|
hubün;lem yezruk lem yağfir...
Bayan Moderatör
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 09 Temmuz 2007, 14:12:11
Mesaj Sayisi : 6888
Konu Sayisi : 821
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 193
Kisisel Mesaj : iyyâke...
|
 |
« : 20 Ocak 2008, 16:34:47 » |
|
sitemizin doğum günü kutlu olsun kardeşlerim..sitemiz 1 yaşına girdi...bi gün gecikmişim sanırım..yanlış bir hesaplama yapmışım sanırım..dün olsaydı da yazamazdım yoktum... neyse...
sitemizi gerçekten bugüne kadar çok güsel bir şekilde getirdik..ben 9 temmuzdan beri sitemizdeyim...çok güsle günlerim geçti sitemizde..çok güsel dostluklar edindimde...ALLAH her zamna herkesi sitemizde ki üyeler gibi değerli insanlarla karşılaştırsın inş. :-)
burda olmaktan çok mutluyum.. :muck her zaman her yerde klasfrm.com :muck
sitemizin de hep beraber inş. bütün doğum günlerini kutlarız.. :muck :muck
buda benden site üyelerine...
NİCE İNŞ. BERABER SİTE DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAYA...
SELAM VE DUA İLE..
RABBİME EMANETSİNİZ..Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
SİTEMİZİN 1. YAŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN KARDEŞLERİM...
{...Soluk alabiliyor ve şu dakikaya dayanabiliyorsak,sorunlarımız ayrıntıdır...} ~~Muhammed Bozdağ~~
|
|
|
|
Kanka
|
Kanka bu Sitede ne ararsan var sende Hiç Vakit Kaybetmeden Üye Ol Veya Giris Yap Bence :)
|
|
|
|
|
|
|
Administrator
Yas : 24
Mesaj Sayisi : 3148
Konu Sayisi : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45
|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2008, 16:51:29 » |
|
Allah razı olsun dürr-i can..hatırladığın ve hatırlattığın için..hayırlı olsun yeni yaşımız..Allah daha sonraki senelerde de birlikte olmayı nasip etsin inşallah.. cümleten hepimiz için hayırrlı olsun 1. yaşımız.. :muck :muck :muck
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2008, 16:55:04 » |
|
Allah razı olsun dürr-i can..hatırladığın ve hatırlattığın için..hayırlı olsun yeni yaşımız..Allah daha sonraki senelerde de birlikte olmayı nasip etsin inşallah.. cümleten hepimiz için hayırrlı olsun 1. yaşımız.. :muck :muck :muck
sitemize yöneticiğinizi de kutluyorum.. =) sizler olmasanız olmaz zaten..=) herşey için siz sağolun.. :muck :muck
|
|
{...Soluk alabiliyor ve şu dakikaya dayanabiliyorsak,sorunlarımız ayrıntıdır...} ~~Muhammed Bozdağ~~
|
|
|
|
Yas : 19
Kayit Tarihi : 02 Haziran 2007, 15:07:58
Mesaj Sayisi : 1323
Konu Sayisi : 382
Üye No : 291
Rep Gücü : Rap 56
Kisisel Mesaj : Her $ey YaLan oLmu$ ßu DiyaRDa...
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2008, 17:00:48 » |
|
ne güzel 1 yıl olmuşmu ben haziranda üye oldum keşke daha önce olsaydım diye düşünürdüm kaç ay oldu günler nasıl geçiyor sitemizin 1. yaş günü herkese hayırlı olsun hep birlikte bol üyeli seneler olur inşallah :muck :muck :muck
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2008, 17:03:02 » |
|
ne güzel 1 yıl olmuşmu ben haziranda üye oldum keşke daha önce olsaydım diye düşünürdüm kaç ay oldu günler nasıl geçiyor sitemizin 1. yaş günü herkese hayırlı olsun hep birlikte bol üyeli seneler olur inşallah :muck :muck :muck
AMİN AMİN AMİN.... :muck :muck
|
|
|
|
|
|
Üye Grubu : Klas Hastası
Yas : 19
Kayit Tarihi : 25 Haziran 2007, 09:02:47
Mesaj Sayisi : 163
Konu Sayisi : 5
Üye No : 393
Rep Gücü : Rap 5
Kisisel Mesaj : *MSRAİHL*
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2008, 17:30:53 » |
|
Yaaa zaman ne kadar çabuk ge.iyor ama sizlerle birlikte güzel geçti çok fazla giremesemde hep aranızdayım :muck nice güzel senelere inşaallah klasfrm ailesiyle (parti propagandası gibi oldu be) 
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapFındığın başkenti Kirazın anavatanı Şairanenin rüyası **Giresun*** DOĞU KARADENİZ
|
|
|
|
Administrator
Yas : 24
Mesaj Sayisi : 3148
Konu Sayisi : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2008, 17:37:21 » |
|
sitemize yöneticiğinizi de kutluyorum.. =) sizler olmasanız olmaz zaten..=) herşey için siz sağolun.. :muck :muck Allah sizden razı olsun canım..site bugünlere geldiyse herkesin desteğiyle..inşallah daha da iyi günlere getiririz hep birlikte.. :muck :muck
|
|
|
|
|
|
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Ocak 2008, 17:44:39 » |
|
sitemize yöneticiğinizi de kutluyorum.. =) sizler olmasanız olmaz zaten..=) herşey için siz sağolun.. :muck :muck Allah sizden razı olsun canım..site bugünlere geldiyse herkesin desteğiyle..inşallah daha da iyi günlere getiririz hep birlikte.. :muck :muck inşeALLAH..üyeler modlar ve sizlerin desteğiyle daha güsel yerlere gelcez inş. =(
|
|
|
|
|
|
ѕσυℓ_єяαѕєя
Administrator
Yas : 105
Kayit Tarihi : 23 Şubat 2007, 23:17:01
Mesaj Sayisi : 5889
Konu Sayisi : 2476
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 173
Kisisel Mesaj : Çok Uzaklarda
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Ocak 2008, 18:43:57 » |
|
Tüm Değerli Üyelerimize Teşekkürü borç biliyorum.Acısıyla tatlısıyla uzunca bir süreyi geride bıraktık.Anasayfamızda kutlama için bir başlık açtım oradada yorumlarınızı yazabilirsiniz.Sitemiz 19 Ocak tarihinde kuulmuştu ve bende unuttum açıkçası dürr i can hatırlattı sağolsun. Çok Güzel dostluklar kurduk bu süreçte umarım aynı şekilde devam ederiz ve daha nice yılları birlikte kutlarız.Hepinize Teşekkür ediyorum.
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
eslem
Üye Grubu : Klas Dostu
Yas : 18
Kayit Tarihi : 07 Ocak 2008, 21:55:49
Mesaj Sayisi : 70
Konu Sayisi : 7
Üye No : 815
Rep Gücü : Rap 6
Kisisel Mesaj : aynalar yalan söylemez...
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Ocak 2008, 18:57:17 » |
|
sitemiz bir yaşında haa.. ne güzel yaa... :1: aman aman nazar değmesin inşallah... biz yenilerde daim oluruz inşallah.... :-)
|
|
|
|
|
|
koca_türk
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Ocak 2008, 19:04:26 » |
|
Hamdolsun sitemizin 1. yılınında da siz değerli kardeşlerimle bareberim. Allah c.c.'ın izniyle daha nice yıl dönümlerini hep bareber görür ve kutlarız İnşaallah. Bu sizler kadar değerli ve güzel sitemiz,her geçen gün dahada büyüyerek her kesimden insanları içinde barındıracak güçlü bir forum haline gelecektir. Şahsım adına bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkürederim.
|
|
|
|
|
|
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #11 : 20 Ocak 2008, 19:22:36 » |
|
benim hafızamda ne kuvvetliymiş yaf.. :HI :HI adminler unutmuş... :HI :HI ben unutmamışım... :HI :HI neyse hep beraber burada kutlarız inş. sitemizin doğum gününü... :-)
|
|
|
|
|
|
konya imam-hatipli olmak...
Kayit Tarihi : 24 Mart 2007, 14:21:41
Mesaj Sayisi : 1032
Konu Sayisi : 30
Üye No : 106
Rep Gücü : Rap 9
Kisisel Mesaj : konya imam-hatip lisesi
|
 |
« Yanıtla #12 : 28 Ocak 2008, 22:18:07 » |
|
sitemizin yeni yılı inşALLAH hayırlı ve güzel olur... (sanırım en kısa ben konuştum ama ben duygularımı ifade edemem ki kusura bakmayın...)
|
|
|
|
|
|
ѕσυℓ_єяαѕєя
Administrator
Yas : 105
Kayit Tarihi : 23 Şubat 2007, 23:17:01
Mesaj Sayisi : 5889
Konu Sayisi : 2476
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 173
Kisisel Mesaj : Çok Uzaklarda
|
 |
« Yanıtla #13 : 28 Ocak 2008, 23:23:12 » |
|
Hepinize can-ı gönülden Teşekkür ediyorum arkadaşlar.Allah birlikteliğimizi bozmasın :muck
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #14 : 29 Ocak 2008, 10:30:34 » |
|
Hepinize can-ı gönülden Teşekkür ediyorum arkadaşlar.Allah birlikteliğimizi bozmasın :muck
amin amin :muck
|
|
|
|
|
|