| 04 Ocak 2008, 10:59:57 |
|
Administrator
Üye Grubu : O Bir Klas
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5604
Konu Sayisi : 2421
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 168
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor
|
 |
« Yanıtla #15 : 04 Ocak 2008, 10:59:57 » |
|
saygı değer site yöneticileri Emek verdiniz güzel şeyler yaptınız haklı olarak ziyaret edlme takdir edlme bekliyorsunuz Bu da en tabii hakkınız ve oturup sitenizin ziyaretini beklerseniz şimdikinden fazla bir şey olmaz ANCAK günümüzde reklam verme KENDİSİNİ HATIRLATMA diye bir gerçek var size demiyorum ki paralı reklam verin AMA Üyeleriniz arasında bir mail grubu oluşturarak onlarınemaillerini diğer üyelere aktarabilirsiniz haftada bir hiç olmaz ise cuma günü bayram vb. günlerini kutlayabilirsiniz Üyelerinizi email göndermeye teşvik edip bu emailleride sitede ve diger üyelere email olarak göndrebilirsiniz Üyelerin beğendiği bilgisöz haber slaytları siteye gönderme ve site yetkilisininde bunları diğer üyelere dağıtabilir Site üyelerine her gün bir email gönderebilmeli Üyelerin tatlı bir şekilde tartışabilecekleri konuşabilecekleri meselelere site yer vermeli üyelerine duyurmalı onların da bir şekilde katılıma teşvik etmeli Bu ve buna benzer öneriler belki daha da çoğaltılabilir Mesela bu emailiniz gelmeseydi benim nereden haberim olacaktı sizin yenilikleriniz Benim haberdar olduklarım öncelikle email kutuma gelenlerdir Bilmem bir şeyler anlatabildim mi Saygılarımla
Mehmet KİTAPÇI Sosyal Hizmet Uzmanı
Mehmet Bey Gerçekten Güzel Bir Yorum ve Yolgösterici bir rehber olmuş mesajınız Teşekkür ediyorum.Bu şekilde Canlılığı artırmak katılım oranını yükseltmek elbette mümkün olacaktır,şayet yukarıda da belirttiğim gibi Sitemizi Takip eden kesim olarak biz henüz malesef diyorum bu kültüre ulaşamadık.Zİra bırakın normal üyelerimizi Yönetici kardeşlerimize bile gönderdiğimiz maillerden çoğu zaman sonuç alamıyorum. Daha önce Görev aldığım 100.000 den fazla üyesi olan Forum Sitesi,bilakis smf Forum sisteminin Destek alanında Duayeni olan smf.gen.tr (Tüm SMF Forum Sahipleri-Kurucularının yani Sadece Adminlerin üye olabildiği) de görev yaptım ama bana Toplu olarak gönderilmiş tek mail dahi gelmedi veya biz bu şekilde Göndermedik.Bu doğrudur demiyorum,Elbette arada bir Sitedeki gelişmelerden Üyeleri haberdar etmek gerekli bunu biliyorum.Zira ben bu tip maillerin arada bir gönderilenler hariç kullanıcıyı sıktığını ve üyeliğini İptal etmeye kadar götürdüğünü biliyorum.Ve bu olayın sadece bir Boyutu ki benim bu kararı almamda daha başka etkenlerde var. Yaptığım şeylerden hiçbir karşılık beklemedim ve burada görev alan,almayan tüm kardeşlerimiz Dostlarımızda aynı şekilde özveriyle bu işi götürmeye çalıştık.Lakin onca Uykusuz Gecenin,Bazen sadece bir virgül için Saatlerce uğraşmanın insanlara faydalı bişeyler aktarabilmenin çabası karşılığında sonucun bu şekilde olması beni yıktı diyebilirim.Belki kızgınlıkla,belki kırgınlıkla aldığım bu karar bakalım bizi nereye götürecek.Ben bundan sonra daha hızlı büyüyeceğimize yürekten inanıyorum.Önemli olan birliktelik ruhunu kaybetmemek,bu Güzel mesajınızdan ötürü size Teşekkür ediyorum.Umarım arada birde olsa Mesajlarınıza devam edersiniz.[/b]
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 04 Ocak 2008, 13:05:36 |
|
Bayan Moderatör
Yas : 18
Kayit Tarihi : 27 Haziran 2007, 00:41:05
Mesaj Sayisi : 1242
Konu Sayisi : 34
Üye No : 402
Rep Gücü : Rap 22
Kisisel Mesaj : ã$¦kåtÙL ®Âßë
|
 |
« Yanıtla #16 : 04 Ocak 2008, 13:05:36 » |
|
mehmet abi haklı gerçekten gmail grubu oluştura biliriz buda çok hoş olur.bizim ensar vakfının vardı işletmesi falanda kolay...kolay gelsin... 
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 04 Ocak 2008, 13:28:23 |
|
Üye Grubu : Klas Hastası
Yas : 30
Kayit Tarihi : 23 Mayıs 2007, 01:28:23
Mesaj Sayisi : 145
Konu Sayisi : 43
Üye No : 255
Rep Gücü : Rap 20
|
 |
« Yanıtla #17 : 04 Ocak 2008, 13:28:23 » |
|
s.a. kardeşim, bence dogru bir karar almıssın, gercekten imamhatipliler eski ruhu tasımıyor, bazı uyelerim vardı benimde, gelip uye olup gidenler oldu neden gittin dedigimde ben imamhatipliyim ama istemiyorum imamhatip sitesi dedi, ama sana şöyle bi öneride bulunabilirim, yeni forumunu acarsın ama imamhatiplim.net ide yeni actıgına yönlendirirsin, ben böyle yapmayi düşünüyorum, hatta yaptım bile, Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.haber34.biz Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.haber34.info ve Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.yorumca.org gibi isimleri Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.imamhatipliyiz.biz e yönlendirdim. Gercektende ben imamhatipli deilim diyerek uye olmayanlar var. Bi cözüm bulunmalıydı. haklısın ömer sonuna kadar yanındayım.
|
Varlığın acı veriyor olsaydı bana; Seni ölümüne sevmez, Gelmeyeceğini bile bile seni beklemezdim hala. Ben sensizlikte bile "seni yaşıyorum" sevgili Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapSiNaN_aBi (ReiS)
|
|
|
| 04 Ocak 2008, 14:41:52 |
|
M-B-U-ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : 04 Ocak 2008, 14:41:52 » |
|
s.a.... abi site ismi değişmesi konusunda açıkçası kararsız kaldım kendi adıma... değişmesinin üstte bahsettiğin gibi avantajları çok... diğer yandan da değişmemesi de içimden geçmiyor değil.. bu konuda kararsızım.. yalnız bu isimle alakalı fikrim şu.. bence isim olarak hiç uygun değil... ihl çerçevesinde olmasa da en azından dini içerikli bir forum ismi olması daha uygundur diye düşünüyorum... bu isim bana çok soğuk geldi.. yine bana göre hiç de çekici durmuyor... değişmesi kaçınılmaz diye düşünülüyorsa bile bu isim bence hiç oturmaz sitemize... ayrıca dini içeriği bi kenara bıraktığımızda bile nedense isim ban çok sıradan ve itici geldi... tabi bunun kararı genel görüşe göre belirlenir bu sadece benim fikrim... sitemizin içeriğine hiç uygun bur isim değil... en azından sitemizin içeriğiyle ilgili bir mesaj yok... yani içeriğini temsil etmiyor... değişip değişmemesi konusunda kararsız olduğum içim ''sitemizin yeni ismi ne olsun '' konusuna da yorum yazamadım... ilk açıldığı gün baktım konuya ama cevap yazamadım bu kararsızlıktan dolayı...
neyse bu kadar açıklama yeterli sanırım... ben ''hiç beğenmedim'' seçeneğini işaretledim... bu isim uymadı bence... değişecekse daha başkabir isim olması taraftarıyım... tabi karar verildiyse diyecek bişeye gerek yok... daha fazla yoruma da...
teşekkürler... emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
| 04 Ocak 2008, 16:35:56 |
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #19 : 04 Ocak 2008, 16:35:56 » |
|
s.a. kardeşim, bence dogru bir karar almıssın, gercekten imamhatipliler eski ruhu tasımıyor, bazı uyelerim vardı benimde, gelip uye olup gidenler oldu neden gittin dedigimde ben imamhatipliyim ama istemiyorum imamhatip sitesi dedi, ama sana şöyle bi öneride bulunabilirim, yeni forumunu acarsın ama imamhatiplim.net ide yeni actıgına yönlendirirsin, ben böyle yapmayi düşünüyorum, hatta yaptım bile, Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.haber34.biz Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.haber34.info ve Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.yorumca.org gibi isimleri Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.imamhatipliyiz.biz e yönlendirdim. Gercektende ben imamhatipli deilim diyerek uye olmayanlar var. Bi cözüm bulunmalıydı. haklısın ömer sonuna kadar yanındayım. Teşekkürler Sinan imamhatiplim.net Doaminin süresinin dolmasına kısa bir zaman var ama bu süre içinde olsa Yönlendiririm önerin ve Yorumun için Sağolasın.s.a.... abi site ismi değişmesi konusunda açıkçası kararsız kaldım kendi adıma... değişmesinin üstte bahsettiğin gibi avantajları çok... diğer yandan da değişmemesi de içimden geçmiyor değil.. bu konuda kararsızım.. yalnız bu isimle alakalı fikrim şu.. bence isim olarak hiç uygun değil... ihl çerçevesinde olmasa da en azından dini içerikli bir forum ismi olması daha uygundur diye düşünüyorum... bu isim bana çok soğuk geldi.. yine bana göre hiç de çekici durmuyor... değişmesi kaçınılmaz diye düşünülüyorsa bile bu isim bence hiç oturmaz sitemize... ayrıca dini içeriği bi kenara bıraktığımızda bile nedense isim ban çok sıradan ve itici geldi... tabi bunun kararı genel görüşe göre belirlenir bu sadece benim fikrim... sitemizin içeriğine hiç uygun bur isim değil... en azından sitemizin içeriğiyle ilgili bir mesaj yok... yani içeriğini temsil etmiyor... değişip değişmemesi konusunda kararsız olduğum içim ''sitemizin yeni ismi ne olsun '' konusuna da yorum yazamadım... ilk açıldığı gün baktım konuya ama cevap yazamadım bu kararsızlıktan dolayı...
neyse bu kadar açıklama yeterli sanırım... ben ''hiç beğenmedim'' seçeneğini işaretledim... bu isim uymadı bence... değişecekse daha başkabir isim olması taraftarıyım... tabi karar verildiyse diyecek bişeye gerek yok... daha fazla yoruma da...
teşekkürler... emeğinize sağlık...
a.s. Hakan Yalnız değerlendirme yaparken haklı olarak benim değinmediğim bir konu olması sebebiyle haklı eleştiriler bunlar.Yalnız Şöyle bir durum var Siteyi sanırım bu Akşam kapatacağım ve Yeni formata ve isime uygun olarak yapılandıracağım.Yani içeriğe uygun bir isim konusundaki eleştiriler bence yeni düzeni gördükten sonra yapılmalı.Pek çok Yeni Kategori açılacak,şuanki Bölümlerden bazıları kaldırılacak,bazılarıysa tek kategori altında toplanacak.
İsism Konusuna değindim yukarıda ama kısaca bir daha bahsedeyim isim tam olarak benim aradığım bir isimde olmadı zaten bunu kabul ediyorum yalnız isim seçerken başka kriterlerede dikkat ettim bunuda gözardı etmeyiniz. 
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 05 Ocak 2008, 19:40:09 |
|
Yas : 20
Kayit Tarihi : 22 Mart 2007, 00:05:02
Mesaj Sayisi : 1864
Konu Sayisi : 98
Üye No : 99
Rep Gücü : Rap 33
|
 |
« Yanıtla #20 : 05 Ocak 2008, 19:40:09 » |
|
abi bu konuda ben hep yorumsuz kaldım size hak veriyorum daha fazla insana hitap etmek için bu yol ii bi seçenek ama yinede ben önceki isimden daha memnundum o yüzden başından beri karışmadım... yeni ismimiz hayırlı olsun.............
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 05 Ocak 2008, 19:45:12 |
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #21 : 05 Ocak 2008, 19:45:12 » |
|
abi bu konuda ben hep yorumsuz kaldım size hak veriyorum daha fazla insana hitap etmek için bu yol ii bi seçenek ama yinede ben önceki isimden daha memnundum o yüzden başından beri karışmadım... yeni ismimiz hayırlı olsun.............
Sağolasın Huzur Sokağı Hayırlısı olsun.Sadece isimle olmadı verdiğimiz emeklerin karşılığını almamız gerekiyordu böylesi daha iyi olacak inşalah.
|
|
|
|
| 05 Ocak 2008, 19:46:31 |
|
Yas : 20
Kayit Tarihi : 22 Mart 2007, 00:05:02
Mesaj Sayisi : 1864
Konu Sayisi : 98
Üye No : 99
Rep Gücü : Rap 33
|
 |
« Yanıtla #22 : 05 Ocak 2008, 19:46:31 » |
|
inş. abi
|
|
|
|
| 05 Ocak 2008, 21:36:22 |
|
koca_türk
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #23 : 05 Ocak 2008, 21:36:22 » |
|
Abi sitemiz yeni tema ve içeriğiyle çok güzel olmuş,emeğinize sağlık. İnşaallah emeğinizin karşılığını hep birlikte görürüz. Allah utandırmasın...
|
|
|
|
|
| 06 Ocak 2008, 00:41:33 |
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #24 : 06 Ocak 2008, 00:41:33 » |
|
Abi sitemiz yeni tema ve içeriğiyle çok güzel olmuş,emeğinize sağlık. İnşaallah emeğinizin karşılığını hep birlikte görürüz. Allah utandırmasın...
Teşekkürler Kardeşim Sağolasın.İddialıyız Allah utandırmasın.
|
|
|
|
| 06 Ocak 2008, 14:00:00 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 09 Temmuz 2007, 15:12:11
Mesaj Sayisi : 5340
Konu Sayisi : 738
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 112
Kisisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....
|
 |
« Yanıtla #25 : 06 Ocak 2008, 14:00:00 » |
|
AMİN..
|
***** S3WG! BULM@K !Ç!N @R@Y1$@ Ç1KM@Y1N @LD@N@ ß!L!RS!N!Z ÇÜNKÜ 3N DOĞRU S3WG! UMM@D1Ğ1N1Z @ND@ G!R3R H@Y@T1N1Z@ V3 S!Z D@H@ N3 OLDUĞUNU @NL@M@D@N TUT@R 3L!N!ZD3N.... *****Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 06 Ocak 2008, 15:10:36 |
|
Bayan Moderatör
Yas : 18
Kayit Tarihi : 27 Haziran 2007, 00:41:05
Mesaj Sayisi : 1242
Konu Sayisi : 34
Üye No : 402
Rep Gücü : Rap 22
Kisisel Mesaj : ã$¦kåtÙL ®Âßë
|
 |
« Yanıtla #26 : 06 Ocak 2008, 15:10:36 » |
|
abii ne yalan söyliyim çok hoşş olmuş inş beklediğini ve umduğunu bulursun 
|
|
|
|
|