinde ne yaptığını biliyorum.O sebeple Hakkım helaldir ama hiçbir zaman affetmeyeceğim.Bana öneriyle veya yorumla gelen arkadaşlara lafım yok elbette.Ama onlar kendini biliyor ve kendilerini kandırmaya devam etsinler.Bu dava biziml doğmadı ve bizsizde devam edecektir.Ama şunu biliyorum biz kaybderiz bu kafayla.Daha yazmak istiyorum ama grek yok bu konu beni sinirlendiriyor.Sonuç olarak çoğu kişiyi yanlış tanımışım bunu anladım ve gittiler inanın üzülmedim...
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 03 Mart 2008, 21:31:13 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #22 : 03 Mart 2008, 21:31:13 » |
|
abi öncelikle kendi adıma o yazdıklarımı seni yargılamak için yazmadığımı söyleyeyim.. çünkü eğer öyle bir niyetim olsaydı..bunu burda değil..bizzat sana direk söylerdim.. neyse konu bu değil.. şu yönde hala sana katılmıyorum..yaşanmış güzel zamanları benim untmama imkan yok..ben bunların bir daha aynı kişilerle yaşanamayacağına üzülüyorum..o olmasın bu olmasın biz yine burdayız...yine güzel günler geçireceğiz..bundan hiç şüphem yok..ama bazen keşke onlarda olsalar diyorum..bunu demekten bazen nedense kendimi alamıyorum...ondan dolayı bazılarını silemiyorum.. onların haklı olduğunuda söylemiyorum..bizi yarı yolda bıraktılar bende ondan onlara hala kırgınım.. sen daha çok gün geçirdin burada..aranızda yaklaşık 7 aydır burdayım..yaş itibariyle de benden büyüksün..daha çok tecrübelisin her konuda tabiki..buna sözüm yok.. ama yinede aramızdan ayrılan üyelerin hepsinin isim değişikliğinden dolayı aramızda olmadıklarına inanmıyorum... neyse abi..seni ne üzmek isterim ne sinirlendirmek...amacım bu değil.. hakkını helal et..selametle...
|
|
|
|
| 03 Mart 2008, 21:37:59 |
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #23 : 03 Mart 2008, 21:37:59 » |
|
Seni gayet iyi anlıyorum dürican ve bende Tamamını kastetmedim zaten.tek tek isim yazmaya gerek yok bazısı yöneticiydi,bazısı üye ve toplamda 10 kişi civarında bu bahsi geçen kişiler yukarıdada dedim onlar kendini biliyor ve Allaha havale ediyorum.Verdiğim emekler,Gösterdiğim yollar ve ettiğim yardımlardan dolayı.
|
|
|
|
|